.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 124

Re: на 16 а още съм....

Цитирай Първоначално написано от sweet6996
    ...девствена . По принцип никога това не е било проблем за мен и даже съм се гордяла ,че не съм от 13 годишните пикли ,които вече ги е минал целия град ,но от извесно време взех да обрашам повече внимание на това ,че аз единствена от всичките ми приятелки съм девствена.Движа се в среди ,в които това да си на 16 и девствен са несавместими понятия.
    оо горката,на 16 вече си стара мома , спокойно по-добре си намери свесен приятел и тогава прави секс , а не както други са написали:да го направиш с първия срещнат.

о

Ми и аз съм девствен!Кво?Може да измислим нещо по въпроса

Леле колко си тъпа Ми ае хващай първия с когото се запознаеш и го прави за да си модерна ако искаш и без кондомче.. такава е модата миличка А тоя който е написал че е смешно някой да се гордее с това е супер зле Кое му е смешното??? Че не всички го правят с първия срещнат или с някви с които се разделят най-много след няколко месеца... уау... сигурно си на не повече от 14.. тогава лапетата са толкова неосъзнати

Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    Ти си супер зле! Как може??? Просто не знам как заспиваш нощем! Чудна работа какви проблеми терзаят 15-16 годишните. Как една не каза - моля ви, помогнете - не знам правилата за писане на запетайки или "й"! И после как да не ги ругае човек, че са супер малоумни и кухи дрисли. Каква ти е средата, ве? Да не се движиш сред моделите на "Private", че да е недупостимо? Искам да ти кажа, че тази твоя така наречена среда, след 2 години няма да я има и не знам тогава какво ще правиш.
    (handshake)

По темата: абсолютна глупсот.

Знам само един начин, по който мога да ти помогна

на 16 а още съм....Глупава?
    Интересно мислене (ако може да се нарече така)имаш.Гордееш се,че не си се на*бала на 13,а че не си на 16 и вече те е срам.Ти си глупачка.В пълното си право си да се обиждаш.Говоря ти така че,защото и аз съм на 16.Аз пък се гордея че не познавам много момичета като теб.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Ти си много тъпа!Друго няма да ти кажа...Баси глупавия народ...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    и къде е проблема ??

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Аве ай ся стига сте я обиждали!

Ееее кво толкоз ай не сте на нейно място нали ???

А така по темата значи кво ти пука за другите? Кво ги гледаш тях? Гледай себе си! Щом компанията ти е такава просто я смени има достатъчно други компании ... а плюс тва то не е да го напрайш, заради тях трябва първо да срещнеш точния човек, наистина да му имаш доверие и да се чувстваш готова, че можеш да го направиш и тогава вече да действаш... защото ако ти сега само, за да не останаш назад от тях го направиш и не си готова после ще ти е много гадно. А първия път винаги се помни и ще ти остане лош спомен ... затова изчакай и не бързай за никъде! Ти си на 16 имаш още време.

Хайде успех и не обръщай внимание на глупави коментари.

Е и?! Ако не си намерила човека и не се чувстваш готова за това, защо си мислиш, че нещо не е наред?! Направи го тогава, когато си уверена в това, което правиш, а не когато видиш поредната "отворена" на 12.

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    по-лошото е че си девствена в главата

Цитирай Първоначално написано от galenata
    И?Не виждам изобщо какъв е проблема...земи се изчукай с първия срещнат,за да си като оборотните ти приятелки.Айде стига глупости вече.
    + 1

Град
    Ин дъ мидъл оф ноууер!
    УЖас!Не мога да повярвам!Съжалявам миличка,н изпусна влака!По добре не започвай късно е вече!Момиче мисли с главата си!
    EveRytHing Is poSSible...
    ...Smile only in the Darkness...
    Death...That's How I Wanna Be...

...девствена . По принцип никога това не е било проблем за мен и даже съм се гордяла ,че не съм от 13 годишните пикли ,които вече ги е минал целия град ,но от извесно време взех да обрашам повече внимание на това ,че аз единствена от всичките ми приятелки съм девствена.Движа се в среди ,в които това да си на 16 и девствен са несавместими понятия.
    Аз също съм на 16 .. Незнам за твоите среди, но в моята компания няма девствени сигурно от както съм била на 7 (ако ме разбираш) ... И това не е фактор за мен, въпреки, че имам приятел от близо 5 месеца, който е доста по - голям от мен, но никога не е казал нещо от рода "Или ще ми пуснеш, или те оставям .. ", затова ако не си поредната безмозъчна всеми се съвземи и не слушай какво ти говорят, ами застани гордо, че не си се праснала с първия обърнал ти внимание като тях (предполагам) ... И когато му дойде времето ще стане без да си го планирала, без да мислиш за това и просто ще се насладиш ..

