.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
  1. #1
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Регистриран на
    Oct 2008
    Град
    Sofia
    Мнения
    5 536

    Нискомаслено кисело мляко- 0,1%

    всички, които са купували такова, казват,че било като вода, а аз си купих оня ден на верея и си е като нормално кисело мляко,няма почти никаква разлика, а иначе на опаковката пише,че е 0,1%, та исках да питам повече хора, които такова са си купували дали наистина е толкова рядко и аз само се заблуждавам,че ям нискомаслено, пък то е някво калорично и опаковката е фалшива

  2. #2
    Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Регистриран на
    Jan 2009
    Мнения
    2 192
    ммм не просто зависи на какво попаднеш, аз съм попадала и на 2та вида ...
    Весииии

    Една Любов, Една Борба, Един Отбор


  3. #3
    eми блъскат го с някви нещаа незнам имаше такава тема за сиренето наскоро и Bianca мисля че обясни доста подробно .. иначе аз като ям мляко , ям само о,1 кой квото ще да ми разправя ..
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

  4. #4
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

  5. #5
    Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Регистриран на
    Jan 2009
    Мнения
    2 192
    а някой знае ли дали има друго мляко с 0.1 % ?
    Весииии

    Една Любов, Една Борба, Един Отбор


  6. #6
    да на култура е хубаво .. а прясно на верея и фитнес
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

  7. #7
    Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Регистриран на
    Jan 2009
    Мнения
    2 192
    аз на култура взимам, ама тая статия нещо ...


    ЕДИТ : на верея киселото е ужасно ... поне на мен хич не ми харесва
    Весииии

    Една Любов, Една Борба, Един Отбор


  8. #8
    да и на мен не ми харесва . а относно статията - да ужасно е и честно казано това трайно ме спря да не ям такива млека
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

  9. #9
    Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Регистриран на
    Jan 2009
    Мнения
    2 192
    май ще си карам на прясно

    бтв точно вереята ми се лепи някакси по небцето
    Весииии

    Една Любов, Една Борба, Един Отбор


  10. #10
    aз изпих една чаша преди малко .. ама като се сета кво пише на опаковката ии се връщамм .. :
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

  11. #11
    Мега фен
    Регистриран на
    Jul 2009
    Град
    Earth...
    Мнения
    10 102
    дриска ми се

  12. #12
    Аватара на Izzy_
    Регистриран на
    Jul 2008
    Град
    София
    Мнения
    624
    Зависи,има и от двете.Ако е боклук-ест. , че ще е няква вода.Да,на Верея е хубаво и аз от него ям/пия и си е нискомаслено,споко. ;]

  13. #13
    Мега фен
    Регистриран на
    Feb 2006
    Град
    София
    Мнения
    3 379
    То вече нищо не ме очудва. След като се оказа, че в сиренето има само сухо мляко и палмова мазнина(най- евтината мазнина, вероятно такава има и в Култура)

  14. #14
    Зависи кфа марка е
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..


    http://www.album.bg/mallsy_/

  15. #15
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21
    а някой знае ли дали има друго мляко с 0.1 % ?
    Да, има едно, което е 0,1 % и е специялно диетично и се казва Cultura.Не е ХИЧ водно, а си е гъсто и вкусно и аз смао от него ям.

  16. #16

    Регистриран на
    Jan 2008
    Град
    V.Tyrnovo
    Мнения
    409
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Зависи,има и от двете.Ако е боклук-ест. , че ще е няква вода.Да,на Верея е хубаво и аз от него ям/пия и си е нискомаслено,споко. ;]
    tuka ne stava duma za bokluk.... naprotiv rqdkoto niskomasleno mlqko ti dava po golqma garanciq 4e e takova ot kolkoto gystoto. 6tom e gysto zna4i e natypkano s bezbroi mizerii... Gystotata se opredelq ot maslenostta. Predpolagam vsi4ko go znaqt..
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

  17. #17
    хубаво е, но няма калции,заблуда е че е полезно, нискомаслено за сметка на организма

  18. #18
    Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Регистриран на
    Apr 2009
    Мнения
    318
    Горещо ти препоръчвам Бор Чвор!
    Das Feuer liebt mich

  19. #19
    Аватара на Izzy_
    Регистриран на
    Jul 2008
    Град
    София
    Мнения
    624
    Цитирай Първоначално написано от natity91
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Зависи,има и от двете.Ако е боклук-ест. , че ще е няква вода.Да,на Верея е хубаво и аз от него ям/пия и си е нискомаслено,споко. ;]
    tuka ne stava duma za bokluk.... naprotiv rqdkoto niskomasleno mlqko ti dava po golqma garanciq 4e e takova ot kolkoto gystoto. 6tom e gysto zna4i e natypkano s bezbroi mizerii... Gystotata se opredelq ot maslenostta. Predpolagam vsi4ko go znaqt..
    Ти чуваш ли се к'во говориш?Истинско кисело мляко някога яла ли си?Рядко било.. А рядкото е същото като другото само че са му набутали повечко вода.На'що уж кисело мляко си е жалко подобие на йогурт.

