Здравеите,.Имам голям проблем и незнам как да го разреша.
Много я обичам и знам,че и тя ме обича.
Сега ще ви разкажа как всичко което имахме се срути точно за един миг.
Когато се запознахме аз имах и друга приятелка,но нещата невървяха.
Бях супер объркан и незнаех как да постъпя.Реших да отложа малко нещата и продържах връзка и с двете.Минаха два месеца и започнах да се влюбвам в момичето което обичам сега.Казах на другата ,че си имам приятелка която обичам, и всичко между нас прикючи.Мина малко време и започнахме да живеем заедно.Връската ни се развиваше прекрасно докато бившата ми се обади.Искаше да се видим,но аз и отказах и затворих, след което ме затрупаха с въпроси.На другия ден когато аз съм отишъл на работа Петя(момичето което обичам сега) се е свързала по някъкъв начин с бившата и си направили среща.Бившата не и е спестила нищо и даже е окрасила нещата.След тази среща минаха две седмици в които Петя е таяла всичко в себе си(незнам защо).Последната вечер преди да се разделим беше най прекрасната.Каза ми ,че никога не се е чуствала така с никои и че ме обича. На другата сутрин аз я изпратих до училище и реших да мина през бившата която живее много близо до училишето на Петя.Не я намерих и си тръгнах и когато слезнах пред блока видях как двете си говорят.Вече си бяха казали всичко и аз и Петя тръгнахме кам вкъщи.Тя си събра багажа и си тръгна.Не се вслуша в думите ми нито за миг.Просто си отиде.Преживява раздялата ни много тежко. Сега сме разделени от месец.Пишем си и се виждаме когато можем.Виждам че и липсвам страшно много но иска да бъдем приятели.Казва че е загубила доверието си в мен и не ми вярва на нито една моя дума.Незнам какво да направя за да си я върна отново. ТЯ Е КАТЕГОРИЧНА А АЗ СТРАШНО МНОГО Я ОБИЧАМ И НЕМОГА ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ЖИВОТА СИ БЕЗ НЕЯ!!!