- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си я върна?Тя е всичко за мен
земи се научи да пишеш на кирилицаПървоначално написано от alex861
защо ли после те е резнала?!
Винаги има начин..в това съм сигуренама не се връзвай така лесно на нея ,че така стават разбитите сърца
Ако толкова не иска почни да и правиш мръсно и напук с други мацки (аз така бих направил),ако е обича няма да издържи
Ако и това не помогне просто разбери ,че те е лъгала през цялото време..Излизай с повечко момичета,с готини и забавни най-добри приятели...и така...
Е успей с мацката ,дано си я върнеш![]()
Така рискува да я отблъсне от себе си :Х Доста тъпо решение е да и правиш напук, почти също толкова колкото да ходиш и да и се молиш на колене. Намери среден вариант, който нито унижава теб, нито би я накарал да ти се ядоса или да изпитва друи лоши чувства.Първоначално написано от fe6an_alex
All I hear is "Burn!
![]()
ти луд ли си... ако и говориш както трябва винаги ще си я върнеш дори не много трудно ти не си виновен за нищо пич , нормално е мъжете да постъпваме така казвам го от опит
Ае, мрънкало такова, я земи се успокой. На по колко сте, че хем живеете заедно хем сте на училище?
Чий го дириш с бившата си, като имаш сегашна приятелка? На всичкото отгоре скришом от нея....
И айде обясни ми как Петя ще се свърже с бившата ти, просто така...
Нещо не се връзва в цялата история.
Или я обясни като хората, или ходи да ревеш в ъгъла.
Мразя лигавите, мрънкащи момченца!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Казваш, че си обещал на бившата винаги да й помогнеш ако мойеш....ОК. Но ти това казал ли си го на Петя още в началото. Според мен ако бяхте поговорили още тогава, сега това нямаше да се случва. Но както и да е.
Другото....казваш, че бившата ти е разказала много неща и е окрасила доста. А ще ни светнеш ли какво толкова е казала или по-скоро какво толкова си направил.
И накрая, щом толкова я обичаш , ами бори се за нея. Обаче като начало не бива да пришпорваш нещата. Остави я малко да си поеме въздух и да се успокои. После може да се опиташ да поговориш с нев и да й изясниш всичко, което я тревожи.
И разбира се, през това време намери начин да й показваш, че наистина ти липсва и че я обичаш.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."