продавам всякакви кучета и кученца на достъпни цени.търся само сериозни хора.има богата разновидност на породи.който иска да ми пише на лично ще се разберем там.
никой ли няма заинтересован?никой не си турси домашен любимец ?интересно
хаххахах какъв бизнес правиш за милиони и аз тва правех ама ми писна иначе си е доходно на една сделка се вадят поне аз вадих 100-200 лвПървоначално написано от mimsssssss
Успех!
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
излизаш на улицатаПървоначално написано от mimsssssss
хващаш всички боклуци
и после ги продаваш
хитро !!!
вярно си е.още повече ако продаваш хубави кучета по изискване на клиента,защотот той остава доволен и ти трупаш точки той каже на някой и аиде хопПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
немска овчарка ?
.....
писах ти на личноПървоначално написано от Smite
![]()
мдам![]()
![]()
.....
давай давай
скоро може и да не останат помяри на улицата
и какво ще продаваш тогава![]()
^кви помяри кви улици кво нещо бе човек.кучетата с който се занимавам са си от развъдник а и който не го хареса го връща плащането става на ръка като се види животното.аиде стига флуди темата и стига дава мнения който не са по нея.
спокоПървоначално написано от mimsssssss
ще си трая че са песове![]()
а питбулчета имаш ли?ако можеш пиши на лично,че аз още не се оправям![]()
А откъде да сме сигурни, че въпросните кученца имат добро родословие?
съжалявам нямамПървоначално написано от decode
в момента има ако искаш пиши на личноПървоначално написано от LiLGrizzly
ако искаш куче с родословие питай в някой магазинПървоначално написано от Spider4eto
![]()
отговорих ти на лично.ако имаш дръги въпроси задавай ги на лсПървоначално написано от Spider4eto
Законна ли е въпросната твоя дейност?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
абсолютно.какво ти дава право да мислиш че не е ?кучетата са си с паспорт със всичко.ти ако си вземеш куче от комшията и му дадеш 100лв законно ли е?ами да.щом не са крадени и имаш документи за тях всичко е законно.Първоначално написано от Violenza
Ъм...това шега ли беше? Не съм чувала за магазин,който продава животни с родословие. Те там кучетата седят в малки клетки без да мърдат,ти искаш и родословие. Родословие в развъдник. Но само документа е минимум 100 лв.Първоначално написано от mimsssssss
Не се заяждам,просто искам да поясня нещата.Ако бъркам,някой да ме поправи![]()