- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Професия и родители
Родителите ми не са се бъркали при избора ми на професия. Даже напротив, помагаха с каквото могат. Свиваше ми се сърцето само когато познати питат майка ми "Ами къде смята да учи?", при което ми се изправяше косата "Добре де, ами какво толкова им обяснява? Какво ги интересува? Като ме приемат, ще се похваля! Ами ако не ме приемат...срам и подигравки!"
Дядо ми само мина в опозиция, подхвърляйки ми настойчиво да се ориентирам да кандидатствам в СА. Отрязах го, че ако ще отбивам номер с висшето, то по-добре да не се харчат пари за една диплома.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
и с мен стана така... аз ги смятах годините накрая които трябва да уча и се докарват до към 10, което значи че ще свърша обучението като съм на 29... ддз някак искам да си имам семейство м/у временно а с университет надали е възможно ....Първоначално написано от ameli
![]()
![]()
Аз искам хирург или съдебен лекар. Адски ме влече биологията и химията, също бих предпочел и за фризьор. Но да завърша и ще си изкарам аз медицина та после ще мисля дале да продължа да работа за избраната професия.![]()
![]()
![]()
![]()
Все още не съм решила,наистина има много време.Ще уча висше,това е сигурно,но оттам натаам ще му мисля.![]()
Медицина![]()
Искам да следвам медицина още от 6 годишна някъде..Сега (ще) съм 8 клас в Биологична паралелка..
Родителите ме подкрепят и винаги са ме подкрепяли...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+ 1 .. И аз съм се насочила натам.Първоначално написано от Biskfitka
А до професия - най-вероятно адвокат..
Неприлично Щастлива .. : )
Първоначално написано от danibebi
И аз така .. има време.
Насочила съм се към няколко неща , но за сега няма да споделя. : )
Родителите ми са съгласни с всяко мое решение , все пак аз ще го уча , а не те. (: Затова нямат притенции.
Международно право, Адвокат/Прокурор/Съдя
Родителите ми са напълно съгласни, подкрепят ме във всяко едно отношение. Твърдо искат да стане нещо от мен.![]()
Твърдо съм решила с каво искам да се занимавам.... Ще се занимавам професионално с изкуство, по-скоро в средите на татуировките.... Родителите ми не добряват много-много, но все пак това си е моят живот![]()
Глупости, майна, само глупости...
нов ник - Miichelle
Техник на електронна техникаАко уча вече висше няма да е техник а друго
Наште не ми налагат каква професия да избера, но ми дават съвет да уча, за да мога да си намеря по - хубава работа. Аз лично не съм се насочила още каква професия да избера.
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
баща ми е ел-техник иначе по професия е математикмайка ми се занмава с почистване на офиси и къщи.
не са в бг![]()
От около година вече имам желание да следвам фотография след като завърша гимназията, в която уча в момента. Желая след време да работя като фотограф.![]()
Facebook | Skype - wheelie.master
Нашите никога не са ми натяквали нещо аз още от 7 годишна че и по рано съм решила че ще стана певица и актриса но и да не стана актриса ще стана певица.Занимавам се с това от вече 10 години и продължавам да се развивам така че ако не стане (в което се съмнявам) каквото го искаш силно то става,незнам какво щя правя и идея си нямам.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Да, права си - ако вярваш силно, ще успееш.Първоначално написано от SunShinePearl
![]()
Facebook | Skype - wheelie.master