Град
    Благоевград
    Все още не си намерила човека, с който да си сигурна, че искаш да го направиш. Колкото до възрастта ти.. наистина трябва да се гордееш, че си на 16 и че все още не си от тези "пикли" (както спомена ти), които си мислят, че между краката си имат обществена банка.
    Но както и да е.. всеки сам решава.. просто не си мисли, че си задръстена, щот не си една от "тях".. направи го когато си готова!

Е и? Голяма работа, че си девствена. Колко като теб ги имаа... Ама ако твойте приятели ти правят това на проблем или на тема за обсъждане значи не са ти приятели. По-добре смени тях.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Освен че си девствена си и малко .... не умна така да се каже Мисля че е по-добре първо да решиш втория проблем

Абе не умна напиши си н аправо тъпа ко се праиш
    ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*

АЗ пък го направих на 17 и кво нито ме е срам нито нищо
    ОбИчКа мЕ сИ сЕ оТ 1 ГоДиНа :*

Мамка му,как по дяволите не се научихте,че няма възраст.Всеки го прави,когато е готов и най-тъпото нещо,което можеш да направиш и да се про*беш,за да си като някого.
    Какво ги бърка другите?А пък и защо трябва да ти пука,какво правят ?!

Цитирай Първоначално написано от AnotherAccount
    тогава смени 'средите' ..
    RESPECT за този пост

Повече от фен Аватара на Anarchya2

Този скилл е придобит от циганите да се лашка на 13

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Всички, които са писали " омгггг мноо си злее, още не знаеш цикъл кво е ще се е**ш" или "изживей се детството момиче закъде бързаш" , всички вие сте максимално глупави, щото масата от вас, които пишат тия коментари са се ебнали още на 14 или по-малко , или хаааааайде като е на 15 не е голямо геройство !!! Много мразя ей така някви дето и понятие си нямат да дават излишни съвети !! като си се ебала на 14 и видиш девствена на 16 освен да минеш да и напрайш евала, друго кво?!?!? Да и кажеш,че е зле ,че мисли за тва ли? Ами ти, дето си го мислиш от 12 годишна и си се ебнала месеци по-късно, за ТЕБЕ кво да кажем?!?!?!??!

КЪМ МОМИЧЕТО : Абсолютно нормално е да мислиш за това и да ти се иска вече да го направиш. Ти не си дете. Вече си юноша. И ДА! Има разлика!!! Въпроса е в това, че трябва да помислиш кое за теб е по-важно: да го направиш заради другите или заради себе си. Ако е второто, изчакай момчето , което ще се отнесе с теб по правилния начин и ще направи този миг незабравим.

П.С. : Само за справка -> на 17 съм и не съм намерила подходящия за тази цел човек, и на мен ми се въртят в главата подобни мисли за секс, но слагам себе си на първо място ВИНАГИ , затова няма да се прежаля да легна с кой да е .

Не бързай !!!
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Не разбирам какъв ти е проблема! Да не би да има правило " Трябва да се **еш на някакви си години.. задължително! " ? Ако не знаеш има хора, които решават да останат детствени докато се омъжат/оженят! Ако толковат ти се **е просто хващаш който и да е и почваш! Ако "средите" ти ти викат неща от сорта "Хаха, ето идва детствената." тези среди значи не са за теб!

Град
    незнам
    ти да не завиждаш нещо на приятелките си според теб след 10 години какви ще станат некакви к**** дето нема да са им останали зъби от постоянното правене на свирки
    KO6MARA GSI 16V RISSE

Град
    Shumen
    Аз съм на 17 и половина и още съм девствена. Е и? Не ми пука какво мислят другите! Бъди себе си
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

ако тези среди в които се движиш са средите на жриците на любовна наистина са доста не съвместими
    life always win, you always lose, it's never-ending cycle

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си