- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Planet spa (AVON)
Ммм.. някой използвал ли е някой продукт от тези и от какво е доволeн![]()
Просто аз
Мен лично много ми харесва пилинг маската с екстракт от водорасли.също и маската с минерали от Мъртво море.Ексфолиантите също не са лоши.
![]()
Използвала съм маската за лице с минерали от Мъртво море /май така беше/ . Страшно доволна съмЕдна от малкото хубаво почистващи маски за лице.Много е хубава , гледам в повечето броеве я няма или пък ако я пуснат е на по - висока цена от останалите продукти , обаче скоро пак ще си поръчам , че моята е на привършване и чак не я използвам , че е малко
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аз имам почистващия гел за балансирана кожа с глина и масло от някфа роза ( мароканска ли кфа беше) И съм супер доволна почиства кожата ми чудесно
![]()
Маската с минерали от Мъртво море е страхотна..
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Използвала съм много от тези продукти и са много хубавиТова е една от любимите ми серии на Ейвън.
о0о сТРаХотНИ Са ..Пилинг маската със бял чай е страхотна
Има една СъС Саке и Орис Ли КаКва беШе ... Тя СъшТо Е МноГО ДоБРа а Съм ИзКлЮчИтЕлНо ДовОлНа От Озаряващия лосион за тяло със Саке и Орис Мм .... НеВеРОяТеН Е
![]()
![]()
I know - you want ME (devil)
О аз имам тази с `Саке и ориз` и е много хубава .. адски съм доволна!
и аз имам пилинг маската с водорасли, страшна е![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Имам маска с минерали от мъртво море. яка е. мирише хубаво и ми действа освежаващо.. имам и почистващ гел с мароканска роза и също ме кефи .. той ми маха мазнотията от лицето всяка сутринмаската също маха мазнотията даже за по дълго време , но я правя 1 път в седмицата.. не е за всеки ден
![]()
Cruel Intentions
Първоначално написано от s1NNer
Да много е хубава но като я махам Мн ме болии Иначе СъМ дОвОлНа :P![]()
Имам пилинг маски за лице с бял чай и екстракти от водорасли от Мъртво море - супер саА душ-гела и лосиона за тяло със саке и ориз миришат уникално
![]()
The bad guys lie to get in your bed; the good guys lie to get in your heart
Първоначално написано от Supernova
Така е обожавам лосиона![]()
![]()
oo,da.. imam i edna hidratira6ta maska za lice ''brazilska dujdovna gora''' , tq mnogo mi haresvaПървоначално написано от xHARDCANDYx
![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Аз съм си поръчвала едни кремове от тая серия. Много е хубава. Много съм доволна от нея.