.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: кучета

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    ха..
    добре, ако искам да си взема куче, как ще го получа?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на Forester
    Надали някой сериозен човек ще си предлага кучетата във форум.
    За всяка порода си има развъдници. Ако купя от теб от къде ще съм сигурна, че не са болни от нещо, или че имат наследствени болести?
    Никога не бих купила куче от теб!
    Нищо лично, но въобще не уважавам този вид търговия!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    за всяко куче с родословие както каза се заплаща.във всеки зоо магазин могат да ти намерят куче с родословие ако си поръчаш,в развъдник също.
    темата съм я пъснала тъй като много често чета че някой иска някое куче а аз се занимвам точно с това.
    системата е такава.обаждам ви се и ви питам порода,пол и други белези който искате.примерно хъски сини очи,шарка сиво и бяло,да е под 2месеца,женско.до 1-2 седмици ще получите отговор за цена и всичко.след това кучето ви се докарва до вас.вие го взимате със паспорт,всички документи се оправят на ръка пред вас плащате си и човека си заминава.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    т.е. аз мога да си взема куче от теб, за да го бия, държа гладно и жадно и накрая да го захвърля на улицата, но какво от това, нали ти взимаш парите?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    т.е. аз мога да си взема куче от теб, за да го бия, държа гладно и жадно и накрая да го захвърля на улицата, но какво от това, нали ти взимаш парите?
    тва може да го прави всеки независимо откъде е купено кучето.лично аз познавам човек,който изкупува котенца за да си пуска кучето и да го тренира...направо нямам думи,ама такъв е живота и пидбулите искат обучение.

Повече от фен Аватара на Forester
    Хахахаха. Ти чела ли си въобще стандарта на породите, които развъждаш? Дааа, типичното - хъскито е истинско хъски ако е със сини очи и бяло-сива/бяло-черна окраска! Ами ако аз искам хъски с кафява окраска и кафеви очи, и ти ми продадеш примерно такова, аз от къде ще съм сигурна, че прадядо му не е някой пинчер? Пази, боже!

И напротив - ако си сериозен човек, ще ходиш от време - на време да проверяваш как е кутрето ти! Да речем - на 2 седмици. Нали ти искаш най-доброто за твоите бебета? Както гледам, за теб важното е да получиш парите, а какво става с кученцата..... "абе, какво ми пука, нали ми платиха".

п.с. Хаха, и се пише пиТбул.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Цитирай Първоначално написано от Violenza
    тва може да го прави всеки независимо откъде е купено кучето.лично аз познавам човек,който изкупува котенца за да си пуска кучето и да го тренира...направо нямам думи,ама такъв е живота и пидбулите искат обучение.
    Не е вярно. Когато аз си взех куче от развъдник, развъдчика първо държеше да се запознае с мен, да разбере дали съм имала куче преди това, какви са намеренията ми, дали имам физическата възможност да гледам това куче и какви са условията, в които ще живее. С него се чуваме през няколко месеца и всеки път му пращам снимки, разказвам му за кучето и т.н., дори си правим срещи с другите кучета от развъдника. Ето това е човек, който може да развъжда кучета. Той не го прави за парите, а заради любовта си към тях. И дори и след продажбата продължава да се интересува за животното. А такива като теб дори не бива да са стопани на кучета, още по-малко да развъждат...

mimsssssss бихте ли ми погледнали ЛС-то плс

Град
    SоfiЯ
    кажи ми цената на лабрадорите ако имаш де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си