.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BeRSeR
    Значи тва бразерс съм го сложил за та6ак , с това момиче съм от година и не ме е лишавала от секс и т.н. (не съм от 13 годишните чекиисти във форума ) А искам да го помни и да се почуства гадно зщото тя е причината да се "разхлопа" връзката и тя ми прави разни номерца зад гърба..няма да се впускам в подробности.. и за това искам да я зарежа някак по 'хард'
    Дай по-подробно (за да знам дали си струва от чиста мъжка солидарност :Р) и ще ти измисля нещо достатъчно изобретателно

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Цитирай Първоначално написано от Amateur
    Правиш секс с нея,свършваш първи!Ставаш обличаш се хвърляш и 2 лева и и казваш че късате и и благодари за услугата.

Майко .. това някой някога ако ми го направи .. не знам ..
    Това ме изкефи.

Град
    Paradise

Re: ;]

Цитирай Първоначално написано от Adrenalinche
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ако не и е пукало за теб и не те е обичала, както ще да я зарежеш (ако ще да изпишеш в небето със самолет "Ти си скъсана, грозна кучко") пак няма да и пука. Не можеш да нараниш хората, на които си безразличен...

Това му е гадното на живота... Нараняваме винаги тези, които ни обичат.

От личен опит знам че това не е така .. ;] Колкото и безразлична да е .. пак ще я заболи може да е от яд или от нещо друго но ще я заболи
    Хах, ще я заболи егото. Друго не. А това бързо ще и мине.

Голям фен Аватара на Aicken
    А знаеш ли къв ще е ефекта?

Ефектът WOW

Re: ;]

Цитирай Първоначално написано от Adrenalinche
    Ако не и е пукало за теб и не те е обичала, както ще да я зарежеш (ако ще да изпишеш в небето със самолет "Ти си скъсана, грозна кучко") пак няма да и пука. Не можеш да нараниш хората, на които си безразличен...

Това му е гадното на живота... Нараняваме винаги тези, които ни обичат.

От личен опит знам че това не е така .. ;] Колкото и безразлична да е .. пак ще я заболи може да е от яд или от нещо друго но ще я заболи
    Хах, ще я заболи егото. Друго не. А това бързо ще и мине.
    Ами да !

Имаш ли близки приятелки?
    Хвани някоя да ти свърши 1/2 услуги .. карай я да звъни на приятелката ти от тфоя номер.. после се прави че незнаеш за какво говори .. излизайте 2мата с мадамата,но видимо за твоята приятелка .. дразни я .. се 1 си имаш друга.. после и кажи че искаш да я чукаш .. - ако се съгласи чукаш я и я зарязваш .. ако ли не (което е по вероятно) и кажи че вече за нищо не става и и тегли чъртата ..

ако имаш кола може да приготвиш примерно одеало, сандвичи и тем подобни - ние момичетата обичаме романтика кажи и че сте я заведеш на пикник сред гората .. качвате се в колата отивате някъде извън града .. по някое време иди да пикаеш .. качи се в колата сам .. и я остави самичка
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си