Не е чак толкова найс, белег за интелигентност е... А тя не се цени.
Представям си това умно момченце с какви олигофрени ще се среща в живота си, и тъй като е над тях ще може да вижда в какъв прост свят живее, където такива като него са единици.
Не искам да съм лоша, просто и аз в детската четох гладко доста преди другите деца - около 4-5годишна възраст. Не само че тъпите лапета ми завиждаха, ами и по-късно си имах проблеми с "недорасли" връстници. В даскало отново се откроявах с по-добри интелектуални възможности, които са ме карали на 7 години да се чувствам неразбрана от недораслите ми /по-скоро аз съм хипернадрасла, нвм/ ми връстници, които само се лигавят и с които не можех да отворя "сериозна" тема.
о_0
Не му го пожелавам! Няма по-тъпо от това едно хлапенце 3-4-5ти клас (примерно) да е обременено от своята дарба, да се чувства неразбрано и не съвсем на място сред дебилчетата
Не искам така да става при него, желая му да е жив и здрав, и все така умничък, и да си живее добре сред социума.
Дано интелекта не му изиграе лоша шега и няма проблеми заради това, че е различен и не е тъп като коркова тапаДано просто е способно момче, но дано да не изпитва подобни чувства на моите, когато бях по-малка. Щото са тварещи.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride