.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 124

на 16 а още съм....

...девствена . По принцип никога това не е било проблем за мен и даже съм се гордяла ,че не съм от 13 годишните пикли ,които вече ги е минал целия град ,но от извесно време взех да обрашам повече внимание на това ,че аз единствена от всичките ми приятелки съм девствена.Движа се в среди ,в които това да си на 16 и девствен са несавместими понятия.

И?Не виждам изобщо какъв е проблема...земи се изчукай с първия срещнат,за да си като оборотните ти приятелки.Айде стига глупости вече.

тогава смени 'средите' ..

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Ти си супер зле! Как може??? Просто не знам как заспиваш нощем! Чудна работа какви проблеми терзаят 15-16 годишните. Как една не каза - моля ви, помогнете - не знам правилата за писане на запетайки или "й"! И после как да не ги ругае човек, че са супер малоумни и кухи дрисли. Каква ти е средата, ве? Да не се движиш сред моделите на "Private", че да е недупостимо? Искам да ти кажа, че тази твоя така наречена среда, след 2 години няма да я има и не знам тогава какво ще правиш.
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    йей и помощ ли искаш? Егаси ... Ми като до сега не си искала секс как искаш да го има? Айде фащай някой и у гората тогава
    Станислава

Оф бе боже бе..и кфо като сички твои приятелки са се ебали? Някфи безсмъртни ли са кфо?Ше го направиш когато искаш! Точка
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Първо.... защо мислиш че са несъвместими понятия.... дори и да е така... защо обръщаш внимание на чуждото мнение, това си е твой личен изобр, засягащ само и единствено теб - не приятелките ти ( те решават за тях си)....
    Второ ако толкова искаш да правиш секс заради това да не си
    единствената девствена в компанията
    , първо се замисли - никъде не споменаваш да имаш гадже....ако имаш - държиш ли той да ти е първият, имаш ли му доверие, чувстваш ли се достатъчно готова или го правиш... за да не изоставаш от дружките.... Вариант 2: ако нямаш, заслужава ли си да го направиш с първият срещнат само защото смяташ, че в средитте , в които се движиш да си девствена на 16 не е нормално ( което всъщност си е напълно нормално).... лично според мен няма от какво толкова да се притесняваш... аз загубих девственостъа си малко след 18 тия си рожден ден и никога преди не съм се срамувала от това че съм девствена... Но както казах... личен избор... опитай се да си отговориш на тези въпроси и може би ще видиш че ти няма абсолютно нищо, заради , което да се притесняваш толкова.... а ако т.наречените" приятелки" горворят и т.н. ... не се връзвай толкова живота е твой не техен, и тези решения засягат не средата в която си а само и единствено теб и човека с който си АКО има такъв....

Град
    ВаРнАаАа
    Просто се молих края на заглавието да не е "девствена" преди отворя темата,но за жалост останах разочарована...Момиче,вземи се в ръце! Твоите приятелки не ги знаеш дали не те лъжат! Не знаеш,каква отговорност е това секса и ако недай си боже лепнеш някоя болест,ако ще и най-обикновена да е,веднага ще се чудиш и маеш това заради секса ли е,да кажеш ли на майка си ил ида отидеш тайно на гинеколог. Секса не е шега работа..не си навличай все още тази беля на главата. Поне изчакай да срещнеш ЧОВЕКЪТ!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: на 16 а още съм....

Цитирай Първоначално написано от sweet6996
    ...девствена . По принцип никога това не е било проблем за мен и даже съм се гордяла ,че не съм от 13 годишните пикли ,които вече ги е минал целия град ,но от извесно време взех да обрашам повече внимание на това ,че аз единствена от всичките ми приятелки съм девствена.Движа се в среди ,в които това да си на 16 и девствен са несавместими понятия.
    Освен че си девствена си и малко .... не умна така да се каже Мисля че е по-добре първо да решиш втория проблем

Ако ти са истински приятелки няма да имаш никакви проблеми с това, че си девствена.
    Какви са такива вашите среди В моята компания, не се обръща внимание дали си девствена или не

Голям фен
    Chesno kazano prosto se pusni po techenieto ako ti se pravi sex pravi ako ne ne go pravi ... no pone reshenieto da si e tvoe ne da se vliaesh ...
    p.s. V net zala sam v Kipar nqma shans da pisha na kirilica za koeto se izvinqvam :P

Град
    под криВата ти ^^
    Цитирай Първоначално написано от galenata
    И?Не виждам изобщо какъв е проблема...земи се изчукай с първия срещнат,за да си като оборотните ти приятелки.Айде стига глупости вече.
    .....

