.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Тривитаминол-върши перфектна работа, но се изисква постоянство в маските. Като се прекали обаче...става доста зле работата.
    Себорал форте-освен че ми засилва растежа на косата, доста ми се подобри състоянието на скалпа.

Пробвай с хининова вода. На моята коса действа доста добре. Прави я силна и здрава със страхотен блясък. Но зависи и от марката, моята е Милва.. чувала съм че тя е най-хубава Ии трябват поне 1-2 месеца за да има ефект, търпение му е майката

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    абе.. кво се правеше с тая хининова вода,че вече не помнА
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    п.п. видях че някой написа,че изтънявала косъма
    ами мойта коса като е тънка,кво без коса ли ще остана
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

ами тоо при всeки е различно моята също беше тънка и от както използвам хининова вода се сгасти и стана по платна

Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Спомням си, че като бях в 4-5.ти клас си говорехме за дъжда, че от него расте косата.. но не знам
    Аз ползвам едни сини ампули за разтеж които взех от парфюмерия, не си спомням името, слагат се в шампоана..
    Не ми казвай, че вярваш и намираш логика в това за дъжда, моля те.

Да, наистина.. в 80% от случайте хининовата вода стимулира растежа на косата.. също масажите с растителни масла са много ефикасни.

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Спомням си, че като бях в 4-5.ти клас си говорехме за дъжда, че от него расте косата.. но не знам
    Аз ползвам едни сини ампули за разтеж които взех от парфюмерия, не си спомням името, слагат се в шампоана..
    Да и аз съм чувала за това, ама мисля че би имало ефект преди 15-20 години. Сега дъждовната вода е пумия....

Вие сте извратени.

Супер фен Аватара на lDoLLl
    На предната страница прочетох, че ако се прекали с тривитаминола, ефекта е лош.. какво толкова става ако се прекали.. и наистина ли е толкова пагубно?

Искам да питам нещо heiress, че като гледам нейната коса е доста изстрадала.
    Тривитаминолът може ли да се втрива в корените на косата както стимулантът на икаров и маслата? Или е задължително да е с маска?
    Колко време да го използвам и задължително ли е да правя почивка?
    Наистина ли изтощава крайщата на косата или това е само мит?

Мерси предварително
    You got to work hard
    For your dreams to come true
    Got to keep the flame alive...

Значи.. виж сега.. по принцип прекомерното използване на масла не е проблем. Кожата на главата ти попива определено количество така или иначе и да искаш няма как да прекалиш.
    Почивките.. не са чак толкова важни, но е добре да ги правиш, за да не свиква косата ти с даден препарат- без значение дали е тривитаминол или нещо друго.
    От друга страна обаче не всяка коса понася дадения продукт. Опитай първо 3-4 пъти да го нанасяш с маска, ако видиш положителен ефект- значи няма проблем. Ако няма ефект обаче или ефекта е отрицателен- по- добре спри. Няма значение дали ще се направи на маска или ще се намажеш само с него, въпроса е да загрееш главата, за да може да попие и да се усвои от кожата на главата ти възможно най- много.
    Надявам се да съм ти помогнала и успех.

Абе, хора, пишете в Гугъл маска за бърз растеж и ще ви излезне веднага тази с тривитаминола. Аз я правя от половин година и косата ми порасна адски много. Смесваш 1 лъжица тривитаминол ( купува се от ветеринарните аптеки ), 1 лъжица алкохол и хининова вода. Мажеш се с това чудо, стойш поне 2 часа даже и повече, за да може да подейства и после се къпеш. Ако може и цяла вечер да стойш с маската няма да е зле. Ще видиш резултат още на другия ден. Късмет!
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Емм аз съм ползвала хининова вода и бях доволна

Супер фен
    Аз използвам хининова вода и косата ми порастна с 3-4 сантиметра за около половин месец.

Аз съм ползвала Виалитон обаче косата ми ставаше много твърда.Сега съм много доволна от шампоан и маска LORYS със змийско масло.Незнам колко струва и дали въобще ги има в БГ щото тати ми ги донесе от испания.За 2 месеца определено има страхотен ефект,косата е толкова нежна,няма цъфтежи,расте бързо.Препоръчвам ви ако намерите тая маска и шампоана да си вземете.
    вЛасТта Ми ПриЧинЯвА Най-СилНия ОрГазЪм,Най-СладКата ТрЪпКа,НаЙ-НевеРоЯтНия ШоПиНг..ИсТинСка КуЧка..НепРиЛична,ЛоВка,ЦиН иЧНа,БрУтАлНа..Не ПроСто БоГатО МомИчЕ а ЖеНа С вЪзмОжНосТи

Пробвай конски ампули(купуват се от ветеринар) или бадемова маска...чувала съм че имат ефект. Аз лично използвах хининова вода около месец..ама я спрях, понеже не намирах полза

А хининовата вода как се нанася .... аз не мога да определя колко да си сложа на тиквата
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Емии.. не знам какво точно да ти препоръчам, но съм чувала че има маски за коса които помагат за растежа на косата и освен тва става по обемна
    www.album.bg/bonbon4eto_vr

Обичам р0зи, караМфиЛи
    0бичам всИчките цвеТя
    н0 най 0бичаМ мИли
    в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
    ... Inna - AmaziNg (music)(dance)

Мега фен Аватара на Hilary_
    хининова вода ... втрива се 1-2 пъти седмично на мокра коса (до колктоо съм чувала) ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си