- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта не съществува!
Писна ми да съм сам омръзна ми да съмМного самотни искаш да споделиш с някой и няма с кой
Много ми е самотно
![]()
Чувстали ли сте се така ?
Всеки се е чувствал самотен ..
добро утро
Да.. нормално е да се чувстваш така. Всеки преминава през много такива периоди от живота си . Наспи се и ще ти мине![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
++Първоначално написано от ItalianMafia
.. и на мен ми писна ама с времето се свиква ;]
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
1 година си лягам с това и става все по трудноПървоначално написано от Priceless
Всеки минава през това .. споко ще ти мине.Едва ли има човек,който да не се е чуствал самотен![]()
Вземи си котка,да ревеш на нея,а не по форумите
Смешко кво се заяждаш веднага я палиПървоначално написано от golqmumnik
аз всеки ден от 9 месеца насам се чувствам сам![]()
![]()
![]()
live your live and search for women .....
Ами момчета, направете нещо да я махнете тая самота. Аз не съм усещал това от много време. А ако го усетя, почвам да работя още по-усърдно, ако нямам аверка (не се е случвало да нямам, но ако отсъства), или звъня на някой. Ако има с какво да се занимавате, няма да мислите подобни щуротии!!!
Аз пък винаги съм си бил самотен.Вече дори не ми прави впечатление![]()
едно е да си сам,друго е да си самотен...Сама съм била мн пъти и ми е било приятно,обичам да оставам насаме със себе си![]()
И аз съм самотен в момента в смисъл,искам да имам някои до себе си но уви....
Аз пък не искам вече да имам никой до себе си.. Писна ми от момичета и ще си дам малко почивка.![]()
Браво,евала човек с воляПървоначално написано от l0lz
![]()
![]()
![]()
Оф стига си мрънкал. Писна ми да гледам момчета да се държат по зле от 13 годишни тийнки. Я се вземи в ръце. Ако за едно момиче мрънкаш....не знам по нататък как ще я караш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Много правилноПървоначално написано от NaNa_SladuRana
Самотата е пределна. Ако си с приятелите си пак ли си самотен ? Помисли си! Или искаш просто някоя мацка с която да се мляскате или да се .. ахъм.. ? Какво е за теб самотата ? Нямаш приятели или нямаш гадже ?
Страхотно е човек да е сам,а самотата си я определяш ти.
Обичам да съм сам. Занимавам се с поезия, пиша и разкази и се вбесявам като някой идиот ми шуми на главата..
P.S. Помисли върху това: Нямаш приятели или нямаш гадже ? Ако е второто, тази тема е глупост! А ако е първото искрено те съжалявам!
Помнете смъртта, защото единствено Тя е неповторима!
Сбогом на всички пътници,
които с нокти се крепят,
защото аз подрязах своите
и падам за последен път.
всеки все някога се е чувствал така..стига си се жалвал![]()
Любовта е тъпо нещо. Свиквай с нея. Идва си неусетно и си заминава внезапно. Днес си лудо влюбен в едно момиче, готов си да умреш за нея, на следваща сутрин я виждаш и осъзнаваш, че тя не значи нищо за теб. Тогава това момиче ако е таяло чувства към теб, се наранява, започва да се чувства самотна и накрая пуска тема тук. Затова аз не смея да пристъпя твърде дълбоко в това чувство. Поне засега може би...
и аз се чувствам самотна ама свиква се![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Въпрос:Първоначално написано от FEN_FEN
Какво правиш за да не си сам ? (писането тук не се брои)
Ако отговора е нищо - ами какво искаш тогава срещу 'нищо' ??!![]()
Евала!
Сигурно съм се чувствала самотна, ама е било за кратко. Като няма с кой да изляза хващам да си изчистя стаята, да чета, да рисувам и тн. Да седиш и да се жалваш, че си сам, зяпайки в една точка е доста тъпичко, да ме прощаваш...![]()