Първо.... защо мислиш че са несъвместими понятия.... дори и да е така... защо обръщаш внимание на чуждото мнение, това си е твой личен изобр, засягащ само и единствено теб - не приятелките ти ( те решават за тях си)....
Второ ако толкова искаш да правиш секс заради това да не си
единствената девствена в компанията
, първо се замисли - никъде не споменаваш да имаш гадже....ако имаш - държиш ли той да ти е първият, имаш ли му доверие, чувстваш ли се достатъчно готова или го правиш... за да не изоставаш от дружките.... Вариант 2: ако нямаш, заслужава ли си да го направиш с първият срещнат само защото смяташ, че в средитте , в които се движиш да си девствена на 16 не е нормално ( което всъщност си е напълно нормално).... лично според мен няма от какво толкова да се притесняваш... аз загубих девственостъа си малко след 18 тия си рожден ден и никога преди не съм се срамувала от това че съм девствена... Но както казах... личен избор... опитай се да си отговориш на тези въпроси и може би ще видиш че ти няма абсолютно нищо, заради , което да се притесняваш толкова.... а ако т.наречените" приятелки" горворят и т.н. ... не се връзвай толкова живота е твой не техен, и тези решения засягат не средата в която си а само и единствено теб и човека с който си АКО има такъв....