- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Превземки?!
Ако намекваш че съм фригидна - не съм.Първоначално написано от Nam3less3
![]()
Просто обичам аз да поемам инициативата..
и точно това е превземката, защото по принцип трябва да е обратното.
Бтв,ако някой постоянно се оплаква от цвета на стените на стаята,цигарения дим,лука,магданоза,зелето в салатата,времето,ПМС то си, директно бих му била шута.
Сетих се и за още една гадна моя превземка .. 50% от уговорките ми за излизания пропадат, защото се отказвам в последният момент, нямам сили, мързи ме, чувствам се грозна и дебела и тн.
Всичките ми по-близки приятели много се дразнят,защото го правя от години,но се опитвам вече когато обещая, да го изпълнявам.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Не става въпрос за непрекъснато заядливо натякване на тема "цвета на стените в спалнята" или " лука и магданоза в салатата" , а за обикновени простичко изразени безобидни лични предпочитания , които просто не влизат в графата " не ми пука , все ми е тая" , които са класифицирани от някои хора като "превземки" , понеже си имал наглостта да имаш собствено мнение![]()
Няма лошо в това да имаш предпочитания, просто трябва да внимаваш на кого и колко често ги споделяш.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
На мен ми казват, че съм превзет
когато ям и пия нещо
след като свърша с яденето си взимам друга чаша
и си сипвам в нея същата напитка
понеже ме е гнус да пия от другата след това
офф, не мога да го обясня
но е странно дори за мен
Моля ?!
Е да , това вече е така
едит: Това беше относно на RAWRRR последния коментар.
Пиеш вода, тя свършва. Вземаш нова чаша и си наливаш вода?Първоначално написано от Riot
Купи миялна на жена си, иначе ще те намрази много скоро![]()
Не точноПървоначално написано от UnaBletoLoVeU
но нещо от сорта
Моля ?!
амии,например,защото не мога да пия всякаква бира..
и не мога да ям дроб или свински уши..
това си е съвсем нормално за мен,но..
превземка съм била.
и много съм драматизирала.
Хахах, това и аз го имам, най-вече за това, че се чувствам грозна, и не искам да ме гледат, леле, колко съм зле.Първоначално написано от RAWRRR
Също основното място, където се храня, е в нас. Не обичам да се храня в чужди хора, било приятели, роднити и тнт. Просто не. Често ми се сърдят, карат, казват, че съм капризна.
И имам това като на Riot. Сега на бюрото ми има 8 чаши от кола, с 8 лимончета и 8 сламки вътре.
А и на мен са ми казвали това за лигавия и превзет глас, но не е вярно.![]()
Пия кафе с cappy. Ама само cappy портокал!
Grumpy old madman
И аз само капи портокал - винаги с кафе !Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Иначе на мен, защото съм постоянно усмихната. Била съм се превземала, но аз съм си такава..
И при мен е същото!Първоначално написано от KiSsMyAsS
Аман!
Мразя сол в пържените картофи, в салатите, в манджите и навсякъде!!!
"Ама то малко сол няма да ти навреди"
-а на теб без сол също няма да ти навреди, нали?
Получава съм забележки защо не съм могла да ям мелби. Еми мразя плодове в сладолед. По отделно мога да ги ям, но заедно ми е терсене.
Като съм някъде постоянно си мия ръцете, първо, защото навън е мръсно и се цапат бързо и второ имам солиден маникюр и не мога да допусна под ноктите ми да има мръсно.
Ама така де, почти никой на днешно време не си уважава ръцете...
Като сме някъде на купон , 2,3 фаса да има в пепелника, веднага ще ги изхвърля. "Ти, кво, искаш да се покажеш като голяма чистница ли", а не осъзнават, че и на тях ще им е много по-приятно пепелника да не е препълнен.
Истината е, че обичам в него да има място само за моята цигара ХАХАХ.
Общо взето това са все неща, с които съм свикнала, сраснала, не ги правя от вчера... и не им обръщам внимание, докато другите ще се скъсват да коментират.
ми че ям много малко неща
или че не ям почти никакво месо,ама кво..гадно е
че съм лигава(характерът ми )
че обожавам краве сирене и как съм могла да ям по толкова много...еми кво да правя,...
че не обичам да ми е подредено...
или че не давам на друг да ми пипа нещата ..или косата ;д
ей за такива простотии съм била превземка според приятелите ми!
странно, и аз съм същия...Първоначално написано от hottie
![]()
за други неща не са ми правили забележки...
we give it all.
О аз имам огромни претенции относно храна. Попринцип не съм гнуслива, но ако става въпрос за ядене...много е сложно. Не ям всички видове лук, не ям яйца...и т.н. Почти винаги след като си поръчам нещо в заведение казвам "ако може...без еди-какво-си". Ако някой говори над храта ми, ближе си пръстите и т.н....никакъв шанс да ям от нея след това. Имам и проблем със споделянето на хапки от сандвич и т.н...
Но пък никой около мен не смята това за превзетост или поне никой е ми го е казвал в лицето.
за страхът ми от насекоми, но те не разбират какво е това за мен, така че не им обръщам внимание
и май е това.. ;/
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
мразя да ми взимат от яденето ... да ми ядат или пият от нещата ... и така .. нз що :Д гадно ми е
Когато ходя в поликлиниката или гледам някой да отвори вратата, за да мина с него и да не я пипам с ръце, или я отварям с един пръст и после се бърша с мокра кърпичка. Супер е гадно, не знаеш кой от какво е болен и какво можеш да хванеш.Първоначално написано от KoRnFlAkE
Гнуслива съм /и то много/. Ако сервиращият си оближе пръстите и след това пипне нещо от порциите, абсурд да вкуся! /затова винаги преди събиране си "подлагам" нещичко, за да съм сита, ако има неприятни изненади/. Като се налага да отворя вратата на кабинет, винаги "жертвам" кутрето и после пада едно невъобразимо миене със сапун на килограм /било в кабинета или вкъщи, когато се прибера/. Ненавиждам магазинерките, които си наплюнчват пръстите, за да вземат торбичка, както и тези, които си наплюнчват пръстите, докато броят парите от рестото!![]()
Мразя и сирене, кашкавал и извара, особено ако не са "минали през огън". Хапвам ги само във вид на пици или банички.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Дам...или когато някой който прави сандвичи и т.н. брои пари и след това прави храната, пипайки я с пръсти...Първоначално написано от kalpazanka
Ужасно мн ме е гнус когато някой изпусне храна, а ако я изяде след това направо ми иде да повърна.
аз редовно си ям от земята..Първоначално написано от Pliok0019
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Първоначално написано от kalpazanka
Гадже досега си нямала, нали?
С настоящия съм от три години.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!