Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
Например когато навън застудее, а аз съм по тънка блузка и момчета започват да ми предлагат якета, в повечето случаи отказвам, защото не е честно те да мразуват, защото аз съм била достатъчно тъпа, за да не си взема връхна дреха.

Днес спорих половин час с шефа, понеже ми беше купил обяд и не искаше да ми вземе парите за него.

Не са ме черпили в бар от.. 4-5 години , всъщност има малки изключения - преди няколко месеца се наложи да приема пиене, но то беше понеже един богат чичко черпеше моята другарка и искаше и мен и за да не правя циркове се съгласих. И понеже повечето ми приятели знаят за тези ми навици ми купуват пиене, без да ме предупредят, после обаче за да се върна на своето, аз им купувам или пък се е случвало непознати хора да ми подават шот след шот от тяхните и после аз специално да взема табла за да им върна оползотвореното количество.

Държа да кажа че това не е феминизъм, просто от малка съм свикнала да си разделям нещата с другите и честно казано ми е по-приятно аз да кавалерствам, отколкото някой с мен.
Това е, защото си горда или е стремеж към независимост от мъжа, и не искаш да ставаш длъжна на някой, ако ти направи услуга или кавалерство. Повечето мъже си мислят, че като почерпят някое момиче, си купуват билет заедно за леглото.
Ако намекваш че съм фригидна - не съм.
Просто обичам аз да поемам инициативата..

и точно това е превземката, защото по принцип трябва да е обратното.

Бтв,ако някой постоянно се оплаква от цвета на стените на стаята,цигарения дим,лука,магданоза,зелето в салатата,времето,ПМС то си, директно бих му била шута.

Сетих се и за още една гадна моя превземка .. 50% от уговорките ми за излизания пропадат, защото се отказвам в последният момент, нямам сили, мързи ме, чувствам се грозна и дебела и тн.
Всичките ми по-близки приятели много се дразнят,защото го правя от години,но се опитвам вече когато обещая, да го изпълнявам.