- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 16 а още съм....
...девствена . По принцип никога това не е било проблем за мен и даже съм се гордяла ,че не съм от 13 годишните пикли ,които вече ги е минал целия град ,но от извесно време взех да обрашам повече внимание на това ,че аз единствена от всичките ми приятелки съм девствена.Движа се в среди ,в които това да си на 16 и девствен са несавместими понятия.
И?Не виждам изобщо какъв е проблема...земи се изчукай с първия срещнат,за да си като оборотните ти приятелки.Айде стига глупости вече.
Ти си супер зле! Как може??? Просто не знам как заспиваш нощем! Чудна работа какви проблеми терзаят 15-16 годишните. Как една не каза - моля ви, помогнете - не знам правилата за писане на запетайки или "й"! И после как да не ги ругае човек, че са супер малоумни и кухи дрисли. Каква ти е средата, ве? Да не се движиш сред моделите на "Private", че да е недупостимо? Искам да ти кажа, че тази твоя така наречена среда, след 2 години няма да я има и не знам тогава какво ще правиш.![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
йей и помощ ли искаш?![]()
Егаси ... Ми като до сега не си искала секс как искаш да го има?
Айде фащай някой и у гората тогава
![]()
Станислава
Оф бе боже бе..и кфо като сички твои приятелки са се ебали? Някфи безсмъртни ли са кфо?Ше го направиш когато искаш! Точка![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Първо.... защо мислиш че са несъвместими понятия.... дори и да е така... защо обръщаш внимание на чуждото мнение, това си е твой личен изобр, засягащ само и единствено теб - не приятелките ти ( те решават за тях си)....
Второ ако толкова искаш да правиш секс заради това да не си, първо се замисли - никъде не споменаваш да имаш гадже....ако имаш - държиш ли той да ти е първият, имаш ли му доверие, чувстваш ли се достатъчно готова или го правиш... за да не изоставаш от дружките.... Вариант 2: ако нямаш, заслужава ли си да го направиш с първият срещнат само защото смяташ, че в средитте , в които се движиш да си девствена на 16 не е нормално ( което всъщност си е напълно нормално).... лично според мен няма от какво толкова да се притесняваш... аз загубих девственостъа си малко след 18 тия си рожден ден и никога преди не съм се срамувала от това че съм девствена... Но както казах... личен избор... опитай се да си отговориш на тези въпроси и може би ще видиш че ти няма абсолютно нищо, заради , което да се притесняваш толкова.... а ако т.наречените" приятелки" горворят и т.н. ... не се връзвай толкова живота е твой не техен, и тези решения засягат не средата в която си а само и единствено теб и човека с който си АКО има такъв....единствената девствена в компанията
Просто се молих края на заглавието да не е "девствена" преди отворя темата,но за жалост останах разочарована...Момиче,вземи се в ръце! Твоите приятелки не ги знаеш дали не те лъжат! Не знаеш,каква отговорност е това секса и ако недай си боже лепнеш някоя болест,ако ще и най-обикновена да е,веднага ще се чудиш и маеш това заради секса ли е,да кажеш ли на майка си ил ида отидеш тайно на гинеколог. Секса не е шега работа..не си навличай все още тази беля на главата. Поне изчакай да срещнеш ЧОВЕКЪТ!![]()
Освен че си девствена си и малко .... не умна така да се кажеПървоначално написано от sweet6996
Мисля че е по-добре първо да решиш втория проблем
![]()
Първоначално написано от sweet6996
Ако ти са истински приятелки няма да имаш никакви проблеми с това, че си девствена.![]()
Какви са такива вашите средиВ моята компания, не се обръща внимание дали си девствена или не
![]()
Chesno kazano prosto se pusni po techenieto ako ti se pravi sex pravi ako ne ne go pravi ... no pone reshenieto da si e tvoe ne da se vliaesh ...
p.s. V net zala sam v Kipar nqma shans da pisha na kirilica za koeto se izvinqvam :P
Първоначално написано от galenata
.....
Ела аз ще те оправяПървоначално написано от sweet6996
не се притеснявай .....
Вече сериозно смени така наречените "среди" не те заслужават !!!
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Първоначално написано от MaLty
The ability to control your own life,is the most responsible one.
http://www.teenproblem.net/teenid/Aries
та какво стана ся ... с Dram Boy да идваме ли да помагаме или ще търсиш някой по-близък?А и на 16 си е нормално да ти се приебе ... Така че фащай гаджок и след 2рата седмица действай
Ако издържиш толкова де
![]()
Станислава
май ние с теб ще сме на ходПървоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Първоначално написано от Mr_Crowley
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Много се дразня от такива хора... Защо ще ти е? Защо трябва да пораснеш толкова рано? Какво ще спечелиш?
![]()
[quote="sweet6996"]...девствена . По принцип никога това не е било проблем за мен и даже съм се гордяла ,че не съм от 13 годишните пикли ,които вече ги е минал целия град ,но от извесно време взех да обрашам повече внимание на това ,че аз единствена от всичките ми приятелки съм девствена.Движа се в среди ,в които това да си на 16 и девствен са несавместими понятия.And?Ние какво да направим по въпроса?
Ми намери си някой,направи сефтето и няма да си девствена.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Подозирам, че и приятелките ти са девствени, най-много да има 1-2, които не са, обаче всички лъжат, за да се чувстват големи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ще стане млада мамаПървоначално написано от kombarka
![]()
Апффф още не сте прочели Опасни връзки,че да правите сравнение между привличане и желание за секс
Айде сиктир
Вземете си оправете оценките и си изживейте детството докато вършите простотии и се катерите по дърветата,а не мислете за ебане.Има време и за това,защото като станете големи няма да може спокойно да лежите под масата на ресторанта,а ще можете да правите секс
Тъййй че си живейте живота и не му миселете кой девствен кой некато още цикъл не знаете кво е
![]()
![]()
![]()