.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

Тема: svar6vane

Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Това че даваш за пример дадени ситуации смяташ, че те прави напълно прав ли (при това даваш ситуации, в които жените са ръководещи фигури или някакви банални ситуации). Няма как тука да ти обяснявам за разводите, виковете, караниците и другите работи, ако жената не е задоволена. Пък и с най-лесния пример ще те оборя, защо стават войните, може би заради женската незадоволеност
    В основата на всеки лидер, предизвикал война, стои комплекс. При всеки скандал има замесена жена. И Хитлер и Наполеон, както и много други, са били точно заради жени такива. Просто в основата на всичко лошо досега е стояла жена. И съм сигурен, че 90% говорим за незадоволена жена!!! Просто мъжете сме лабилни!
    Грешиш, ама тотално. Особено за Хитлер мога да ти кажа, че Ева Браун, а преди това Гели Раубал-племенницата му, не са му оказвали никакво влияние, поне говори подготвен. А за Наполеон не съм чувал да му влияе жена. Мисълта Зад всеки велик мъж стои една велика жена, има много хубав и дълбок смисъл, но той няма нищо общо с казаното от теб
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Това че даваш за пример дадени ситуации смяташ, че те прави напълно прав ли (при това даваш ситуации, в които жените са ръководещи фигури или някакви банални ситуации). Няма как тука да ти обяснявам за разводите, виковете, караниците и другите работи, ако жената не е задоволена. Пък и с най-лесния пример ще те оборя, защо стават войните, може би заради женската незадоволеност
    В основата на всеки лидер, предизвикал война, стои комплекс. При всеки скандал има замесена жена. И Хитлер и Наполеон, както и много други, са били точно заради жени такива. Просто в основата на всичко лошо досега е стояла жена. И съм сигурен, че 90% говорим за незадоволена жена!!! Просто мъжете сме лабилни!
    Грешиш, ама тотално. Особено за Хитлер мога да ти кажа, че Ева Браун, а преди това Гели Раубал-племенницата му, не са му оказвали никакво влияние, поне говори подготвен. А за Наполеон не съм чувал да му влияе жена. Мисълта Зад всеки велик мъж стои една велика жена, има много хубав и дълбок смисъл, но той няма нищо общо с казаното от теб
    За Хитлер: Невъзможност за деца, съптветно невъзможност да задоволи желание на жената до себе си! А и не е напълно ясно какви са били отношенията с Ева Браун. Аз написаното го взимам на 50%
    За Наполеон: 8см размер каквото и да правиш, чувстваш, че жената не е задоволена. И съответно комплексите. К
    Както и да е за тях. Зад всяка велика жена какво стои?
    А огледай се около теб? Аз всеки ден като видя служителките ми, определено мога да кажа коя е имала оргазъм и коя не е в последните 2 дни. Личи им! И на взаимоотношенията също! За мен това върти нещата. И ти си прав, но помисли как щеше да е, ако 10% от жените само бяха сексуално задоволени, а 90% не... говорим за АД на Земята!!!

Абе човек разбирам те. Моята класна беше стара мома, щеше да ни изяди с парцалите няколко години, но откакто са ожени стара кротка женица Това, което имам предвид, че това, което се вижда, не винаги означава, че е истина. Те много гадни неща се виждат. Не знам откъде ти е инфото за Хитлер, ама никъде ни пише, че Браун му е влияла, нито, че Наполеон някой му е влиял, дори и да му е и 5 сантиметра
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Абе човек разбирам те. Моята класна беше стара мома, щеше да ни изяди с парцалите няколко години, но откакто са ожени стара кротка женица Това, което имам предвид, че това, което се вижда, не винаги означава, че е истина. Те много гадни неща се виждат. Не знам откъде ти е инфото за Хитлер, ама никъде ни пише, че Браун му е влияла, нито, че Наполеон някой му е влиял, дори и да му е и 5 сантиметра
    То е по логическия принцип... просто съвременни индивиди като ги съпоставям и виждам... нещо такова ще да е. Но няма информация пък да не им е влияно също нали? Това ми се струва само шепа хора знаят как стои въпроса!

Ами всъщност може би има. В английската уикипедия има една статия за психоаналитично изследване на Хитлер, а и в книгата Анатомия на човешката десруктивност се обсъжда личността на Хитлер, включително сексуалните навици на Хитлер и отношенията му към жените

Нормално.. Сама свършвала ли си?
    За да стигнеш до оргазъм трябва самата ти да познаваш добре своето тяло..

пиши на кирилица!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си