  20. #20
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Цитирай Първоначално написано от natity91
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Зависи,има и от двете.Ако е боклук-ест. , че ще е няква вода.Да,на Верея е хубаво и аз от него ям/пия и си е нискомаслено,споко. ;]
    tuka ne stava duma za bokluk.... naprotiv rqdkoto niskomasleno mlqko ti dava po golqma garanciq 4e e takova ot kolkoto gystoto. 6tom e gysto zna4i e natypkano s bezbroi mizerii... Gystotata se opredelq ot maslenostta. Predpolagam vsi4ko go znaqt..
    Ти чуваш ли се к'во говориш?Истинско кисело мляко някога яла ли си?Рядко било.. А рядкото е същото като другото само че са му набутали повечко вода.На'що уж кисело мляко си е жалко подобие на йогурт.
    истинското кисело мляко трябва да е рядко и кисело и да има така наречения цвик
    нискомаслено гъсто кисело мляко => пълно с консерванти и какво ли още не

  21. #21
    Голям фен Аватара на akinom
    Регистриран на
    Jun 2008
    Мнения
    889
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    дриска ми се
    тъпичък си

    млякото с 0,1 % масленост трябва да се оставя отворено в хладилника 24 часа, преди консумация
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

  22. #22

    Регистриран на
    Jan 2008
    Град
    V.Tyrnovo
    Мнения
    409
    Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Цитирай Първоначално написано от natity91
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Зависи,има и от двете.Ако е боклук-ест. , че ще е няква вода.Да,на Верея е хубаво и аз от него ям/пия и си е нискомаслено,споко. ;]
    tuka ne stava duma za bokluk.... naprotiv rqdkoto niskomasleno mlqko ti dava po golqma garanciq 4e e takova ot kolkoto gystoto. 6tom e gysto zna4i e natypkano s bezbroi mizerii... Gystotata se opredelq ot maslenostta. Predpolagam vsi4ko go znaqt..
    Ти чуваш ли се к'во говориш?Истинско кисело мляко някога яла ли си?Рядко било.. А рядкото е същото като другото само че са му набутали повечко вода.На'що уж кисело мляко си е жалко подобие на йогурт.
    истинското кисело мляко трябва да е рядко и кисело и да има така наречения цвик
    нискомаслено гъсто кисело мляко => пълно с консерванти и какво ли още не
    Taka e ! i kym gospojicata/gospodina ... DA qla sym !!! Istinsko napraveno sobsvenory4no ot moqta baba. i znam... UBEDENA sym 4e kolkoto pove4e maslenost tolkova po gysto ! A kolkoto do gystotata na niskomaslenoto... slagat suho mlqko i konservanti. Istinskoto kiselo mlqko se razvalq na 2-q den !!! A tezi po magazinite 4ak na 5-6 dena.
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

  23. #23
    Аватара на Izzy_
    Регистриран на
    Jul 2008
    Град
    София
    Мнения
    624
    Цитирай Първоначално написано от natity91
    Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Цитирай Първоначално написано от natity91
    Цитирай Първоначално написано от Izzy_
    Зависи,има и от двете.Ако е боклук-ест. , че ще е няква вода.Да,на Верея е хубаво и аз от него ям/пия и си е нискомаслено,споко. ;]
    tuka ne stava duma za bokluk.... naprotiv rqdkoto niskomasleno mlqko ti dava po golqma garanciq 4e e takova ot kolkoto gystoto. 6tom e gysto zna4i e natypkano s bezbroi mizerii... Gystotata se opredelq ot maslenostta. Predpolagam vsi4ko go znaqt..
    Ти чуваш ли се к'во говориш?Истинско кисело мляко някога яла ли си?Рядко било.. А рядкото е същото като другото само че са му набутали повечко вода.На'що уж кисело мляко си е жалко подобие на йогурт.
    истинското кисело мляко трябва да е рядко и кисело и да има така наречения цвик
    нискомаслено гъсто кисело мляко => пълно с консерванти и какво ли още не
    Taka e ! i kym gospojicata/gospodina ... DA qla sym !!! Istinsko napraveno sobsvenory4no ot moqta baba. i znam... UBEDENA sym 4e kolkoto pove4e maslenost tolkova po gysto ! A kolkoto do gystotata na niskomaslenoto... slagat suho mlqko i konservanti. Istinskoto kiselo mlqko se razvalq na 2-q den !!! A tezi po magazinite 4ak na 5-6 dena.
    Госпожицата. ;]Истинското кисело мляко рядко?!Моля? А т'ва за развалянето го знам,въпреки че не виждам какво общо има.
    ПС:На кирилица се пише.

  24. #24
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Регистриран на
    Oct 2008
    Град
    Sofia
    Мнения
    5 536
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    дриска ми се
    тъпичък си

    млякото с 0,1 % масленост трябва да се оставя отворено в хладилника 24 часа, преди консумация
    защо?

  25. #25
    Голям фен Аватара на akinom
    Регистриран на
    Jun 2008
    Мнения
    889
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    дриска ми се
    тъпичък си

    млякото с 0,1 % масленост трябва да се оставя отворено в хладилника 24 часа, преди консумация
    защо?
    ами четох в едно списание, че така трябва, имаше и подробно обяснение, но списанието се е изгубило и ако аз ти обяснявам ще те излъжа... пробвах го и наистина беше сякаш по- добро.
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Правила за публикуване

  • Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си