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy

...девствена . По принцип никога това не е било проблем за мен и даже съм се гордяла ,че не съм от 13 годишните пикли ,които вече ги е минал целия град ,но от извесТно време взех да обрашам повече внимание на това ,че аз единствена от всичките ми приятелки съм девствена.Движа се в среди ,в които това да си на 16 и девствен са несЪвместими понятия.
    Ела аз ще те оправя не се притеснявай .....

Вече сериозно смени така наречените "среди" не те заслужават !!!
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от MaLty
    Оф бе боже бе..и кфо като сички твои приятелки са се е**ли? Някфи безсмъртни ли са кфо?Ше го направиш когато искаш! Точка
    The ability to control your own life,is the most responsible one.
    http://www.teenproblem.net/teenid/Aries

Мега фен Аватара на t0d1t0
    та какво стана ся ... с Dram Boy да идваме ли да помагаме или ще търсиш някой по-близък? А и на 16 си е нормално да ти се приебе ... Така че фащай гаджок и след 2рата седмица действай Ако издържиш толкова де
    Станислава

божее .. ем както ти казаха хората .. вземи си смени средата

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    та какво стана ся ... с Dram Boy да идваме ли да помагаме или ще търсиш някой по-близък? А и на 16 си е нормално да ти се приебе ... Така че фащай гаджок и след 2рата седмица действай Ако издържиш толкова де
    май ние с теб ще сме на ход
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Град
    Go Skate Day ! ! !
    www.skatepark.bg

I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !

Бе, прави каквото искаш...

Супер фен Аватара на l0lz
    Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    Ти си супер зле! Как може??? Просто не знам как заспиваш нощем! Чудна работа какви проблеми терзаят 15-16 годишните. Как една не каза - моля ви, помогнете - не знам правилата за писане на запетайки или "й"! И после как да не ги ругае човек, че са супер малоумни и кухи дрисли. Каква ти е средата, ве? Да не се движиш сред моделите на "Private", че да е недупостимо? Искам да ти кажа, че тази твоя така наречена среда, след 2 години няма да я има и не знам тогава какво ще правиш.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Много се дразня от такива хора ... Защо ще ти е? Защо трябва да пораснеш толкова рано? Какво ще спечелиш?

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра

[quote="sweet6996"]...девствена . По принцип никога това не е било проблем за мен и даже съм се гордяла ,че не съм от 13 годишните пикли ,които вече ги е минал целия град ,но от извесно време взех да обрашам повече внимание на това ,че аз единствена от всичките ми приятелки съм девствена.Движа се в среди ,в които това да си на 16 и девствен са несавместими понятия.
    And?Ние какво да направим по въпроса?
    Ми намери си някой,направи сефтето и няма да си девствена.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Подозирам, че и приятелките ти са девствени, най-много да има 1-2, които не са, обаче всички лъжат, за да се чувстват големи
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Много се дразня от такива хора ... Защо ще ти е? Защо трябва да пораснеш толкова рано? Какво ще спечелиш?
    Ще стане млада мама

Апффф още не сте прочели Опасни връзки,че да правите сравнение между привличане и желание за секс
    Айде сиктир
    Вземете си оправете оценките и си изживейте детството докато вършите простотии и се катерите по дърветата,а не мислете за ебане.Има време и за това,защото като станете големи няма да може спокойно да лежите под масата на ресторанта,а ще можете да правите секс
    Тъййй че си живейте живота и не му миселете кой девствен кой не като още цикъл не знаете кво е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си