- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- сънищата..
снощи сънувах ..
събудих се и отворих съновника /както никога досега../
и за всички подробности които помня пишеше 'смърт в семейството' разни предателства, неприятности и страшно се наплаших
сънувам го за втори път за последните 6 месеца
преди малко казах на майка и тя ми каза че има някакви проблеми но не толкова брутални като смърт..
забелязах че последните дни все ми четеше лекции и като я питах защо така преди няколко дни тя ми каза 'не знам до кога ще ме бъде и затова' после не обелих и дума след като ми каза ;/
таа възможно ли е тва да е някакво предсказание,предупрежден е или.. защо го сънувам ?!?!![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Ели, не се панирай..
По принцип самият сън не може да се сбъдне, смисъл никога не става това което си сънувал.. Винаги сънят има друго значение..
Майка ми е оперирана три пъти.. Преди всяка операция сънува бебета..![]()
баце
земи пии 1 вода
и отивай обратно в леглото
Понякога ставало точно обратното.Знам,че е гадно,но и аз съм сънувала такива
![]()
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
Дори да се случи нещо, едва ли ще е в следствие на съня ти, или пък ако си мислиш, че има некви свръх естествени сили и виждаш бъдещето...![]()
![]()
Споко,самите сънища представляват някакви асоцияции,които мозъка прави от минали събития,нещо преживяно някакви картини или сцени,и накрая става един филм от тея работи ей то го съня,споко![]()
Горд Варненец!
Май си е така..И аз вчера сънувах,че починал роднина ме прегръща - както беше преди ( когато беше жив ме прегръщаше )Първоначално написано от zevzeck
Не се тревожи..Това е просто сън
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Не се тревои излишно заради един сън.Живей в реалността.Все пак майка ти защо не ти е споделила за проблемите и? ??Поразпитай я и сама прецени дали е сериозно.Ако смяташ,че е сериозно тогава ще имаш повод за притеснение.Във всеки съновник пише различно=>съновниците са лъжливи.Ако не вярваш,потърси някой в нета и ще видиш,че за твоя сън пише друго.От друга страна сигурна ли си,че си търсила правилно.Смисъл за най-важното нещо от съня ти ддз..не се притеснявай,но поговори с майка ти
![]()
Нано,и аз съм сънувала такива неща..е нищо не се случи..спокойно![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Сънят това са преживяни неща в невъзможни комбинации... смис както някои преди мен написа, че го е прегърнал починал роднина
О, спокойно ! Миналото лято е мен ме бяха наплашили по почти същият начин. И най-накрая абсолютно никой не умря. Не се връзвай. Само Бог знае кога ще се случи, а не някакви съновници и т.н. Не си заслужава да се тревожиш.![]()
И на мен ми се е случвало..Бях сънувала нещо свързано с обувки,не помня точно,и именно в съновника пишеше смърт..И аз се бях наплашила доста,но нищо не се случи..Просто забрави за това..Не си внушавай,че ще се случи,не предизвиквай съдбата,няма смисъл,нищо лошо няма да се случи.![]()
И аз да се изкажа.
Значи преди около месец,та може и повече,сънувах някакъв сън.Няма да казвам точно какъв.И аз понеже нямаше какво да правя се сетих да си проверя в съновника какво означава.Е,оказа се смърт.Даже точно се посочи на кого.
Още преди това сънувах,че ми пада зъб и страшно много се наплаших,защото и това означаваше нещо лошо.
Точно тогава майка ми имаше проблеми.На мен ми стна много зле.Попринцип не вярвам много,много в такива неща,но този път ме хвана бъзето.
Е,проблемите отшумяха и засега нищо не е станало.Да чукам на дърво. [-o<
А ти не се притеснявай...Недей да вярваш на съновници и такива работи.Всичко може да се промени.Всичко може да тръгне в съвсем различна посока винаги.
Не се хващай на глупости.
Много често ми се случва да сънувам нещо и след време да ми се случва абсолютно същото нещо, същите детайли и обстановка както в съня, и не говоря за дежа-вю, защото след като се събудя си спомням съня и всичко останало. ТОЕСТ сънят ти може да означава всичко. Стискам палци да не е нещо лошо!
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."