.

Виж резултатите на анкетата: оценете?

Гласували
41. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • абе ако не бях чел книгата нищо нямаше да разбера - 0 %

5 12,20%
  • става за губене на времето - 50 %

13 31,71%
  • супер беше,мн ми хареса - 100%

23 56,10%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Не ми харесва изобщо шестия филм. Толкова много време го чаках, а останах страшно разочарована! Не съм чела книгата, но от моя приятелка разбрах, че супер много неща са пропуснати! А пък и без да я чета общо взето всичко ми беше предсказуемо освен смъртта на Дъмбалдор - признавам си, че това не го очаквах Гола вода тая шеста част... Дано седмата да е по-добре, че срамота финала да е лошо направен!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    ъъъ ако не си забелязала във филма са пробите по куидич на които се явява Рон ,а всъщност са в 5та книга...освен това къде във 6та книга смъртожадни нападат Хралупата????... иии мисля че имаше още,но сега не се сещам..да не говорим и за многото други малко промени като тази която ти спомена
    също и за феликс когато хари дава на рон в книгата пише че ги вижда хърмаяни а на филма беше тая луна,всичко за тоя гардероб и малфой е измислено няма никви ябълки и птички абе пълни глупости и най вече сцената със смърта на дъмбълдор ....

п.п. тва за режисьора,за 1и 2 филма и за дъмбълдрор си чела мойто мнение.
    п.п.абе пълен провал взеха да стават тея филми и орязват сцените отвсякъде щото ги били принудили филма да е по кратък.е как властелина на пръстените е по дълъг,матрицата,пърл харбър...абе резил голям резил

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    ъъъ ако не си забелязала във филма са пробите по куидич на които се явява Рон ,а всъщност са в 5та книга...освен това къде във 6та книга смъртожадни нападат Хралупата????... иии мисля че имаше още,но сега не се сещам..да не говорим и за многото други малко промени като тази която ти спомена
    също и за феликс когато хари дава на рон в книгата пише че ги вижда хърмаяни а на филма беше тая луна,всичко за тоя гардероб и малфой е измислено няма никви ябълки и птички абе пълни глупости и най вече сцената със смърта на дъмбълдор ....

п.п. тва за режисьора,за 1и 2 филма и за дъмбълдрор си чела мойто мнение.
    п.п.абе пълен провал взеха да стават тея филми и орязват сцените отвсякъде щото ги били принудили филма да е по кратък.е как властелина на пръстените е по дълъг,матрицата,пърл харбър...абе резил голям резил

нааапълно съм съгласна,който квото да ми говори 6тия филм е боклук....най ме издразни когато Хари и Слъгхорн са при Хагрид,Хагрид и Слъгхор пеят и като млъкнат Хари им пляска...!!!що за глупост е това...!?!?!?!?!?!?!?!
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

С две думи правим заключение - Тъп филм . Поне според мен
    Everybody lies !

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от psdsquared
    С две думи правим заключение - Тъп филм . Поне според мен
    \/

Мда, така е, но точно за това казах, че е хубаво направен прехода към следващия филм... Вярно е че са разместили някои неща, но аз нямам против.Тези, които са чели книгата са наясно.На мен филма ми доставя страшно удоволствие да го гледам.Точно това очаквах и си го получих, за което благодаря.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Голям фен Аватара на TrustNobody
    [quote="psdsquared"]С две думи правим заключение - Тъп филм .[/quotе]
    we are rockstars.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Хора,не могат да направят филма така,че да се хареса на всички.Всяко нещо си има фенове и анти-фенове.Да,съгласна съм,че са изпуснати толкова важни неща,но станалото станало.Сега да се молим,че седмия филм щом е на две части ще е по-добър

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    Хора,не могат да направят филма така,че да се хареса на всички.Всяко нещо си има фенове и анти-фенове.Да,съгласна съм,че са изпуснати толкова важни неща,но станалото станало.Сега да се молим,че седмия филм щом е на две части ще е по-добър
    молим се че иначе вече някой ще

Разбира се, че ще е добър.
    Актьорите вече са професионалисти.
    Екипът и режисьорът нямат равни, тъй че се надявам да стане брилянтен.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Голям фен Аватара на TrustNobody
    ^ dream on.
    сигурно ще прескочат даровете,няма да се учудя ;д
    we are rockstars.

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    Разбира се, че ще е добър.
    Актьорите вече са професионалисти.
    Екипът и режисьорът нямат равни, тъй че се надявам да стане брилянтен.
    актьорите винаги са си били на много добро ниво,за разлика от режисьора на 5 и 6 филм

На мен ми хареса Супер филмче въпреки, че очаквах край

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Хубав филм е, днес го гледах.

Много ми хареса,но ако не бях чела книгите - най-малкото,много неща нямаше да са ми съвсем ясни.

В анкетата няма да гласувам. ;P

зас

кой от сичките филми хари потър , ако е за последния кърти попринцип сички къртат

ВСИЧКО В ХП ЗА МЕН Е... СВЕЩЕНО... ^^

ne beshe koi znae kakvo filma..celiq ekshyn beshe ostaven za sledvashtata chast..lichno spored men svyrshi na nikade.

PS. mn se izvinqvam za kirilicata, pisha ot GSM.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си