.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Боя,къна или какво :((

Здравейте Със светлокестенява коса съм и искам да стане руса или тъмно руса но искам за известно време има 2 вида руса къна като гледах на Афродита и от индийската, само че жълта .. и не знам от нея ква ще стана :Д пробвах на афродита и нищо не стана има рижав оттенък и скоро ще се измие,смотанка си беше :Д някой да ми препоръча нещо което е използвал някакъв изсветлител или друга къна или нещо друго ? иначе за боя не съм мн сигурна дали искам мерси предварително

Айде пробвай с жълтата индийска къна и кажи какъв е ефекта, че и аз искам.
    my soul is adrift in oceans of madness.

Страх ме е да не стана жълта :Д а не руса

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Re: Боя,къна или какво :((

Цитирай Първоначално написано от karamellll
    Здравейте Със светлокестенява коса съм и искам да стане руса или тъмно руса но искам за известно време има 2 вида руса къна като гледах на Афродита и от индийската, само че жълта .. и не знам от нея ква ще стана :Д пробвах на афродита и нищо не стана има рижав оттенък и скоро ще се измие,смотанка си беше :Д някой да ми препоръча нещо което е използвал някакъв изсветлител или друга къна или нещо друго ? иначе за боя не съм мн сигурна дали искам мерси предварително
    Може би със жълтата индийска къна ще има ефект..Защото една приятелка се ''къносва'' със индийската и косата и става супер..
    Успех
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от karamellll
    Страх ме е да не стана жълта :Д а не руса
    затова отиди на фризьор, поне първия път да видиш какво ти слагат

Така индийската кана не се измива аз се къносвам и съм с черна коса...тоест ако ти се къносаж "жълта" и ако не се харесаш няма как да махнеш цвета след това...съветвам те да си купиш безамонячна боя за коса ...сега има много марки и цветове а за по сигурно се посъветвай с фризьор

Е купи си от ония оцветителите до колкото знам дъжрали по 6-8 измиванния на косата..ако намериш такъв цвят виж как ти седи и като се махне се клепай..

eми обезцветител и след тва боя ама косата ти ше стане на ' дупе'
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от lazzza
    eми обезцветител и след тва боя ама косата ти ше стане на ' дупе'
    от едно обезцветяване + боя нищо няма да и стане
    от повече,да,ама от едно..

иначе със жълта къна не става.
    обезцветител + боя

ако сложиш къна или шапмоан оцветител няма въобще да те хване защото коса ти е по - тъмна . И ти остават къна или боя къната също има вариант да не те хране единствено можеш да пробваш с индииската аз така и не се престраших . Другото е както казаха на горе да си вземеш безамонячна боя , но и за нея не съм сигурна че ще те хране . За това ако толкова много искаш да се боядиш вземи си боя

Голям фен Аватара на joannalof
    На мен с оцветител ми държи 2 седмици Можеш да пробваш,защото нищо не губиш ... излиза много евтино - едно пакетче ми струва 1,90лв.,но аз си взимам две,защото ми е дълга косата!
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

Цитирай Първоначално написано от joannalof
    На мен с оцветител ми държи 2 седмици Можеш да пробваш,защото нищо не губиш ... излиза много евтино - едно пакетче ми струва 1,90лв.,но аз си взимам две,защото ми е дълга косата!
    На коя марка е оцветителя и тя твоята коса какъв и е ест. цвят :Д мойта няма да хване

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си