- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- svar6vane
Грешиш, ама тотално. Особено за Хитлер мога да ти кажа, че Ева Браун, а преди това Гели Раубал-племенницата му, не са му оказвали никакво влияние, поне говори подготвен. А за Наполеон не съм чувал да му влияе жена. Мисълта Зад всеки велик мъж стои една велика жена, има много хубав и дълбок смисъл, но той няма нищо общо с казаното от тебПървоначално написано от Xitap
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
За Хитлер: Невъзможност за деца, съптветно невъзможност да задоволи желание на жената до себе си! А и не е напълно ясно какви са били отношенията с Ева Браун. Аз написаното го взимам на 50%Първоначално написано от Ilikeliljon
За Наполеон: 8см размер каквото и да правиш, чувстваш, че жената не е задоволена. И съответно комплексите. К
Както и да е за тях. Зад всяка велика жена какво стои?
А огледай се около теб? Аз всеки ден като видя служителките ми, определено мога да кажа коя е имала оргазъм и коя не е в последните 2 дни. Личи им! И на взаимоотношенията също! За мен това върти нещата. И ти си прав, но помисли как щеше да е, ако 10% от жените само бяха сексуално задоволени, а 90% не... говорим за АД на Земята!!!
Абе човек разбирам те. Моята класна беше стара мома, щеше да ни изяди с парцалите няколко години, но откакто са ожени стара кротка женица![]()
![]()
![]()
Това, което имам предвид, че това, което се вижда, не винаги означава, че е истина. Те много гадни неща се виждат. Не знам откъде ти е инфото за Хитлер, ама никъде ни пише, че Браун му е влияла, нито, че Наполеон някой му е влиял, дори и да му е и 5 сантиметра
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
То е по логическия принцип... просто съвременни индивиди като ги съпоставям и виждам... нещо такова ще да е. Но няма информация пък да не им е влияно също нали? Това ми се струва само шепа хора знаят как стои въпроса!Първоначално написано от Ilikeliljon
Ами всъщност може би има. В английската уикипедия има една статия за психоаналитично изследване на Хитлер, а и в книгата Анатомия на човешката десруктивност се обсъжда личността на Хитлер, включително сексуалните навици на Хитлер и отношенията му към жените![]()
![]()
![]()
Нормално.. Сама свършвала ли си?
За да стигнеш до оргазъм трябва самата ти да познаваш добре своето тяло..