.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 109
    Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Например когато навън застудее, а аз съм по тънка блузка и момчета започват да ми предлагат якета, в повечето случаи отказвам, защото не е честно те да мразуват, защото аз съм била достатъчно тъпа, за да не си взема връхна дреха.

Днес спорих половин час с шефа, понеже ми беше купил обяд и не искаше да ми вземе парите за него.

Не са ме черпили в бар от.. 4-5 години , всъщност има малки изключения - преди няколко месеца се наложи да приема пиене, но то беше понеже един богат чичко черпеше моята другарка и искаше и мен и за да не правя циркове се съгласих. И понеже повечето ми приятели знаят за тези ми навици ми купуват пиене, без да ме предупредят, после обаче за да се върна на своето, аз им купувам или пък се е случвало непознати хора да ми подават шот след шот от тяхните и после аз специално да взема табла за да им върна оползотвореното количество.

Държа да кажа че това не е феминизъм, просто от малка съм свикнала да си разделям нещата с другите и честно казано ми е по-приятно аз да кавалерствам, отколкото някой с мен.
    Това е, защото си горда или е стремеж към независимост от мъжа, и не искаш да ставаш длъжна на някой, ако ти направи услуга или кавалерство. Повечето мъже си мислят, че като почерпят някое момиче, си купуват билет заедно за леглото.
    Ако намекваш че съм фригидна - не съм.
    Просто обичам аз да поемам инициативата..

и точно това е превземката, защото по принцип трябва да е обратното.

Бтв,ако някой постоянно се оплаква от цвета на стените на стаята,цигарения дим,лука,магданоза,зелето в салатата,времето,ПМС то си, директно бих му била шута.

Сетих се и за още една гадна моя превземка .. 50% от уговорките ми за излизания пропадат, защото се отказвам в последният момент, нямам сили, мързи ме, чувствам се грозна и дебела и тн.
    Всичките ми по-близки приятели много се дразнят,защото го правя от години,но се опитвам вече когато обещая, да го изпълнявам.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Не става въпрос за непрекъснато заядливо натякване на тема "цвета на стените в спалнята" или " лука и магданоза в салатата" , а за обикновени простичко изразени безобидни лични предпочитания , които просто не влизат в графата " не ми пука , все ми е тая" , които са класифицирани от някои хора като "превземки" , понеже си имал наглостта да имаш собствено мнение

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Няма лошо в това да имаш предпочитания, просто трябва да внимаваш на кого и колко често ги споделяш.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Супер фен Аватара на Riot
    На мен ми казват, че съм превзет
    когато ям и пия нещо
    след като свърша с яденето си взимам друга чаша
    и си сипвам в нея същата напитка
    понеже ме е гнус да пия от другата след това
    офф, не мога да го обясня
    но е странно дори за мен
    Моля ?!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Е да , това вече е така
    едит: Това беше относно на RAWRRR последния коментар.

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    когато ям и пия нещо
    но е странно дори за мен
    Пиеш вода, тя свършва. Вземаш нова чаша и си наливаш вода?
    Купи миялна на жена си, иначе ще те намрази много скоро

Супер фен Аватара на Riot
    Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    когато ям и пия нещо
    но е странно дори за мен
    Пиеш вода, тя свършва. Вземаш нова чаша и си наливаш вода?
    Купи миялна на жена си, иначе ще те намрази много скоро
    Не точно
    но нещо от сорта
    Моля ?!

Град
    Wonderland
    амии,например,защото не мога да пия всякаква бира..
    и не мога да ям дроб или свински уши..
    това си е съвсем нормално за мен,но..
    превземка съм била.

и много съм драматизирала.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Например когато навън застудее, а аз съм по тънка блузка и момчета започват да ми предлагат якета, в повечето случаи отказвам, защото не е честно те да мразуват, защото аз съм била достатъчно тъпа, за да не си взема връхна дреха.

Днес спорих половин час с шефа, понеже ми беше купил обяд и не искаше да ми вземе парите за него.

