.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0

Приятели или Гадже ?

Според вас Приятелите или Гаджето е по-важно в живота?
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

Определено приятелите (ако са истински). Всичките ми гаджета са ме ревнували от приятелите ми, понеже 90% от тях са момчета и много пъти са ме карали да избирам м/у тях и приятелите ми. Естествено винаги съм избирала приятелите, понеже те са винаги до мен, помагат ми и тн,а гаджето какво прави освен да ме ядосва, да поставя ултиматуми от сорта на аз или блейда или аз или приятелите ти и да кръшка др не прави.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Приятелите.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ае немога да ви разбера нямате ли мозък в тея глави .. Много ясно,че приятелите

Супер фен Аватара на l0lz
    Аз имам само един истински приятел (момче) и затва избирам гаджето.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Ти понеже вложи много мозък в изказването. Ако гаджето ти се окаже човекът, с който ще прекараш остатъка от живота си, разбира се, че той/тя.

Но разбирам по-горното изказване - днешните "гаджета" са по-нетрайни от носните кърпички, с който бършете лицемерните си сълзи, след като скъсате.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зависи от човека ... някои предпочитат приятелите .. други гаджетата си .. а на трети НЕ ИМ ПУКА ЗА НИЩО И НИКОЙ ...

пффф .. за мен са важни за момента приятелите щоту момчетата напоследък са станали нетърпими ..

П.С. Абее май е най-добре да гледаш себе си и тфа е .. саму за тебе да ти пука ..

Град
    Бургас
    Квото и да си говорим като тръгнете с някой/я до голяма степен заебавате (най-добрия/та) приятел/ка, така че ...

Повече от фен
    Гадже и приятел е едно и също за мен, само 'дето на приятелките може да се оплачеш от гаджето и да го критикуваш.
    И приятелите си заминават и те предават също както гаджетата. Истински, не истински просто трябва да имаш сложена граница която да не надминаваш, да не се отпускаш, да бъдеш винаги подготвен да получиш удър. А в живота все някак ще се оправиш, винаги ще имаш едно от двете, даже и наведнъж.
    “Ние сме болен продукт
    на своето време и вашия труд.
    Градски устроени празни съдби,
    със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Приятелите ..

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Python5
    Ти понеже вложи много мозък в изказването. Ако гаджето ти се окаже човекът, с който ще прекараш остатъка от живота си, разбира се, че той/тя.

Ми да много мозък вложих .. Интересно как гаджето ми ще се окаже тоя с който ще прекаръм остатъка от живота си като съм толкова малка и любовта за мен не съществува.И точно щото изглежда не съм намерила гаджето-приятел.. Разъждавам така ! ,Че приятелите са по-важни от едно гадже с което незнаеш до кога ще си !

пп:като не ми разбирате посланията от постовете,които пиша не се обаждайте

Голям фен Аватара на DeadSilence
    Град
    наа луната
    Разбира се че приятелството! По - добре прииятел завинаги от колкото гадже за 1 седмица!
    Bitch! >.<

Че приятелите са по-важни от едно гадже с което незнаеш до кога ще си !
    Фактът, че ставаш гадже с човек, с когото не знаеш "до кога ще си" говори доста красноречиво за подбора, който правиш.

П.П. не знам, не мога, не искам и тн. са отделни думи

Град
    България
    Че приятелите са по-важни от едно гадже с което незнаеш до кога ще си !
    Фактът, че ставаш гадже с човек, с когото не знаеш "до кога ще си" говори доста красноречиво за подбора, който правиш.

П.П. не знам, не мога, не искам и тн. са отделни думи
    Ей то пък човек да не обърка нещо ..

И между другото,как можеш да разбереш колко дълго ще си с даден човек, че по тоя фактор да го подбираш?

И между другото,как можеш да разбереш колко дълго ще си с даден човек, че по тоя фактор да го подбираш?
    Като първо отделиш време да го опознаеш и чак след това започнеш връзка. А не "омг, видях едно много готино момче онзи ден, не сме си говорили даже, но аз го обичам, омг" ... отвращавате ме понякога.

