.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 109
    Град
    варна :)
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    дай им на женорята да говорят за себе си и гледай какво става...
    тая тема е като кокошкарник - коя ще излезе по-странна и превзета от другите.
    Като одъртеят се надпреварват, коя има повече болежки от другата.
    кой има повече торбички с лекарства ... и на коя баба бастуна и е по модерен и по скъп

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Ааааааа моля , не оспамвайте

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    Цитирай Първоначално написано от Bianca
    А, освен това съм и хипохондричка. Постоянно си откривам симптоми на нови и нови болести.
    o,аз също..ужасно е..
    В обществени кенефи аз просто постилам известно количество тоалетна хартия или изобщо не сядам. Но и това не е превземка....представяте ли си кой може да е седял в тази тоалетна.

Цитирай Първоначално написано от Swinkenhoffer
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Ужасно мн ме е гнус когато някой изпусне храна, а ако я изяде след това направо ми иде да повърна.
    аз редовно си ям от земята..
    Става въпрос за изпускане в/у чинията например.

И мен ме обвиняват в някои работи..

примерно, че си мия ръцете в най-добрия случай през час. още не знам как не ми е паднала кожата на ръцете Еми кво да напрая като ми е гадно да са ми мръсни ръцете... освен това, какво ги бърка другите какво правя аз. На тях като не им харесва, нека не го правят, но да не ми правят бележки и на мен.

второто, че постоянно си намествам косата. Просто не харесвам да ми е рошава, заплетена, зализана или т.н. и затова с еоглеждам по витрини или пък ходя в кенефа на заведението да се видя и да си я оправя, ако има нужда.

третото е, че когато ще излизаме някъде с приятели и винаги питам дали някой друг ще излиза с нас и кой е той. АКо не го харесвам, не излизам с тях. най-много ми се сърдят за това и ми казват, че съм префърцунена, но всъщност не е така. Просто когато не харесвам даден човек, не обичам да се срещам с него, да излизаме, да ходим заедно някъде и т.н. Какво е странното, не мога да разбера?! Нито му говоря зад гърба, нито нищо. Просто не искам да излизам с него.

Та това е.. ;щ

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Тъкмо щях да напиша, че вече съм твърде тежка, за да ме издържи чинията...
    П.П. Ама Гюнер умрял ли е?
    да видиш как се пикае по същия начин във влака в тая мръсна, долна, гадна, отвратителна, гнусна тоалетна.....

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    А, освен това съм и хипохондричка. Постоянно си откривам симптоми на нови и нови болести.
    o,аз също..ужасно е..
    В обществени кенефи аз просто постилам известно количество тоалетна хартия или изобщо не сядам. Но и това не е превземка....представяте ли си кой може да е седял в тази тоалетна.
    Естествено!
    Не мога да разбера момичетата, които не си постилат тоалетна хартия преди да седнат!

Макар, че тая тоалетна хартия и нея никой не я знае къде (не) е била.

Град
    София
    ми аз не мисля,че съм превзета,никой нищо не ми е казвал.Най-много нещо ако не искам да ям да ми кажат,че са превземки,но просто не е така
    за обществените тоалетни не си постилам хартия,но и не сядам съвсем(нещо като полу-права )
    ама извинявайте тия кенефи са все едноо...

Ааа, ще ме извинявате, но аз под обществени кенефи имам предвид кенефа в МОЛ-а или в някое по-готино кафе.
    Иначе.... или приклекнала, или съм pass.

Град
    София
    Ааа, ще ме извинявате, но аз под обществени кенефи имам предвид кенефа в МОЛ-а или в някое по-готино кафе.
    ми те и в мола не са цъфнали и вързали.Като ги гледаш дамите едни изискани,ама като влезеш в тоалетната...

Цитирай Първоначално написано от Dundy
    ми те и в мола не са цъфнали и вързали.Като ги гледаш дамите едни изискани,ама като влезеш в тоалетната...
    Е, в нашия е щоооо годе чисто.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Това няма значение. Дори и тоалетната във вашия МОЛ е възможно преди 3минути да е била използвана от някоя мадама с не особено чисто дупе.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus

Вие сте някакви ненормални. Като деца толкова сме се въргаляли в прахоляци и сме се връщали черни, вие от всичко се гнусите.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на EarthShaker
    да, ама аз мога да пикая през терасата

^ Ти можеш и си го правил, аз съм сигурна.