Не са ме черпили в бар от.. 4-5 години , всъщност има малки изключения - преди няколко месеца се наложи да приема пиене, но то беше понеже един богат чичко черпеше моята другарка и искаше и мен и за да не правя циркове се съгласих. И понеже повечето ми приятели знаят за тези ми навици ми купуват пиене, без да ме предупредят, после обаче за да се върна на своето, аз им купувам или пък се е случвало непознати хора да ми подават шот след шот от тяхните и после аз специално да взема табла за да им върна оползотвореното количество.

Държа да кажа че това не е феминизъм, просто от малка съм свикнала да си разделям нещата с другите и честно казано ми е по-приятно аз да кавалерствам, отколкото някой с мен.
    Това е, защото си горда или е стремеж към независимост от мъжа, и не искаш да ставаш длъжна на някой, ако ти направи услуга или кавалерство. Повечето мъже си мислят, че като почерпят някое момиче, си купуват билет заедно за леглото.
    50% от уговорките ми за излизания пропадат, защото се отказвам в последният момент, нямам сили, мързи ме, чувствам се грозна и тн.
    Хахах, това и аз го имам, най-вече за това, че се чувствам грозна, и не искам да ме гледат, леле, колко съм зле.

Също основното място, където се храня, е в нас. Не обичам да се храня в чужди хора, било приятели, роднити и тнт. Просто не. Често ми се сърдят, карат, казват, че съм капризна.

И имам това като на Riot. Сега на бюрото ми има 8 чаши от кола, с 8 лимончета и 8 сламки вътре.

А и на мен са ми казвали това за лигавия и превзет глас, но не е вярно.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Пия кафе с cappy. Ама само cappy портокал!
    Grumpy old madman

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    И аз само капи портокал - винаги с кафе !

Иначе на мен, защото съм постоянно усмихната. Била съм се превземала, но аз съм си такава..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    На мен не са ми казвали, че се превземам когато съм учтива (може би защото си ме знаят, че съм си учтива и мила). Но когато правя забавна обстановката и съм весела и щастлива, щура и луда, някой ми казват, че съм била глезена, а неразбирам защо... правя им кефа смеят се, радват се и накрая зад гърба ми се говори "а тя мн глезена" егаси неблагодарните...
    Казвали са ми че съм била и капризна, когато съм си казвала мнението за човек и съм му го казвала в очите... е това ако е капризност... пък и всеки, човек е капризен, няма човек, който да е доволен от всичко и всички!
    И при мен е същото!
    Аман!

Мразя сол в пържените картофи, в салатите, в манджите и навсякъде!!!
    "Ама то малко сол няма да ти навреди"
    -а на теб без сол също няма да ти навреди, нали?

Получава съм забележки защо не съм могла да ям мелби. Еми мразя плодове в сладолед. По отделно мога да ги ям, но заедно ми е терсене.

Като съм някъде постоянно си мия ръцете, първо, защото навън е мръсно и се цапат бързо и второ имам солиден маникюр и не мога да допусна под ноктите ми да има мръсно.
    Ама така де, почти никой на днешно време не си уважава ръцете...

Като сме някъде на купон , 2,3 фаса да има в пепелника, веднага ще ги изхвърля. "Ти, кво, искаш да се покажеш като голяма чистница ли", а не осъзнават, че и на тях ще им е много по-приятно пепелника да не е препълнен.
    Истината е, че обичам в него да има място само за моята цигара ХАХАХ.

Общо взето това са все неща, с които съм свикнала, сраснала, не ги правя от вчера... и не им обръщам внимание, докато другите ще се скъсват да коментират.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ми че ям много малко неща
    или че не ям почти никакво месо,ама кво..гадно е
    че съм лигава(характерът ми )
    че обожавам краве сирене и как съм могла да ям по толкова много...еми кво да правя,...
    че не обичам да ми е подредено...
    или че не давам на друг да ми пипа нещата ..или косата ;д
    ей за такива простотии съм била превземка според приятелите ми!
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    И аз само капи портокал - винаги с кафе !
    странно, и аз съм същия...

за други неща не са ми правили забележки...
    we give it all.

