Всички, които са писали " омгггг мноо си злее, още не знаеш цикъл кво е ще се е**ш" или "изживей се детството момиче закъде бързаш" , всички вие сте максимално глупави, щото масата от вас, които пишат тия коментари са се ебнали още на 14 или по-малко , или хаааааайде като е на 15 не е голямо геройство !!! Много мразя ей така някви дето и понятие си нямат да дават излишни съвети !! като си се ебала на 14 и видиш девствена на 16 освен да минеш да и напрайш евала, друго кво?!?!? Да и кажеш,че е зле ,че мисли за тва ли? Ами ти, дето си го мислиш от 12 годишна и си се ебнала месеци по-късно, за ТЕБЕ кво да кажем?!?!?!??!

КЪМ МОМИЧЕТО : Абсолютно нормално е да мислиш за това и да ти се иска вече да го направиш. Ти не си дете. Вече си юноша. И ДА! Има разлика!!! Въпроса е в това, че трябва да помислиш кое за теб е по-важно: да го направиш заради другите или заради себе си. Ако е второто, изчакай момчето , което ще се отнесе с теб по правилния начин и ще направи този миг незабравим.

П.С. : Само за справка -> на 17 съм и не съм намерила подходящия за тази цел човек, и на мен ми се въртят в главата подобни мисли за секс, но слагам себе си на първо място ВИНАГИ , затова няма да се прежаля да легна с кой да е .

Не бързай !!!