.. та , да попитам , понеже от едни тъпи ръбести пейки целите ми крака под коляното са станали в синини, и да попитам някой знае ли как се заличават или нещо , с което да се махнат по - бързо ( освен с фон дьо тен да се заличат .. ) , защото много ме дразят , все едно някой ме е бил ;д
и приличам на далматинец с тях ;д
![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Чувала съм че с лъжица се праеше нещо..ама не тфа беше за смучките..ама то се тая деИначе и аз имам спр много синини по краката и слагам фдт..
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Има едно мазило -"Heparoid Zentiva" се казва,много е добро и доста ускорява процеса на избледняване и изчезване на синини.Иначе за заличаване-коректор
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Ами най-добрия вариант е да се мацаш с фон дьо тен докато не ти минат.Защото не се сещам за друго с което да ги заличиш.
.. мм мерси на всички.. неска ги поомазах с фон дьо тена и нищо не се забеляза ;д .. би трябвало до 2 - 3 дена да минат , не са чак толкова сериозни ;д
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
На мен адски бързо ми излизат синки,леко да се ударя и...
Аз като му слагам лед минава леко цвета и не личи толкова.
С олио също става.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
o.O
ако започна да си заличавам синините с ФДТ ще трябва целите крака да си намацам - не бих...
нека си минат естествено :Д
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
и азПървоначално написано от Snickers
![]()
кво ти пука, ходи си така![]()
nicolepcd
Мен пък ме е страх, че с фдт ще си оцапам дрехите (както всъщност често се случва) и затова си ходя насинена.В редките случаи, когато имам синини, де.
ходиш с дънки 2 или 3 дни, докато ти минат |(
синини от пейки?! лолще минат скоро. поне вече ще знаеш къде да избягваш да сядаш
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)