Сега се сетих и че редовния ми номер е да се глася сума ти време, нали, оправяме косата 30 мин., после се нервим, че била ужасна, после и грима бил ужасен, дрехите и те не били съчетани, накрая преглътвам уж всичко, което не ми харесва, аха-аха да се навия да изляза и точно тогава казвам окончателно "НЕ!"(за 5 път го казвам и после евентуално пак се решавам да изляза). Т'ва ми е редовния номер.

Другото е, че не излизам до магазина или да хвърля боклука без да се облека що-годе нормално, не си наглася косата и не си сложа гланц/балсам за устни и т.н. Неведнъж са ме питали нашите дали не отивам на среща.

Град
    somewhere over the rainbow
    Добре,възможно е маалко повече да се взирам в грешките на хората.Специално с момчета когато съм излизала,имам чувството,че постоянно ги гледам под лупа,а не е редно.Например първия път,когато отидох на кино с новия ми приятел и той не ми плтати билета,защото...абе не знам защо,но явно не е имал средства.Постоянно си го развивах в ума по време на филма и го оправдавах по всевъзможни начини и накрая пак бях недоволна.А ,не би трябвало-той не работи,като бившето ми гадже,нямам право да изисквам от него да дава пари за мен.Трябваше да се съсредоточа върху момента.После ми беше кофти няколко дни.
    Така е при всяко отваряне на врата,дърпане на стол ии даже забелязвам,когато някой не ми казва "Наздраве" .

Мега фен Аватара на EarthShaker
    много рядко плащам на някоя нещо... и аз не бачкам и не ми е някак готино да харча на нашите парите ей така иначе съм се ограничавал няколко дни примерно от бира, за да мога да платя киното на женската

да ти плаща билета??
    що ти не плати неговия?

Голям фен Аватара на melinor
    Когато съм на зелено у-ще/лагер всички ми се дразнят че не ям почти нищо...те като им харесват ПУМИИТЕ да ги ядат..В повечето случай яйцата, сирената и кашкавала имат съмнителен вкус, а кренвиршите...СТРАННИ
    А другото е найййййй-гадния навик който човек може да има...Не мога да ям нещо ако не съм си измила ръцете...В у-ще си измислям тъпиизвинения за да не си взема от бонбоните на някой рожденик...Ако докосна някой част от храната с мръсни ръце подсъзнателно го избягвам... МНОГО СЪМ ЗЛЕ
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Град
    40 Miles from the Sun
    Аз също съм много претенциозна от към храна, има доста неща, които не ям и т.н. Също не обичам да ям от отворено кисело мляко, независимо дали аз съм го отворила или някой друг. В смисъл ям си от него, оставям го и повече не го барам. o.O Постоянно има по много чаши около мен, защото и аз като пия от една и скоро трябва да я сменя, дори и да пия същото нещо. Страхът ми от тъмното и от насекоми също понякога изнервя хората.

p.s. нашите как ме издържат, не знам..

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    хахах, да бе, откакто влезнах в една тоалетна в мола и видях едно.. нещо .. еми как да кажа, не ям царевица от тогава, не ми е толкова вкусна.

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от hackberry
    да ти плаща билета??
    що ти не плати неговия?
    Платих го.

Град
    София
    аа сега се сетих.Нашите смятат за превземка,когато не искам да сменя *наакания* памперс на брат ми(смърдии ужасяващо и ми се драйфуца много сериозно от него).Но всичко друго правя ите само като почнат"оо тя принцесата,все едно на теб не ти е сменял никой памперса"

Мега фен Аватара на babity
    С думичката превзетост наричам наистина глупавите изисквания. Конкретен пример: моя много близка приятелка е от заможно семейство и много държи на неща, които за мен са глупави. Тя не ходи в кое да е заведение, иска да ходи само в "най - елитните" и нашумели такива. Наричам го превземка, защото аз лично смятам, че мястото не е важно, а компанията. В най - голямата дупка в града съм си изкарвала толкова страхотно, че ще ми останат спомени за цял живот, а нея така и не я накарах да отидем там.

Град
    < 33
    Казаха ми , че съм била много превзета , 'щото на празника на града не исках да съм на шатра с 15 момчета - пълни кретени ...
    Еми как да съм с тях .. като няква селянка ше ти седна на шатрата и то с някви кретени
    Actions speaks louder then words .. >.<

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от VanillaMuffins
    ^ Кое е най- пропадналото заведение в града?
    Да ти кажа редовна ли съм там

Хардбол & Мередиана
    Така и не я накарах да стъпи в Калигула. Даже през деня не иска да иде до вратата.

Аз бях веднъж и ме изгониха

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си