Цитирай Първоначално написано от Jericho
Добре бе, ебаси, оставете момичето намира, един свестен коментар няма. Не стига, че се чувства гадно заради компанията ами и вие всичките се изказвате като супер печените.

Аз пък съм момче на 16 години и съм девствен, а и почти всичките от моята компания не са, но на мене не ми е кофти заради тях или щото ме ебават, ами просто щото се чувствам готов, а още не ми се е отворил парашута.

Ако ти също се чувстваш готова и искаш да го направиш, все по някъв начин ще стане, тъй че споко. Ама ако искаш да го правиш само заради компанията им тегли майната.
Приятел не виждаш ли, че всеки тука се мисли за по-умен от другия, всичките са се родили "научени" ... и когато някой попита за помощ, те вместо да му помогнат още повече го объркват.
По-добре не пишете нищо вместо да се подигравате, нападате и т.н.

По въпроса:
Не мисля, че е проблем това което казваш за девствеността, всеки има право сам да решава кога е готов и кога иска да го направи. Не обръщай внимание на приятелките ти, а като си почнала да мислиш повече за тези работи намери си човек на който имаш доверие, кажи му, че ще ти е за първи път и готово.