.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Приятелство с;ед любовта?!

таа мойта история е дълга около година ве4е но ще съм кратка .. таа бившия ми приятел беше първата истинска и голяма любов, явно той не го разбра скъсахме след месеци любов с изречението ( не те оби4ам ве4е) това страшно мн ме нарани защото това за мене някак си озна4аваше 4е изобто не ме е оби4ал ( в каква прекрасна лъжа съм живаля) след като скъсахме реших да се отдръпна от живота му и изобщо да не се занимавам с негоо но първата любов не се забравя никога .. в на4алото се държахме гадно един към друг, дори се обиждахме после не се познавахме.. а сега искам да сме фр та неможе ли след тази голяма любов да се роди едно голямо приятелство след като 4увствата са огаснали след като всеки си има свой живот, много искам да съм човека в който намира приятелят но той ту се държи добре с мен ту изобщо не ми обръща внимание.. и нз как да подходя към него за да разбере 4е искам да сме приятели за да разбере 4е не искам нищо ве4е от него само да излизаме да си говорим да си споделяме ..аз нямам на идеа дали имам голями шансове но вие как мислите дали може да има истински приятелство след една любов

Mnogo qsno che moje.Preglutni si gordostta i bqgai da si obshtuvate.Ako tova ne te ustroiva, chakai si nqkoi ot foruma da vi spriqteli i shte si ok....uspeh

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ами възможно е.Ако наистина вече няма по-задълбочени чувства

Град
    Варна
    Първо - слагай чат пат някоя главна буква или точка ;]
    Второ - защо да няма приятелство - от стари любовници ( гаджета ако искаш ) стават едни от най- добрите приятели. Аз лично съм в добри отношения с повечето си бивши ( има няколко непоправими случая ). Така че да може, просто трябв да положиш малко усилия и да обмислиш какво точно искаш - дали да сте добри приятели или някой ден пак да излизате заедно - имай предвид че подхода в двата случая е абсолютно различен.
    All I hear is "Burn!

Досадни съфорумници - НЕ ЧЕТЕМ ! !

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Не ! Такова нещо като "да си останем приятели" няма.

Прочети последните постове в тази тема:

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=259617

Ще намериш някои отговори ...

Супер фен Аватара на l0lz
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Случвало се е при някоя двойка като се разделят после да станат приятели... Гадно е, че те е наранил и сега постоянно променя държанието си, но е хубаво, че ти не изпитваш лоши чувства и си готова само да си споделяте, защото държиш на него. Ако наистина напълно си го забравила - можеш направо да му предложиш да бъдете приятели, но ако ти откаже - направо го остави. Вече си му предложила и това е. Като не иска - няма проблем.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз от личен опит съм се убедила, че не е възможно. Но при всеки е различно Пробвай да поговориш с него на тая тема
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Бургас
    Естествено, че може да има приятелство след любовта.. Аз лично имам такъв случай.. Иначе за да му покажеш, че искате да сте приятели просто не изневерявай на себе си

ще се опитам да му покажа че не крия лоши чувства към него, и че искам да сме приятели .. или да не го овъртам толкова и направо да го питам дали иска/може да сме приятели ..

Мега фен Аватара на SunSmile
    Абе за кво задължително трябва да ти остава приятел?! Помниш хубавите моменти и това, че ти е бил първата любов и толкова. Кво ще се натискаш да го караш да сте приятели, ако той не иска?! Не винаги трябва да е твоята, свиквай! Остави нещата така. Ако и двамата решите да сте приятели, проблем няма. Но когато единия не си надвие на ината над другия... няма да стане! Остави нещата така! 'Борбата" под каквато и да е форма според мен е безсмислена!

* пише Угаснал! И сложните думи започващи с НЕ като не мога, не знам, не искам, т.е след 'не' има глагол се пишат раздалено! Когато след 'не' думата не е глагол се пишат заедно, например незнаеща, неможеща, неморален...!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    Plovdiv`Sity
    Това категорично съм сигурна че го няма ..
    След това оставят само лошите спомени от раздялата ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако наистина е имало силни чувства между вас няма как да стане ...

Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Това категорично съм сигурна че го няма ..
    След това оставят само лошите спомени от раздялата ..
    и аз съм на ъсщото мнение. ..

най вероятно не съжелявам

Супер фен
    Еми, поговори с него и му кажи, че вече не изпитваш нищо и искаш просто да запазите добри отношения блабла и виж кво ще стане...
    Макар че според мен малко трудно...
    nicolepcd

Град
    `In Hell`
    Невъзможно е според мен,по-добре не се и опитвай накрая пак ти ще си наранена,дори и ти да преглътнеш гордоста си неможеш да бъдеш сигурна,че той ще може да го направи.

Защо да е невъзможно? Моят най-добър приятел и единствения човек, на който знам че винаги мога да разчитам е именно 1 от бившите ми! Разбираме си се перфектно. Като се замисля като скъсам с някой и после винаги ставаме супер добри и близки приятели.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Според мен е много трудно и не съм била свидетел на такова нещо Или се разделят с някой велик скандал или просто единия е още влюбен и не става..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на fenasf
    ако единия обърне резбата след края на връзката, e възможно.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на storex
    Според мен няма да е лоша и тема 'Приятелството да се превърне в любов - да или не?'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си