Град
    България

[b]И между другото,как можеш да разбереш колко дълго ще си с даден човек, че по тоя фактор да го подбираш?
    Като първо отделиш време да го опознаеш и чак след това започнеш връзка. А не "омг, видях едно много готино момче онзи ден, не сме си говорили даже, но аз го обичам, омг" ... отвращавате ме понякога.
    Слагаш всички под някъв общ знаменател .. т'ва ,че познаваш човека с който ще се обвързеш не значи,че знаеш как евентуално ще протече връзката ви и колко ще е продължителна тя.

Слагаш всички под някъв общ знаменател .. т'ва ,че познаваш човека с който ще се обвързеш не значи,че знаеш как евентуално ще протече връзката ви и колко ще е продължителна тя.
    Така, с по една реплика, можем да се надлъгваме до утре . Знаеш какво имам впредвид.

Град
    България
    ^Знам Айде .. и аз съм права сама за себи си,както и ти

Самото наименувание "гадже" е несериозно фактически е временно.. Приятелите в този етап от нашия живот са много, ама много по-важни от "гаджетата".. Хората с които сме в момента, тези с които се запознаваме и са част от живота ни са хората от които зависиш и с които се съобразяваш.. Някои от тези хора ще останат с нас за цял един живот.. А сегашното "гадже" едва ли ще е за цял живот? Независимо от това колко време сте заедно, все по-рядко се случва той да е мъжа на живота ти ..
    По-натам когато вече сме по-зряли и имаме сериозна връзка с човек с който се гледа в бъдещето, брак, деца и т.н. вече ТОЙ/ТЯ става по важен човек за нас.. Това ще е новото ни семейство, а няман ищо по-важно от семейството.. На този етап този човек не само е твоят партньор, но е и твоят най-добър приятел.. Няма място за срам, за лъжи, за каквото и да било ...

Мега фен
    Град
    Earth...
    ква тая тема

Супер фен

Ми да много мозък вложих .. Интересно как гаджето ми ще се окаже тоя с който ще прекаръм остатъка от живота си като съм толкова малка и любовта за мен не съществува.И точно щото изглежда не съм намерила гаджето-приятел.. Разъждавам така ! ,Че приятелите са по-важни от едно гадже с което незнаеш до кога ще си !

Кукумявке, как стигна до заключението,че еди кой си няма мозък в главата,след като сама каза,че мнението ти е изградено от това,че не си изпитвала любовта и дори казваш,че не вярваш в нея? Леко глупаво се изказа... Говори за себе си и толкоз. Ти сама го каза ''за мен''.

Та по темата - на тоя етап гаджето. Именно защото не ми е просто гадже,а много повече. И е бил с мен и ме разбира много по-добре и в доста повече моменти,отколкото повечето приятели (..с едно изключение)

Град
    България
    Кукумявке, как стигна до заключението,че еди кой си няма мозък в главата,след като сама каза,че мнението ти е изградено от това,че не си изпитвала любовта и дори казваш,че не вярваш в нея? Леко глупаво се изказа... Говори за себе си и толкоз. Ти сама го каза ''за мен''.
    Добре де,съжелявам .. понякога се изказвам доста погрешно и донякъде неправилно

И ние бяхме малко гадни обаче .

П.П. И в последния пост има правописна грешка, но вече спирам, защото стана банално.

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Доста тъпо да се определея кое е по-важно,според мен.
    Хем трябват приятели,хем и мъж/жена трябва за създаване на поколение

Супер фен Аватара на storex
    Аз гласувам за семейството, всичко друго е на 2-ро място. Когато един ден, живот и здраве, се оженя, предполагам, че жена ми ще е на 1-во място, а когато ми се роди дете - детето и така... а приятелите... днес един ти е приятел, утре ще те разочарова и ще си намериш друг и така... аз преди няколко месеца разбрах, че човек, когото смятах за много добър приятел, ме е крадял системно в продължение на месеци... нямам кво да добавя повече...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си