- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли опитали с същия пол
Ми правим и други неща с момчетата...извикат ни я отидем ринем лайната в конюшната...
Не
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
нЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Е
KO6MARA GSI 16V RISSE
Н Е
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Няма нищо по-секси от една току що обръсната путка![]()
Хахаха, бъзикам се. Ама както гледам накъде вървят мъжете, май до женски ще опра. И без това там една-две ми се бяха навили сериозно :P![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Да защо не![]()
![]()
![]()
![]()
Защо не ли...нямате ли си гаджета или който да ви обръща внимание, че падате дотам бе![]()
Иначе не ,не бих! Имам всичко, от което се нуждая.
Ммм не.. не ме влече особенно![]()
Искам да бъда..завинаги с тебе да бъда
Обичам те , винаги двама..до края
беэ теб да живея не зная..!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Защото любовта като цвете което вече не ухае,когато е в твоите ръце..!
Никогааааа!!!![]()
със същия пол мога само да ида на лов, за риба, да цъкнем мач или да пресушим някоя бирица...за другото си имам жена![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те. . .
Душата ми се моли,
дете, душата ми се моли . . . !
е колко няколко? само две саПървоначално написано от BePoHuKa
опитвам се да покажа на останалите, че ни има и искам да свикнат с тази мисъл и да не ни мислят, че сме табу! Всъщност ние сме нормални хора, с нормални проблеми, с нормални чуства и тъка на татак. Просто вапрос на вкус. Всеки харесва различни неща.. например аз харесвам Токио Хотел, други не. Аз мразя чалга, други я обичат. Аз харесвам момчета, други момчета пак харесват момичета. Просто е не сам единствения гей.. има милиони такива по света... кога ще го приемете и ще разберете че е нормално!?
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Пфф абсурт ...![]()
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
nese vyzbyjdam 0t momicheta absyrd :}
ООооо, да.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Нищо повече от целувка![]()
И в затвора да ме вкарат няма да го направя..
NeveR :]![]()
там няма да те питат искаш или не искаш там направо ръгатПървоначално написано от travmiriaN
![]()
KO6MARA GSI 16V RISSE