.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Град
    plovdiv

Как да си я върна?Тя е всичко за мен

Здравеите,.Имам голям проблем и незнам как да го разреша.
    Много я обичам и знам,че и тя ме обича.
    Сега ще ви разкажа как всичко което имахме се срути точно за един миг.
    Когато се запознахме аз имах и друга приятелка,но нещата невървяха.
    Бях супер объркан и незнаех как да постъпя.Реших да отложа малко нещата и продържах връзка и с двете.Минаха два месеца и започнах да се влюбвам в момичето което обичам сега.Казах на другата ,че си имам приятелка която обичам, и всичко между нас прикючи.Мина малко време и започнахме да живеем заедно.Връската ни се развиваше прекрасно докато бившата ми се обади.Искаше да се видим,но аз и отказах и затворих, след което ме затрупаха с въпроси.На другия ден когато аз съм отишъл на работа Петя(момичето което обичам сега) се е свързала по някъкъв начин с бившата и си направили среща.Бившата не и е спестила нищо и даже е окрасила нещата.След тази среща минаха две седмици в които Петя е таяла всичко в себе си(незнам защо).Последната вечер преди да се разделим беше най прекрасната.Каза ми ,че никога не се е чуствала така с никои и че ме обича. На другата сутрин аз я изпратих до училище и реших да мина през бившата която живее много близо до училишето на Петя.Не я намерих и си тръгнах и когато слезнах пред блока видях как двете си говорят.Вече си бяха казали всичко и аз и Петя тръгнахме кам вкъщи.Тя си събра багажа и си тръгна.Не се вслуша в думите ми нито за миг.Просто си отиде.Преживява раздялата ни много тежко. Сега сме разделени от месец.Пишем си и се виждаме когато можем.Виждам че и липсвам страшно много но иска да бъдем приятели.Казва че е загубила доверието си в мен и не ми вярва на нито една моя дума.Незнам какво да направя за да си я върна отново. ТЯ Е КАТЕГОРИЧНА А АЗ СТРАШНО МНОГО Я ОБИЧАМ И НЕМОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ЖИВОТА СИ БЕЗ НЕЯ!!!

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Как да си я върна?Тя е всичко за мен

Цитирай Първоначално написано от alex861
    Здравеите,.Имам голям проблем и незнам как да го разреша.
    Много я обичам и знам,че и тя ме обича.
    Сега ще ви разкажа как всичко което имахме се срути точно за един миг.
    Когато се запознахме аз имах и друга приятелка,но нещата невървяха.
    Бях супер объркан и незнаех как да постъпя.Реших да отложа малко нещата и продържах връзка и с двете.Минаха два месеца и започнах да се влюбвам в момичето което обичам сега.Казах на другата ,че си имам приятелка която обичам, и всичко между нас прикючи.Мина малко време и започнахме да живеем заедно.Връската ни се развиваше прекрасно докато бившата ми се обади.Искаше да се видим,но аз и отказах и затворих, след което ме затрупаха с въпроси.На другия ден когато аз съм отишъл на работа Петя(момичето което обичам сега) се е свързала по някъкъв начин с бившата и си направили среща.Бившата не и е спестила нищо и даже е окрасила нещата.След тази среща минаха две седмици в които Петя е таяла всичко в себе си(незнам защо).Последната вечер преди да се разделим беше най прекрасната.Каза ми ,че никога не се е чуствала така с никои и че ме обича. На другата сутрин аз я изпратих до училище и реших да мина през бившата която живее много близо до училишето на Петя.Не я намерих и си тръгнах и когато слезнах пред блока видях как двете си говорят.Вече си бяха казали всичко и аз и Петя тръгнахме кам вкъщи.Тя си събра багажа и си тръгна.Не се вслуша в думите ми нито за миг.Просто си отиде.Преживява раздялата ни много тежко. Сега сме разделени от месец.Пишем си и се виждаме когато можем.Виждам че и липсвам страшно много но иска да бъдем приятели.Казва че е загубила доверието си в мен и не ми вярва на нито една моя дума.Незнам какво да направя за да си я върна отново. ТЯ Е КАТЕГОРИЧНА А АЗ СТРАШНО МНОГО Я ОБИЧАМ И НЕМОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ЖИВОТА СИ БЕЗ НЕЯ!!!
    Божеее боже !! Прибери си вересиите

