- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Английско име с българска фамилия
До сега гледах темата "най-странните имена" и реших да попитам на вас как ви се струва някое английско име с българска фамилия давам пример (фамилиите съм ги избрала на случаен принцип): Съмър Петрова, Мат Иванов, Кейт Лазарова, Лорън Маринова, Джон Илов, Дерек Костов, Каролин Иванова, Ръсел Тодоров и др.
+ Ако искате може да дадете и други предложения.
кефят много![]()
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Това звучи като моето , ама "поамериканчено"Първоначално написано от daniGirl
![]()
Ами нямам против родителите да кръщават децата си както те си решат, но в тези случаи по-приемливо ми се струва ако единият родител е чужденец (в случая ще е майката, щом фамилията е българска).
Има много хубави български имена за да се правим на американци.
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
Едни познати си кръстиха детето Ричард и сега детето се казва Ричард Груев.![]()
Джон Атанасов - компютърджията
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
О, да !Първоначално написано от protectoor
Аз имам в класа си Ричард Генов и Кристин Димитрова
![]()
Ричард Груев http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%...83%D0%B5%D0%B2
Аз не харесвам такива комбинации - звучи ужасно!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
не че са се свършили българиските имена, просто се зачудих. А ако вас ви бяха кръстили с английско име и българска фамилия, щтяхте ли да искате да си промените името или ще се радвате,че сте с по-"екстравагантно" име от другите ?
Ръсел Тодоров![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми звучи супер селско.Ако бащата е чужденец и е с американска фамилия ще е хубаво да си го кръстят с американско име.Ама българско име с американска фамилия звучи тъпо (Иван Ричърдсън) .
Има някои сполучливи, но не са много
Love is everything!
много искам да имам някво английско .. такова яко име , но не ме кефи как се смързва с презимето и фамилията![]()