- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовни магии
вярвате ли в любовната магия?![]()
тоест да направи6 магия на някои който оби4а6, а и бихте ли на направили
Т.7 от правилника!
swords1010
Не...
Нито в лювна вярвам , нито любовна![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
dosta glupava tema/..
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
aaaaaaa to4no v lubovnata ne vqrvam .... aa i nqade be6e pisano 4e 4ovek1t na koito my se pravi takava .. ymira sled 7/8 godini ...
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Maika mi ima edna priqtelka koqto e mnogo debela i grozna i taq neinata priqtelka iskashe maika da q kara po edni hodji da pravi magii na edin maj.
Sega e zaedno s toq maj,no ne zashtoto mnogo go obicha ami zashtoto tozi maj ima strashno mnogo pari i tq sega mu e lubovnica i mu smuche ot parite.
Postroi i si super skapa kashta ot negovite pari.
Znachi ima neshto istinsko v tezi magii.
зависи си за каква любовна магия става въпрос, ако е от тия "препиши това на 5 листчета предай ги на 5 момичета..." грам не вярвам, ама ддз не съм ходила при врачки или нещо от сорта та да правят на някой магия, така че не мога да вярвам ама не мога и да отхвърлям
+1Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
без ПОДПИС ... xD
Мне
nicolepcd
Ebaahti prostotiata
Верни са.
Знам такива случаи.
После обаче, всяка магия се връща тъпкано...
--
Всяко действие си има противодействие.. една енергия не може просто така да се загуби, тя просто преминава от един вид в друга(Онзи ден взех и Физика II, хехе :P )
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Da i az sum suglasna,ima dosta takiva magii,no kakto kaza Make_Me_Laugh vsi4ko se vru6ta!Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Научи се как се пише думата МАГИИ![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
pff i do magii li stignahme..![]()
![]()
![]()
Незнам не мога да съм на 100% сигурен!!Не мога да кажа,че едно не6то не съществува ако не съм напълно сигурен!!![]()
--------------------------------------------------------
Кой знае... Не мога да съм сигурна че нещо съществува или не, ако не съм го видяла.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
Първоначално написано от Iv4eTy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
магии?Първоначално написано от ralito0
простотии
![]()
Za men samata lubov e edna magiq!![]()
Бях чел някаде едно точно определение за тези глупости
"Когато човек иска нещо го постига останалите неща са просто част от неговото въображение и начин за стимул за извършване на дадено действие" Просто, кратко и ясно... Магийте съществуват колкото и чудовището от лохнес...