- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нещо за бърз разтеж на косата ?
Тривитаминол-върши перфектна работа, но се изисква постоянство в маските. Като се прекали обаче...става доста зле работата.
Себорал форте-освен че ми засилва растежа на косата, доста ми се подобри състоянието на скалпа.
Пробвай с хининова вода. На моята коса действа доста добре. Прави я силна и здрава със страхотен блясък. Но зависи и от марката, моята е Милва.. чувала съм че тя е най-хубаваИи трябват поне 1-2 месеца за да има ефект, търпение му е майката
![]()
абе.. кво се правеше с тая хининова вода,че вече не помнА![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
п.п. видях че някой написа,че изтънявала косъма
ами мойта коса като е тънка,кво без коса ли ще остана![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
ами тоо при всeки е различно моята също беше тънка и от както използвам хининова вода се сгасти и стана по платна![]()
На предната страница прочетох, че ако се прекали с тривитаминола, ефекта е лош.. какво толкова става ако се прекали.. и наистина ли е толкова пагубно?
Искам да питам нещо heiress, че като гледам нейната коса е доста изстрадала.
Тривитаминолът може ли да се втрива в корените на косата както стимулантът на икаров и маслата? Или е задължително да е с маска?
Колко време да го използвам и задължително ли е да правя почивка?
Наистина ли изтощава крайщата на косата или това е само мит?
Мерси предварително![]()
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Значи.. виж сега.. по принцип прекомерното използване на масла не е проблем. Кожата на главата ти попива определено количество така или иначе и да искаш няма как да прекалиш.
Почивките.. не са чак толкова важни, но е добре да ги правиш, за да не свиква косата ти с даден препарат- без значение дали е тривитаминол или нещо друго.
От друга страна обаче не всяка коса понася дадения продукт. Опитай първо 3-4 пъти да го нанасяш с маска, ако видиш положителен ефект- значи няма проблем. Ако няма ефект обаче или ефекта е отрицателен- по- добре спри. Няма значение дали ще се направи на маска или ще се намажеш само с него, въпроса е да загрееш главата, за да може да попие и да се усвои от кожата на главата ти възможно най- много.
Надявам се да съм ти помогнала и успех.
![]()
Абе, хора, пишете в Гугъл маска за бърз растеж и ще ви излезне веднага тази с тривитаминола. Аз я правя от половин година и косата ми порасна адски много. Смесваш 1 лъжица тривитаминол ( купува се от ветеринарните аптеки ), 1 лъжица алкохол и хининова вода. Мажеш се с това чудо, стойш поне 2 часа даже и повече, за да може да подейства и после се къпеш. Ако може и цяла вечер да стойш с маската няма да е зле. Ще видиш резултат още на другия ден. Късмет!![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Емм аз съм ползвала хининова вода и бях доволна![]()
Аз използвам хининова вода и косата ми порастна с 3-4 сантиметра за около половин месец.![]()
Аз съм ползвала Виалитон обаче косата ми ставаше много твърда.Сега съм много доволна от шампоан и маска LORYS със змийско масло.Незнам колко струва и дали въобще ги има в БГ щото тати ми ги донесе от испания.За 2 месеца определено има страхотен ефект,косата е толкова нежна,няма цъфтежи,расте бързо.Препоръчвам ви ако намерите тая маска и шампоана да си вземете.
вЛасТта Ми ПриЧинЯвА Най-СилНия ОрГазЪм,Най-СладКата ТрЪпКа,НаЙ-НевеРоЯтНия ШоПиНг..ИсТинСка КуЧка..НепРиЛична,ЛоВка,ЦиН иЧНа,БрУтАлНа..Не ПроСто БоГатО МомИчЕ а ЖеНа С вЪзмОжНосТи
Пробвай конски ампули(купуват се от ветеринар) или бадемова маска...чувала съм че имат ефект. Аз лично използвах хининова вода около месец..ама я спрях, понеже не намирах полза
А хининовата вода как се нанася .... аз не мога да определя колко да си сложа на тиквата![]()
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
Емии.. не знам какво точно да ти препоръчам, но съм чувала че има маски за коса които помагат за растежа на косата и освен тва става по обемна![]()
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
хининова вода ... втрива се 1-2 пъти седмично на мокра коса (до колктоо съм чувала) ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3