- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 16 а още съм....
ОЩЕ СИ ДЕВСТВЕНА?!??!?! НА 16 ГОДИНИ?!?!?!
БОЖЕ ГОСПОДИ!!!!!
СРАМ!ПОЗОР!!!!!
![]()
![]()
ВЕДНАГА СЕ ИЗЧУКАЙ С НЯКОЙ НА УЛИЦАТА!!!!
ЛЕЛЕЕЕЕЕЛЕЛЛЕЛЕЛЕЕЕ![]()
![]()
ТАКОВА НЕЩО НЕ БЯХ ВИЖДАЛ!!!!!
![]()
![]()
пссст..
1во.. Напълно съм съгласен с тебПървоначално написано от svetlidim
2ро (към червения одебелен текст) Хем си 17..Хем си дествена..Хем У подписО ти пише, че го обичаш от 4 години:P
И какво всички станахте големите учители и почнахте да следите кой,как пише. Не всеки знае как да пише на клавиатуратаИ като толкова ви влече учете българска фиология
МИР.
Я че се нагърбим со нелеката тежка задача, да те лишим от те това омразно бреме девствеността. Па я каунье пробивам со кур, па една ципа ли ша ми са опре. Че купиш едно шише ракия, ем за дезинфекция на пичката от кръвта, ем за вътрешна дезинфекция на ебача, пардон, дефлоратора.![]()
Слушай кво,в такава ситуация съм изспадала,с разликата че бях на 14-15.Няма никакъв смисъл тва твое притесниние.Има време за всичко ,спокойно,няма да си умреш девствена.Даже тва е добре че си девствена на 16 , а не като ония повечето малолетни курвички дет ги знае целия град и слухове за тях и нз си кво, или предпочиташ тоя вариант?
Вземи се в ръце и хич не се вайкай за такива глупости
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
шапка ти свалям момиче неги слушай тия ....Първоначално написано от sweet6996
Ъъъ..ами тва от подписа е "детската" ми любов, изцяло платоничнаПървоначално написано от YYY
:P
Еми, винаги ще го помня...Първата любов, ръжда не хваща.
![]()
В чужда скръб мене ли ще утешиш?
Да ти имам проблема, толкова много момичета мечтаят пак да се девствени ти ...... немога да те разбера![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Пич мерси че ми написа мнението!Първоначално написано от Mr_Crowley
[quote="YYY"]Много ВЯРНО !! Направи го заради себе си и изчакай подходящият човек,за да не те е яд после !!!Първоначално написано от svetlidim
![]()
![]()
![]()
abe kaf ti e problema ne moa rabera.na 16 si i si detctvena i kfo?kato pravi6 sex ni6to nqma se promeni.kfo priqtelite ti 6ta ovajavat pove4e li?tfa e mnogo tapo.. ako tolkoz mnogo ti se ebe hvani si parviq sre6nat. golqma glupa4ka si oba4e ni6to ne ti pre4i da si na 16 i da si detstvena![]()
ооо боже какви проблеми имаш...не виждам нищо срамно в тфа че на 16 си още девствена... когато решиш че си готова тогава ще действаш![]()
...Люб0вТа е сТълБа п0 кОято0 сЕ кАчвАш сЪс сМях,а сЛиЗаш сЪс сЪлЗиИи... !
Ела, че те опнем![]()
I Blow Ya Fuckin' TOP OFF !
So U Stay TOPLESS !
I Live Topless, My Girl Topless...
Първоначално написано от Dollystar
![]()
![]()
Напълно съм съгласна с Dollystar !!!
Got me feeling like extaZy...
а какво ти пречи да се гордееш с това? В смисъл... то средите са приятелски. Ако те не могат да приемат това, че ти си имаш достойнство и за тебе секса не е чак толкова важен, какви приятели са? Тъпо е да се пуснеш на някого само за да те приемат в "обществото"Първоначално написано от sweet6996
![]()
Приятел не виждаш ли, че всеки тука се мисли за по-умен от другия, всичките са се родили "научени" ... и когато някой попита за помощ, те вместо да му помогнат още повече го объркват.Първоначално написано от Jericho
По-добре не пишете нищо вместо да се подигравате, нападате и т.н.
По въпроса:
Не мисля, че е проблем това което казваш за девствеността, всеки има право сам да решава кога е готов и кога иска да го направи. Не обръщай внимание на приятелките ти, а като си почнала да мислиш повече за тези работи намери си човек на който имаш доверие, кажи му, че ще ти е за първи път и готово.
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
Аз като съм на 19 и съм девствен... кво да не е болка за умиране... я си гледай детството...
In my dream you are mine, but in my life you are a dream.
Първоначално написано от sweet6996
То сега е фешънско да си девствен![]()
Това да ти е проблема...
И кфоооооооо и ти тря да си като тях така ли????![]()
И кво? На 16 девствена и ся на психиятър ли ще ходим? На тея 13 годишни вмерисани катерици ли искаш да подражаваш?!? Пу,баси тъпото парче...като толкова ти е мерак да дойда да те мина а?...девствена . По принцип никога това не е било проблем за мен и даже съм се гордяла ,че не съм от 13 годишните пикли ,които вече ги е минал целия град ,но от извесно време взех да обрашам повече внимание на това ,че аз единствена от всичките ми приятелки съм девствена.Движа се в среди ,в които това да си на 16 и девствен са несавместими понятия.
Westside rollin' all day, every day
уффф, абе хора, вие нямате ли си собствено мнение? Какво от това като другите са наебани? Не искаш ли да си малко по-различна и какво очакваш ние да ти кажем и как да ти помогнем? ИСкаш да чуеш колко е хубаво,че си си запазила девствеността до 16 (wow,какво постижение, няма що) и че по този начин си уникална и не се сравняваш с масите,е ми ето казаха ти го вече всички![]()
![]()
никой няма да те осъди за такова нещо
Да зема да те отвора искаш ли ? я се осъзнайте бе комплексарчета теми колко искаш ние кво треа да напраиме по въпроса има си теми с сички отговори чети не чакайте на готово.. амън от пубертети