- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Превземки?!
Е, неговия език не те е гнус да ближеш, да те е гнус да отваряш врати...Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Не ме е гнус да го целувам-все пак бактериалната флора в устата му е като тази в моята. И не си ме разбрал- гнус ме е да отварям вратите в болниците. Оглеждам се за хибискръб, а ако няма, действам с мокри кърпички. Ако съм при баща ми, си мия ръцете в кабинета му.Първоначално написано от SolusChristus
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
lol точно в болницата, където е чисто...Първоначално написано от kalpazanka
Момиче, имунната ти система за какво е?![]()
Явно живеем в различна България. В хирургията сутрин ми се повдига при първо влизане. Отделно пък кихащи и кашлящи от туб диспансера си кашлят в ръцете и пипат бравите..... затова Хибискръб или миене на ръце.
Edit: Не ми се спами повече по темата. Приятна вечер!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
от страха ми към буболечки..
Щастието на човека е в малките събития..!
Веднага се сетих за това, че не може да изляза навън с мръзна и въобще ненаправена коса. Чувствам се несигурна, грозна и нервна.
Външният вид на храната е в състояние да подтикне да изям или пък не.
Пия огромни количества Кока Кола, но не и Пепси. Просто съм си набила в главата, че не ми харесва и това е.![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
като се замисля изобщо не съм превзета![]()
само лука и гъбите, които отделям от салати и други неща, навик.
Ъъъъъ, почва се.![]()
Значи, оглеждам ВСЯКА една пейка, преди да седна на нея. За смола или кале.![]()
Като се храня, ужасно много внимавам да не се окапя, направо се панирам. И все пак в повечето случаи се наклепвам цялата.![]()
Видя ли буболечка, почвам да пищя истерично.
Страх ме е от високо, дори да не е толкова високо.
Ъмм, купувам ли си храна, сто часа преди това ще броя калории, ще пресмятам... И най-накрая се натъпквам с всевъзможните простотии.
АААА, най-голямото ми превземане!!! УЖАСНО силно обоняние имам и само някой да се изпусне, почвам да пищя истерично и правя така, че целият свят да разбере.![]()
![]()
Случвало се е по средата на учебен час да изпищя "НЯКОЙ ПРЪДНААААА!"
![]()
Само да усетя някаква по-странна миризма, почвам да мрънкам, хленча, така нататък.
Също се превземам и за гладки стъклени повърхности.Търкам екрана на компа по сто часа на ден, очилата по двеста... Видя ли прашинка / драскотинка, изпадам в истерия и нищо, ама НИЩО не може да ме спаси.
![]()
Също се филмирам и ужасно много за някоя нова покупка. Постоянно ѝ намирам кусури и се питам защо съм я купила. Все си мисля, че само на мен си случва да си купя нещо прецакано, а на другите никога...
Когато излизам навън, дори до магазина да е, си слагам лосион, крем, дезодорант, парфюм. Ама задължително. Пръскам по 7-8 пъти...![]()
Май е това, ако има още, ще допълвам.![]()
А, освен това съм и хипохондричка.Постоянно си откривам симптоми на нови и нови болести.
ОлееПървоначално написано от Bianca
Не съм само аз! Веднъж се бях филмирала, че имам 12 болести наведнъж..
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
бтв входа на фитнеса е ЗАЗИДАН!!!Първоначално написано от Bianca
![]()
ужас, човек!
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
Купи си седало от кожа.Първоначално написано от neocide
![]()
Това пък с яйцата е тъпо. То като ги вариш ги стерилизираш по-добре, отколкото с веро. Ще умрете от хигиена!
P.S. Ама тука всички сте някакви нереално психирани.
Grumpy old madman
Пък аз, като бях по-малка, вместо да си сядам нормално в обществените кенефи, стъпвах отгоре на тях и така протичаше процедурата.Вече ме мързи да го правя, ама задължително забърсвам седалката с тоалетна хартия, преди да седна.
![]()
o,аз също..ужасно е..Първоначално написано от Bianca
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Не съм психясала! Да кажем просто, че съм лесно податлива наа внушения.
Пък аз никога не ходя в обществени тоалетни. Може да се напишкам ама не е ли у нас не става.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And soon we'll sleep
And never wake up again
не си сама!Първоначално написано от Bianca
![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Първоначално написано от Bianca
Първоначално написано от KiroGligorofff
Grumpy old madman
Тъкмо щях да напиша, че вече съм твърде тежка, за да ме издържи чинията...
П.П. Ама Гюнер умрял ли е?![]()
дай им на женорята да говорят за себе си и гледай какво става...
тая тема е като кокошкарник - коя ще излезе по-странна и превзета от другите.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Като одъртеят се надпреварват, коя има повече болежки от другата.Първоначално написано от Swinkenhoffer
Grumpy old madman