- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Globul - заплати?
За Сф 1000 = нищо кой знае какво.
Но за извън Сф, ако говори Свастика са си добри пари за криза.
Хоти, ти пък ме изненадваш.. по-точно питай:
Кой дава 1000 лв твърда заплата... може би 10-15%...
Бонусната схема е "велико" нещо..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Не съобразих и си мислих за София през цялото времеИначе аз като ходих по интервюта за работа(още преди да се занимавам със сериозни неща
) най-ниските заплати бяха около 800лв НЕТ, като повечето ми предлагаха по около 1000лв НЕТ начална. И то за някаква работа, която не изисква кой знае каква квалификация освен 2 езика + работа с компютър.
за 2 седмици мога да докарам до 1700лв. въпросът е че работата не е постоянна, и като се прибереш не мислиш за момичета, кафета, аверу и кръчми а за сън... а като станеш проблема е че не си се наспал а вече закъсняваш за работа....
за тоя 1 месец нямаш живот, но в края имаш цифра в джоба, не всеки може да издържи...
много съм го чувал това, но и много съм чувал : " оффф 200 ми стигат, чао"![]()
каква е тая работа?![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
хоти пак показва статус?
пак статус?
Хаха и на мен в сегашната ми работа. Час и половина интервю пред 7 членна комисия - лошо ми стана !
Е па това е.Първоначално написано от hottie
Най-яките са тия, дето са по 3 дена.assessment center. Такова правихме пробно с един професор - няма такъв гърч. 7 човека наблюдават 7 човека за 3 дни по 4-6 часа. Ситуации "всеки за себе си", групови задачи, "странни" тестове.
Каквото си искаш. И най-големия гърч е да не те изберат![]()
Grumpy old madman
най-голямата тпня беше като дойде 1 лайненце от фитнеса, нацепен доволен и не издържа на 1 тир (растоварване) 3ма човекаПървоначално написано от tqnko
![]()
а мен миналата година 31 дена интервю на хляб и вода... и камшици
tqnko, за пореден път доказваш колко тъп си и колко си скъсан
за 300 лв. ще си дадеш здравето
момчета - работатат не е просто да почнеш да бачкаш някъде..
а да се уредиш и да получаваш максимално много пари с минимални усилия или най-малкото да се чувстваш добре, че я работиш независимо дали е тежка или не.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
добре, хайде някой с повечко опит да отговори на зададените въпроси... искам да разбера, дали мисля адекватно или...Първоначално написано от SWASTIKA
![]()
Да , има ли някой да отговори , и на мен ми е интересно наистинаПървоначално написано от EarthShaker
![]()
Нямам как да се отговори ей така.
Важно е държанието, интонацията, погледа, дали вкарваш хумор по време на интервюто.
Тук може да се каже едно ама да го предсатвиш меега зле, или тук да звучи зле, а да си ловък и да се получи забавно на интервюто.
аз?Първоначално написано от tqnko
село?
я си виж пропадналия цигански катун, в който живееш![]()