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    мии, че не обичам да ям много люто
    както и да отварям врати, които са докосвани от супер много хора (отварям ги с помощта на дреха).. мръсни са, по дяволите
    аз също не обичам да ми кавалерстват много.. т.е. да ми носят чантата и т.н. оплаквам се, че тежи, но после не давам да я носят.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    О аз имам огромни претенции относно храна. Попринцип не съм гнуслива, но ако става въпрос за ядене...много е сложно. Не ям всички видове лук, не ям яйца...и т.н. Почти винаги след като си поръчам нещо в заведение казвам "ако може...без еди-какво-си". Ако някой говори над храта ми, ближе си пръстите и т.н....никакъв шанс да ям от нея след това. Имам и проблем със споделянето на хапки от сандвич и т.н...

Но пък никой около мен не смята това за превзетост или поне никой е ми го е казвал в лицето.

за страхът ми от насекоми, но те не разбират какво е това за мен, така че не им обръщам внимание

и май е това.. ;/

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

мразя да ми взимат от яденето ... да ми ядат или пият от нещата ... и така .. нз що :Д гадно ми е

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Snickers
    за страхът ми от насекоми, но те не разбират какво е това за мен, така че не им обръщам внимание

и май е това.. ;/

Да,и това...ама аз им обръщам внимание и те ме дразнят повече..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    У нас Си (=
    Цитирай Първоначално написано от KoRnFlAkE
    мии, че не обичам да ям много люто
    както и да отварям врати, които са докосвани от супер много хора (отварям ги с помощта на дреха).. мръсни са, по дяволите
    аз също не обичам да ми кавалерстват много.. т.е. да ми носят чантата и т.н. оплаквам се, че тежи, но после не давам да я носят.
    Когато ходя в поликлиниката или гледам някой да отвори вратата, за да мина с него и да не я пипам с ръце, или я отварям с един пръст и после се бърша с мокра кърпичка. Супер е гадно, не знаеш кой от какво е болен и какво можеш да хванеш.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Гнуслива съм /и то много/. Ако сервиращият си оближе пръстите и след това пипне нещо от порциите, абсурд да вкуся! /затова винаги преди събиране си "подлагам" нещичко, за да съм сита, ако има неприятни изненади/. Като се налага да отворя вратата на кабинет, винаги "жертвам" кутрето и после пада едно невъобразимо миене със сапун на килограм /било в кабинета или вкъщи, когато се прибера/. Ненавиждам магазинерките, които си наплюнчват пръстите, за да вземат торбичка, както и тези, които си наплюнчват пръстите, докато броят парите от рестото!
    Мразя и сирене, кашкавал и извара, особено ако не са "минали през огън". Хапвам ги само във вид на пици или банички.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Ненавиждам магазинерките, които си наплюнчват пръстите, за да вземат торбичка, както и тези, които си наплюнчват пръстите, докато броят парите от рестото!
    Дам...или когато някой който прави сандвичи и т.н. брои пари и след това прави храната, пипайки я с пръсти...

Ужасно мн ме е гнус когато някой изпусне храна, а ако я изяде след това направо ми иде да повърна.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Ужасно мн ме е гнус когато някой изпусне храна, а ако я изяде след това направо ми иде да повърна.
    аз редовно си ям от земята..
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Гнуслива съм /и то много/. Ако сервиращият си оближе пръстите и след това пипне нещо от порциите, абсурд да вкуся! /затова винаги преди събиране си "подлагам" нещичко, за да съм сита, ако има неприятни изненади/. Като се налага да отворя вратата на кабинет, винаги "жертвам" кутрето и после пада едно невъобразимо миене със сапун на килограм /било в кабинета или вкъщи, когато се прибера/. Ненавиждам магазинерките, които си наплюнчват пръстите, за да вземат торбичка, както и тези, които си наплюнчват пръстите, докато броят парите от рестото!
    Мразя и сирене, кашкавал и извара, особено ако не са "минали през огън". Хапвам ги само във вид на пици или банички.

Гадже досега си нямала, нали?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    С настоящия съм от три години.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си