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България

ТЯ Е КАТЕГОРИЧНА А АЗ СТРАШНО МНОГО Я ОБИЧАМ И НЕМОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ЖИВОТА СИ БЕЗ НЕЯ!!!
    тя е категорична,мойто момче .. остави я ! Да не си забърквал такива каши

Супер фен
    Щом вече ти няма доверие и е категорична...
    nicolepcd

Град
    plovdiv

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    ТЯ Е КАТЕГОРИЧНА А АЗ СТРАШНО МНОГО Я ОБИЧАМ И НЕМОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ЖИВОТА СИ БЕЗ НЕЯ!!!
    ТОГАВА НИЩО НЕБЕШЕ СЪЩОТО.
    В името на една голяма любов

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    ТОГАВА НИЩО НЕБЕШЕ СЪЩОТО.
    Добре бе,мен .. кво искаш от нас? Сърцето си е нейно все пак Смисъл тя решава с кого да е ..

Мега фен Аватара на SunSmile
    Остави я малко. Дай й време... Не й досаждай, че моми4етата не обичат много (според моите наблюдения и опит). Така е решила сега, категорично.... остави я!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    Plovdiv`Sity
    Да остави я малко за размисъл .. Ако иска ще ти се обади ако не не .. няма смисъл да и досаждаш ..

Град
    plovdiv
    nie si pi6em vseki den
    tq me tursi

Направи и някфа изненада бъди по изобретателен ебати като искаш да си я върнеш измисли нещо ...
    Като си скъсал с оная кфо ходиш до тях ..да си беше гледал момичето ...звъняла ти е ок и кфо да беше споделил с гаджето си за да види че си честен с нея ...

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Яко си се преебал така стаа като не можеш да си играч не се опитвай да играеш
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    plovdiv
    kogato obi4a6 nqkogo nemoje6 da si igra4 brat mi
    tova mi se slu4va za pruv put i sum izomen ot sebe si no..........kakvo da spravi vsqko ne6to si ima purvi put i vseki si napira maistora nali znae6

Опитай се да върнеш доверието..някакси,щом толкова я обичаш.
    Докажи й,че я обичаш,щом не вярва на думи..и така.

Град
    бълХаристан
    ше ти мине, концентрирай се върху отрицателните и черти, след време като срещнеш друга ще видиш че не си е струвало да се тормозиш, защото като сравниш предишната със сегашната ще видиш че новата има по-дълги крака, по-слаба е, има по-хубава усмивка, по-големи цици, обича те повече и тн. при мен подейства щото срещнах друга с по-добри параметри , е сещам се за бившата (която обичах много) но погледна ли снимката и и сравня ли с това което имам сега ми става ясно че съм бил глупак кат осъм казвал че никога няма да срещна по-добра... та така, остава само едно приятно чувство от бившата, спомняш си с кеф за хубавите моменти, но хич не те интересува с кой е и какво прави, живееш си живота и се кефиш на новата си приятелка
    айде весело

Град
    Sofi@
    Имам задача за теб:

Вземи си един студен душ. Пии едно горещо кафе. Излез навън с приятели. Виж, че има и хора, които са по-добре от теб. Издразни се на това и им покажи, че твоя живот е много по-гаден и неблагодарен от техния. Те каквото ти отговорят си го записваш. И го помниш, защото това е отговорът на въпроса ти и тайната на доброто им настрение.

