.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 124 от общо 124
    ОЩЕ СИ ДЕВСТВЕНА?!??!?! НА 16 ГОДИНИ?!?!?!
    БОЖЕ ГОСПОДИ!!!!!
    СРАМ! ПОЗОР!!!!! ВЕДНАГА СЕ ИЗЧУКАЙ С НЯКОЙ НА УЛИЦАТА!!!!
    ЛЕЛЕЕЕЕЕЛЕЛЛЕЛЕЛЕЕЕ ТАКОВА НЕЩО НЕ БЯХ ВИЖДАЛ!!!!!
    пссст..

Цитирай Първоначално написано от svetlidim
    Всички, които са писали " омгггг мноо си злее, още не знаеш цикъл кво е ще се е**ш" или "изживей се детството момиче закъде бързаш" , всички вие сте максимално глупави, щото масата от вас, които пишат тия коментари са се ебнали още на 14 или по-малко , или хаааааайде като е на 15 не е голямо геройство !!! Много мразя ей така някви дето и понятие си нямат да дават излишни съвети !! като си се ебала на 14 и видиш девствена на 16 освен да минеш да и напрайш евала, друго кво?!?!? Да и кажеш,че е зле ,че мисли за тва ли? Ами ти, дето си го мислиш от 12 годишна и си се ебнала месеци по-късно, за ТЕБЕ кво да кажем?!?!?!??!

КЪМ МОМИЧЕТО : Абсолютно нормално е да мислиш за това и да ти се иска вече да го направиш. Ти не си дете. Вече си юноша. И ДА! Има разлика!!! Въпроса е в това, че трябва да помислиш кое за теб е по-важно: да го направиш заради другите или заради себе си. Ако е второто, изчакай момчето , което ще се отнесе с теб по правилния начин и ще направи този миг незабравим.

П.С. : Само за справка -> на 17 съм и не съм намерила подходящия за тази цел човек, и на мен ми се въртят в главата подобни мисли за секс, но слагам себе си на първо място ВИНАГИ , затова няма да се прежаля да легна с кой да е .

Не бързай !!!
    1во.. Напълно съм съгласен с теб
    2ро (към червения одебелен текст) Хем си 17..Хем си дествена..Хем У подписО ти пише, че го обичаш от 4 години :P

И какво всички станахте големите учители и почнахте да следите кой,как пише. Не всеки знае как да пише на клавиатурата И като толкова ви влече учете българска фиология МИР.

Я че се нагърбим со нелеката тежка задача, да те лишим от те това омразно бреме девствеността. Па я каунье пробивам со кур, па една ципа ли ша ми са опре. Че купиш едно шише ракия, ем за дезинфекция на пичката от кръвта, ем за вътрешна дезинфекция на ебача, пардон, дефлоратора.

Слушай кво,в такава ситуация съм изспадала,с разликата че бях на 14-15.Няма никакъв смисъл тва твое притесниние.Има време за всичко ,спокойно,няма да си умреш девствена.Даже тва е добре че си девствена на 16 , а не като ония повечето малолетни курвички дет ги знае целия град и слухове за тях и нз си кво, или предпочиташ тоя вариант?
    Вземи се в ръце и хич не се вайкай за такива глупости
    The night I laid my eyes on you,
    Felt everything around me move
    Got nervous when you looked my way
    But you knew all the words to say

Re: на 16 а още съм....

Цитирай Първоначално написано от sweet6996
    ...девствена . По принцип никога това не е било проблем за мен и даже съм се гордяла ,че не съм от 13 годишните пикли ,които вече ги е минал целия град ,но от извесно време взех да обрашам повече внимание на това ,че аз единствена от всичките ми приятелки съм девствена.Движа се в среди ,в които това да си на 16 и девствен са несавместими понятия.
    шапка ти свалям момиче неги слушай тия ....

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Цитирай Първоначално написано от YYY
    Хем си 17..Хем си дествена..Хем У подписО ти пише, че го обичаш от 4 години :P
    Ъъъ..ами тва от подписа е "детската" ми любов, изцяло платонична :P Еми, винаги ще го помня...Първата любов, ръжда не хваща.
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Голям фен Аватара на Dollystar
    Да ти имам проблема, толкова много момичета мечтаят пак да се девствени ти ...... немога да те разбера
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    Ти си супер зле! Как може??? Просто не знам как заспиваш нощем! Чудна работа какви проблеми терзаят 15-16 годишните. Как една не каза - моля ви, помогнете - не знам правилата за писане на запетайки или "й"! И после как да не ги ругае човек, че са супер малоумни и кухи дрисли. Каква ти е средата, ве? Да не се движиш сред моделите на "Private", че да е недупостимо? Искам да ти кажа, че тази твоя така наречена среда, след 2 години няма да я има и не знам тогава какво ще правиш.
    Пич мерси че ми написа мнението!

[quote="YYY"]
    Цитирай Първоначално написано от svetlidim
    Всички, които са писали " омгггг мноо си злее, още не знаеш цикъл кво е ще се е**ш" или "изживей се детството момиче закъде бързаш" , всички вие сте максимално глупави, щото масата от вас, които пишат тия коментари са се ебнали още на 14 или по-малко , или хаааааайде като е на 15 не е голямо геройство !!! Много мразя ей така някви дето и понятие си нямат да дават излишни съвети !! като си се ебала на 14 и видиш девствена на 16 освен да минеш да и напрайш евала, друго кво?!?!? Да и кажеш,че е зле ,че мисли за тва ли? Ами ти, дето си го мислиш от 12 годишна и си се ебнала месеци по-късно, за ТЕБЕ кво да кажем?!?!?!??!

