- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Globul - заплати?
Какви са заплатите по офисите на Глобул?
Ако някой знае да каже, че искат да ходя на интервю.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
като отидеш ги питай в началото и ако не ти харесва се дръж лигаво, за да не те изберат![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
^ супер тъпо.
като отидеш питай и ако не ти харесва си заминавай.
Благодарско.Първоначално написано от Joc
![]()
Започваш на 400 и можеш да се изкачиш и повече...
Ама работното време съква в тея офиси- няма почивни дни, няма празници.
Ама почти на всяко интервю , където и да е , са се научили да минават с номера " А вие какво очаквате като заплащане?"Първоначално написано от Joc
![]()
И ти тука спичаш , защото много ясно че искаш високо заплащане,к'во да кажеш![]()
еми като ти е вързана устата у спичаш си е твой проблем.Първоначално написано от BlackWings
Много луди въпроси задаваха...![]()
Абе к'во ми се заяждаш , съвсем нормално ти говоря , а ти кат' ти е криво нещо ходи някъде другаде да злобееш че някой ти е изпил млякото , не на мен , айдеееее сиктир!!Първоначално написано от Joc
SWASTIKA какви луди въпроси задаваха?![]()
Ако ти кажа да излезнеш и да танцуваш гол пред магазина, ще го направиш ли?
Под какви пари не би почнал работа?
Попадал ли си в лоши ситуации? - Да. Какви?
Какво очакваш да правиш?
Какво те кара да мислиш, че си по - добър от останалите?
Какво е стока? Какво е услуга? Каква е разликата? Кое се продава по - трудно?
Попадаш в такава ситуация, какво правиш?
Как ти се отразяват на психиката такива ситуации?
![]()
![]()
![]()
Ами " Какви гащи носиш?" , " На кой зъб имаш пломба?" и " Бил ли си отвличан от извънземни?" не те ли питаха![]()
Хаха, навираш си трън в задника
Мнооого изисквания, мноого цели - а малки бонуси като цяло.
Като престиж - да, става.
Като добър старт - става.
Като кинти в сравнение с другите фирми - бива.
Но като задължения -> работа - не особено мн пари..
Като психическа умора и вглъбяване в работата - яко зле става.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Това е супер най-тъпата и грешна стратегия.Първоначално написано от ameli
Никъде няма да те вземат по този начин, освен на павилион.
Тук хората искат да видят престиж и хъс за работа, за развитие, а не че отиваш да бачкаш за твърда заплата като общ работник..
СВАСТИКА, дори много лесни въпроси са ти задавали, съвсем нормално е, извадил си късмет :>
Успех![]()
Мен са ме карали да изчислявам за 4-5 секунди колко броя червила се продава в БГ за 1 година, и да продам паве от улицата на случаен минувач на Свети Валентин. Бях блестящ![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
айде по-спокойно
това е глобул, не е НАСА
бил съм на интервю в техен офис
точно обратното, възнаграждението трябва да те интересува и да го покажеш, защото бонусите могат да ти докарат 100% увеличение и ако се бориш за тях се бориш и за продажби в полза на компанията
ако не ти харесват условията го казваш, стисвате си ръцете и по живо по здраво
това е
Всеки си има стратегия
Колкото пъти съм ходил на интервю 4-5 - толкова пъти са ме одобрявали![]()
ами лично пред мен на конкурента преди мен му се скараха. на въпроса "защо искаш да работиш при нас?", той започна да разтяга локуми за опита, за новата среда, за полезните занапред контакти, при което беше прекъснат и му беше казано : не, не, никакви такива, на нас ни трябват амбициозни хора, които се борят за да продадат
Много зависи как се държиш, как го казваш и какво точно
Границата е тънка да говориш наизуст тъпо и да ги накараш да вярват в теб![]()
450лвтия добреееееееееее ли са ! Ебаси мизерните пари !
Това е само първия месец.
Сега в кризата - После под 600-700 лв не се пада, на места се стигат и 900-1000.
Зависи на какво място с какъв екип ще попаднеш, може да вземаш тия, може по-малко и т.н.
1000 - да, ама отдолу вече се чудя кой още плаща такива пари.![]()
Над 80% от работодателите.Първоначално написано от hottie
![]()
мизерници !