- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- хари потър
Не ми харесва изобщо шестия филм. Толкова много време го чаках, а останах страшно разочарована!Не съм чела книгата, но от моя приятелка разбрах, че супер много неща са пропуснати! А пък и без да я чета общо взето всичко ми беше предсказуемо освен смъртта на Дъмбалдор - признавам си, че това не го очаквах
Гола вода тая шеста част... Дано седмата да е по-добре, че срамота финала да е лошо направен!
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
също и за феликс когато хари дава на рон в книгата пише че ги вижда хърмаяни а на филма беше тая луна,всичко за тоя гардероб и малфой е измислено няма никви ябълки и птичкиПървоначално написано от PurpleDream
абе пълни глупости и най вече сцената със смърта на дъмбълдор ....
п.п. тва за режисьора,за 1и 2 филма и за дъмбълдрор си чела мойто мнение.
п.п.абе пълен провал взеха да стават тея филми и орязват сцените отвсякъде щото ги били принудили филма да е по кратък.е как властелина на пръстените е по дълъг,матрицата,пърл харбър...абе резил голям резил
Първоначално написано от mimsssssss
нааапълно съм съгласна,който квото да ми говори 6тия филм е боклук....най ме издразни когато Хари и Слъгхорн са при Хагрид,Хагрид и Слъгхор пеят и като млъкнат Хари им пляска...!!!що за глупост е това...!?!?!?!?!?!?!?!![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
С две думи правим заключение - Тъп филм . Поне според мен![]()
Everybody lies !
\Първоначално написано от psdsquared
/
Мда, така е, но точно за това казах, че е хубаво направен прехода към следващия филм... Вярно е че са разместили някои неща, но аз нямам против.Тези, които са чели книгата са наясно.На мен филма ми доставя страшно удоволствие да го гледам.Точно това очаквах и си го получих, за което благодаря.Първоначално написано от PurpleDream
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
[quote="psdsquared"]С две думи правим заключение - Тъп филм .[/quotе]
we are rockstars.
Хора,не могат да направят филма така,че да се хареса на всички.Всяко нещо си има фенове и анти-фенове.Да,съгласна съм,че са изпуснати толкова важни неща,но станалото станало.Сега да се молим,че седмия филм щом е на две части ще е по-добър![]()
Първоначално написано от cookie_master
молим се че иначе вече някой ще
![]()
![]()
![]()
Разбира се, че ще е добър.
Актьорите вече са професионалисти.
Екипът и режисьорът нямат равни, тъй че се надявам да стане брилянтен.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
^ dream on.
сигурно ще прескочат даровете,няма да се учудя ;д
we are rockstars.
актьорите винаги са си били на много добро ниво,за разлика от режисьора на 5 и 6 филмПървоначално написано от LiRRRa
![]()
кой от сичките филми хари потър , ако е за последния кърти попринцип сички къртат
ne beshe koi znae kakvo filma..celiq ekshyn beshe ostaven za sledvashtata chast..lichno spored men svyrshi na nikade.
PS. mn se izvinqvam za kirilicata, pisha ot GSM.