КЪМ МОМИЧЕТО : Абсолютно нормално е да мислиш за това и да ти се иска вече да го направиш. Ти не си дете. Вече си юноша. И ДА! Има разлика!!! Въпроса е в това, че трябва да помислиш кое за теб е по-важно: да го направиш заради другите или заради себе си. Ако е второто, изчакай момчето , което ще се отнесе с теб по правилния начин и ще направи този миг незабравим.

П.С. : Само за справка -> на 17 съм и не съм намерила подходящия за тази цел човек, и на мен ми се въртят в главата подобни мисли за секс, но слагам себе си на първо място ВИНАГИ , затова няма да се прежаля да легна с кой да е .

Не бързай !!!
    Много ВЯРНО !! Направи го заради себе си и изчакай подходящият човек,за да не те е яд после !!!

Не виждам къде ти е проблема

abe kaf ti e problema ne moa rabera.na 16 si i si detctvena i kfo?kato pravi6 sex ni6to nqma se promeni.kfo priqtelite ti 6ta ovajavat pove4e li?tfa e mnogo tapo.. ako tolkoz mnogo ti se ebe hvani si parviq sre6nat. golqma glupa4ka si oba4e ni6to ne ti pre4i da si na 16 i da si detstvena

ооо боже какви проблеми имаш...не виждам нищо срамно в тфа че на 16 си още девствена... когато решиш че си готова тогава ще действаш
    ...Люб0вТа е сТълБа п0 кОято0 сЕ кАчвАш сЪс сМях,а сЛиЗаш сЪс сЪлЗиИи... !

Ела, че те опнем
    I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
    So U Stay TOPLESS !
    I Live Topless, My Girl Topless...

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Да ти имам проблема, толкова много момичета мечтаят пак да се девствени ти ...... немога да те разбера

Напълно съм съгласна с Dollystar !!!
    Got me feeling like extaZy...

...девствена . По принцип никога това не е било проблем за мен и даже съм се гордяла ,че не съм от 13 годишните пикли ,които вече ги е минал целия град ,но от извесно време взех да обрашам повече внимание на това ,че аз единствена от всичките ми приятелки съм девствена.Движа се в среди ,в които това да си на 16 и девствен са несавместими понятия.
    а какво ти пречи да се гордееш с това? В смисъл... то средите са приятелски. Ако те не могат да приемат това, че ти си имаш достойнство и за тебе секса не е чак толкова важен, какви приятели са? Тъпо е да се пуснеш на някого само за да те приемат в "обществото"

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Jericho
    Добре бе, ебаси, оставете момичето намира, един свестен коментар няма. Не стига, че се чувства гадно заради компанията ами и вие всичките се изказвате като супер печените.

Аз пък съм момче на 16 години и съм девствен, а и почти всичките от моята компания не са, но на мене не ми е кофти заради тях или щото ме ебават, ами просто щото се чувствам готов, а още не ми се е отворил парашута.

Ако ти също се чувстваш готова и искаш да го направиш, все по някъв начин ще стане, тъй че споко. Ама ако искаш да го правиш само заради компанията им тегли майната.
    Приятел не виждаш ли, че всеки тука се мисли за по-умен от другия, всичките са се родили "научени" ... и когато някой попита за помощ, те вместо да му помогнат още повече го объркват.
    По-добре не пишете нищо вместо да се подигравате, нападате и т.н.

По въпроса:
    Не мисля, че е проблем това което казваш за девствеността, всеки има право сам да решава кога е готов и кога иска да го направи. Не обръщай внимание на приятелките ти, а като си почнала да мислиш повече за тези работи намери си човек на който имаш доверие, кажи му, че ще ти е за първи път и готово.
    "Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".

Аз като съм на 19 и съм девствен... кво да не е болка за умиране... я си гледай детството...
    In my dream you are mine, but in my life you are a dream.

Град
    Сливен

Движа се в среди ,в които това да си на 16 и девствен са несавместими понятия.

То сега е фешънско да си девствен

Град
    Русе
    Това да ти е проблема...

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    И кфоооооооо и ти тря да си като тях така ли????

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    И кво? На 16 девствена и ся на психиятър ли ще ходим? На тея 13 годишни вмерисани катерици ли искаш да подражаваш?!? Пу,баси тъпото парче...като толкова ти е мерак да дойда да те мина а?
    Westside rollin' all day, every day

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    уффф, абе хора, вие нямате ли си собствено мнение? Какво от това като другите са наебани? Не искаш ли да си малко по-различна и какво очакваш ние да ти кажем и как да ти помогнем? ИСкаш да чуеш колко е хубаво,че си си запазила девствеността до 16 (wow,какво постижение, няма що) и че по този начин си уникална и не се сравняваш с масите,е ми ето казаха ти го вече всички никой няма да те осъди за такова нещо

Да зема да те отвора искаш ли ? я се осъзнайте бе комплексарчета теми колко искаш ние кво треа да напраиме по въпроса има си теми с сички отговори чети не чакайте на готово.. амън от пубертети

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си