Мисля, че това е добро начало за теб , мрънкало такова.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Е, какво се правиш и ти на "ни лук ял, ни лук мирисал": реших да мина през бившата която живее много близо до училишето на Петя

Все едно, че случайно апартаментът й ти се е изпречил на пътя и ти се е наложило да влезнеш... Ако може, кажи с какъв замисъл отиде да търсиш бившата при положение, че си й отказвал да се видите и си й затварял преди тва?

Относно това как да си я върнеш - не мисля, че ще стане с подаръци и изненади... Щом те търси - това е добре, постойте известно време така и използвай всеки удобен момент да й показваш, че може да ти има доверие, а когато усетиш, че се е убедила в това - я помоли да се върне при теб...

Мега фен
    Град
    Earth...
    ctrl + z

Амиии...нз какво да кажа. Според мен мн зависи какво то4но си направил и какво то4но е разказала бившата! "Бившата не и е спестила нищо и даже е окрасила нещата"-кво ще ре4е това?Мисля 4е трябва да разясниш малко що за неща си направил и после искай помощ.А ако нямаш вина може би бившата просто ревнува ,а?И за тва гледа да те натопи.Все пак моето мнение е,4е трябва да се срещнеш очи в очи с Петя, да се пробваш да и обясниш по деликатен начин нещата, след което да споделиш колко държиш на нея ,4е е вси4ко за теб! Ако не желае да ти повярва ,то тогава я пусни да си отиде и продължи смело напред-защото когато оби4аш някого ,трябва да си готов на жерви ,за да бъде той щастлив,нали!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Е интересно е ,защо минаваш просто през нейният апартамент.Търсиш си сам проблеми.. това ,че те търси е добре Остави нещата така за сега и не й досаждай Покажи и ,че можеш да я чакаш

Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Е интересно е ,защо минаваш просто през нейният апартамент.Търсиш си сам проблеми.. това ,че те търси е добре Остави нещата така за сега и не й досаждай Покажи и ,че можеш да я чакаш
    minah prez apartamenta i za6toto kogato se razdelihme i kazah 4e vinagi 6te i pomogna ako imam takava vuzmojnos.
    prez vsi4kite tezi dni dokato ne otidoh da q potursq mi minaha milion gluposti prez glavi4kata.petq moje bi znae 4e ne sum oti6al da tursq lubov.a moje bi se sumnqva to4no v tova.

Град
    Пловдив
    ММММММ мъже мъже! Само да знаехте колко малко ни трябвааа ! А относно случея ти!Хъмммм загазил си го Дааааа!Но има шанс нещата да се оправят.....Казваш обичаш я ами направи нищо по въпроса де.......чакаш тя да те търси тя да ти званни еммм сорри ама тва не е любов .........За жените още повече!Действие му е майката!За да ти повярва една жена трябва да се почувства желана ,обичана ,защитена!Най-малките жестове са от най-голямо значение!
    Иначе вие и иначе мже да се сдобрите ,тя ще търси ще се искуши ще ти повярва и ще се съберете но нямя дя го има доверието все ще се карате и пак ще е до под кривата круша!За това първо спечели доверието със жестове пък тогава другото!ЕЕЕЕ успех!

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    minah prez apartamenta i za6toto kogato se razdelihme i kazah 4e vinagi 6te i pomogna ako imam takava vuzmojnos.
    prez vsi4kite tezi dni dokato ne otidoh da q potursq mi minaha milion gluposti prez glavi4kata.petq moje bi znae 4e ne sum oti6al da tursq lubov.a moje bi se sumnqva to4no v tova.
    тогаа що не каза на петя

Мега фен Аватара на Hilary_
    .. След като е категорична в решението си ии ти няма доверие няма смисъл ..

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Стигнах до втория ред с фразата: "Много я обичам и знам,че и тя ме обича."

Ако те обича и тя щеше да е с теб..

Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    ctrl + z
    ctrl+z nestava we priqtel.kaji ne6to drugo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми