Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
Например когато навън застудее, а аз съм по тънка блузка и момчета започват да ми предлагат якета, в повечето случаи отказвам, защото не е честно те да мразуват, защото аз съм била достатъчно тъпа, за да не си взема връхна дреха.

Днес спорих половин час с шефа, понеже ми беше купил обяд и не искаше да ми вземе парите за него.

Не са ме черпили в бар от.. 4-5 години , всъщност има малки изключения - преди няколко месеца се наложи да приема пиене, но то беше понеже един богат чичко черпеше моята другарка и искаше и мен и за да не правя циркове се съгласих. И понеже повечето ми приятели знаят за тези ми навици ми купуват пиене, без да ме предупредят, после обаче за да се върна на своето, аз им купувам или пък се е случвало непознати хора да ми подават шот след шот от тяхните и после аз специално да взема табла за да им върна оползотвореното количество.

Държа да кажа че това не е феминизъм, просто от малка съм свикнала да си разделям нещата с другите и честно казано ми е по-приятно аз да кавалерствам, отколкото някой с мен.
Това е, защото си горда или е стремеж към независимост от мъжа, и не искаш да ставаш длъжна на някой, ако ти направи услуга или кавалерство. Повечето мъже си мислят, че като почерпят някое момиче, си купуват билет заедно за леглото.