- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Развинтете Фантазията си : )
Прекалено си самонадеяна! Не си застрахована!Всичко се връща и... сигурно знаеш ( ако не знаеш ще разбереш), че всеки си намира майстора! И не зависи от това дали даваш лесно 'евала' на някого.... Според мен си се заблудила малко в отношенията м/у момичета и момчета и не знаеш защо трябва да си с някого. не защото другите си имат гаджета, а защото ти искаш да опиташ да прекараш живота си с някого.
Някои момиченца имат изкривени представи за смисъла да са с момче! не визирам точно теб, не те знам, но е така!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Офф .. оффф ... баси шитнята ...![]()
Защо просто не й кажеш "Искам да скъсаме??? " ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
Значи ното си ми на годините и сигурно още правиш секс само с ръката си :Д ама да напишеш баси шитнята ..не си ми в положението и не ми разбираш идеята на темата..казвам че на тва момиче съм му насъбрал щото е правила глупости и ако и кажа просто едно късаме не ми е достатъчно искам да и кажа някои силни думи за да се почуства гузно :P
Ако не и е пукало за теб и не те е обичала, както ще да я зарежеш (ако ще да изпишеш в небето със самолет "Ти си скъсана, грозна кучко") пак няма да и пука. Не можеш да нараниш хората, на които си безразличен...
Това му е гадното на живота... Нараняваме винаги тези, които ни обичат.
Щом толкова държиш да си кретен,хубавоИзневери и със най-добрата и приятелка
гадно е много от личен опит ти го казвам .. но внимавай защото и ти ще си намериш майстора някой ден.
![]()
Ех, защо няма повече такива теми. Това трябва да се дискутира в раздела "Любов".
Удовлетворявам искането на автора и пускам фантазията си да работи:
Общи съвети - в разговора, в който грубо и безскруполно ще я отрежеш, не забравяй да хипербулизираш всичките и недостатъци, дори въображаемите. За годините връзка, със сигурно знаеш в кои аспекти изпитва несигурност - удряй там. С повече увереност и литературни термини, би могъл да я депресираш за месеци.
Не забрявай да я наречеш дебела. Може да е изтъркано, но толкова ги сдухва ... ако цветята са амброзията, то обидите към теглото са анатемата.
Критикувай уменията и в легото. Дори да е била страхотна, кажи и, че за малко не си станал импотентен (или дори гей) заради нейната себеотрицателност в тази област.
Не на последно място, опитай се да я изложиш пред максимален брой хора. Скъсай я пред приятелките и и семейството и, стига да намериш начин да започнеш такъв разговор в такава компания.
Мога да напиша още, но имам още доста теми за флейм, затова ще намина по-късно. Успех.
ахаха .. даа определено не искам да съм човек, който се радва на чуждото нещастие причинявайки го нарочно просто, защото му е кеф ..Първоначално написано от BeRSeR
Но щом от това ще се почувстваш по-добре .. аз няма да съм човека, който ще дава идеите не за друго, а просто защото мога да си представя какво ще й е на нея ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
дай ми отверка
ех, чада на демокрацията и ниското образование ... заради вашия безупречен правопис, се е наложило да се добави дублетна форма "отверка", макар че дядо Вазов сигурно се върти в гроба.Първоначално написано от Nakadah
прочете ли го ?
а са си ходи в кофата..
не ги слушай тия![]()
Начи глей сега, брато. К`ви игрички си играе тя с теб ? Дай малко подробности и ще ти измисла нещо лесно..
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Еми и аз едно време ходих с едно момче ,много го харесвах, той ме заразя ,аз полудях и след 1 месец така го зарибих пак тръгнах с него само и само да може да го зарежа, 3 дни бях с него, побърках го ,влюби се ужасно много и след това в даскало в двора вечерта се бяхме събрали моята и неговата компания и пред всички му казах ,че няма да стане и е най-добре да се разделим.Той поиска последен шанс ,а аз казах ,че няма смисъл, защото зная как се чувствам ,когато харесвам някой и че сега това чувство го нямам нито грамИ той ми се моли ,моли пред всички, а аз бях категорична.
Да ти кажа запомни се
![]()
Макар ,че не е хубаво, да сме отмъстителни![]()
Най-бруталното е да я поканиш на среща и да отидеш с ново гадже![]()
Ако я зарежеш със смс ще е много гадно,особено,ако вметнеш колко е надебеляла..![]()
Можееш..да си смениш статута по сайтове,у а,да си пишеш по скайпа "обичам те.." и няква нова..и де да знам.. некви такиа![]()
А супер гадно е с бележка..леле тва е бруталнода и лепнеш една бележка на врата и толкова..
Или ..абе де да знам измисли нещо супер гадно
![]()
Успех![]()
хммм мн гадно ще е да я "минеш" /обаче всичко да бъде мн романтично се 1 нищо няма / и точно секунди след края да й кажеш че е к**ва , че повече не искаш да я виждаш и да си тръгнеш ... но тфа си е доста гадно и ако питаш мен просто я остави по съвсем обикновен начин ...
това с най-добрата и приятелка ще го запомни+ че така може освен теб да загуби и нея.
![]()
И се помни винагиПървоначално написано от chrz
![]()
Но по-добре не се дръж като кретен,защото рано или късно всичко се връща.![]()
Пича се е нервирал яко... да не си я хванал на калъп бре... гадна работа брато... ама нали знаеш, че е най- лесно да скъсаш... пък и това са година и нещо... помисли утре пак да не стане грешкаПървоначално написано от BeRSeR
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
ако връзката ви е означавала нещо за нея,ще го помни и без да си груб
Първоначално написано от Bellatrix
От личен опит знам че това не е така .. ;] Колкото и безразлична да е .. пак ще я заболи може да е от яд или от нещо друго но ще я заболи ;) :-)
Пич ако не и пука за тебе няма как да и стане гадно,знае ли човек услуга може да и направиш по този начин!
Правиш секс с нея,свършваш първи!Ставаш обличаш се хвърляш и 2 лева и и казваш че късате и и благодари за услугата.Другия вариант е викаш 2 кучки лягате си в леглото в вас голи може да не правите нищо и я каниш в вас като дойде и те види.....сам ще видиш![]()
Първоначално написано от Amateur
![]()
![]()
Майко .. това някой някога ако ми го направи .. не знам ..
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!