.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Родителите ми не са се бъркали при избора ми на професия. Даже напротив, помагаха с каквото могат. Свиваше ми се сърцето само когато познати питат майка ми "Ами къде смята да учи?", при което ми се изправяше косата "Добре де, ами какво толкова им обяснява? Какво ги интересува? Като ме приемат, ще се похваля! Ами ако не ме приемат...срам и подигравки!"
    Дядо ми само мина в опозиция, подхвърляйки ми настойчиво да се ориентирам да кандидатствам в СА. Отрязах го, че ако ще отбивам номер с висшето, то по-добре да не се харчат пари за една диплома.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от ameli
    адвокат, но все повече и повече се разубеждавам
    и с мен стана така... аз ги смятах годините накрая които трябва да уча и се докарват до към 10, което значи че ще свърша обучението като съм на 29... ддз някак искам да си имам семейство м/у временно а с университет надали е възможно ....

Аз искам хирург или съдебен лекар. Адски ме влече биологията и химията, също бих предпочел и за фризьор. Но да завърша и ще си изкарам аз медицина та после ще мисля дале да продължа да работа за избраната професия.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Все още не съм решила,наистина има много време.Ще уча висше,това е сигурно,но оттам натаам ще му мисля.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Медицина
    Искам да следвам медицина още от 6 годишна някъде..Сега (ще) съм 8 клас в Биологична паралелка..
    Родителите ме подкрепят и винаги са ме подкрепяли...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Ще уча право.И родителите ми са съгласни с решението ми.
    + 1 .. И аз съм се насочила натам. А до професия - най-вероятно адвокат..
    Неприлично Щастлива .. : )

Мега фен Аватара на iiordanova
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Все още не съм решила,наистина има много време.Ще уча висше,това е сигурно,но оттам натаам ще му мисля.

И аз така .. има време.
    Насочила съм се към няколко неща , но за сега няма да споделя. : )
    Родителите ми са съгласни с всяко мое решение , все пак аз ще го уча , а не те. (: Затова нямат притенции.

Международно право, Адвокат/Прокурор/Съдя
    Родителите ми са напълно съгласни, подкрепят ме във всяко едно отношение. Твърдо искат да стане нещо от мен.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Аз уча архитектура и на там съм се насочила.

Град
    ``Сокър Сити
    Твърдо съм решила с каво искам да се занимавам.... Ще се занимавам професионално с изкуство, по-скоро в средите на татуировките.... Родителите ми не добряват много-много, но все пак това си е моят живот
    Глупости, майна, само глупости...
    нов ник - Miichelle

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Техник на електронна техника Ако уча вече висше няма да е техник а друго

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Наште не ми налагат каква професия да избера, но ми дават съвет да уча, за да мога да си намеря по - хубава работа. Аз лично не съм се насочила още каква професия да избера.
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

баща ми е ел-техник иначе по професия е математик майка ми се занмава с почистване на офиси и къщи.
    не са в бг

Град
    София
    От около година вече имам желание да следвам фотография след като завърша гимназията, в която уча в момента. Желая след време да работя като фотограф.
    Facebook | Skype - wheelie.master

Град
    in my world!
    Нашите никога не са ми натяквали нещо аз още от 7 годишна че и по рано съм решила че ще стана певица и актриса но и да не стана актриса ще стана певица.Занимавам се с това от вече 10 години и продължавам да се развивам така че ако не стане (в което се съмнявам) каквото го искаш силно то става,незнам какво щя правя и идея си нямам.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SunShinePearl
    Нашите никога не са ми натяквали нещо аз още от 7 годишна че и по рано съм решила че ще стана певица и актриса но и да не стана актриса ще стана певица.Занимавам се с това от вече 10 години и продължавам да се развивам така че ако не стане (в което се съмнявам) каквото го искаш силно то става,незнам какво щя правя и идея си нямам.
    Да, права си - ако вярваш силно, ще успееш.
    Facebook | Skype - wheelie.master

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си