.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    За мен на първо място винаги са били приятелите (предимно момчета).Винаги предупреждавам гаджето да не се опитва да ме дели и да ревнува от тях.Заради гадже приятелите си няма да зарежа.А отнсно гаджетата ... с тях пък като скъсаме си оставаме приятели,глупаво е да не кажеш едно "Здравей" на човек с който до скоро си споделял толкова неща.С бившите ми сме в отлични отношения,ако аз или той имаме проблем-помагаме си.
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

spored men i dvete no nai vajnoto e da ima s kogo da spodelqh nezavisimo dali ti e gaje ili priqtel

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Приятелите.Каквито и да са обстоятелствата за мен прителите са винаги по-важни.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Супер фен Аватара на Amateur
    Приятелите ако са истински,с гаджето все някога ще скъсаш а приятелите остават за цял живот!

Eстествено,че приятелите...гаджетата са до време... макар,че в някой случай и приятелите,но говорим за истински

Приятелството, защото е вечно, а пък при гаджетата все някога ще се скарате или ще ти разбие сърцето, и ако това се случи имаш приятели, към които да се обърнеш.
    Говорим естествено за истински приятели.

Приятелите!

Приятелите, разбира се и то истинските. Може някой ден с гаджето да се разделите, но с истинските приятели....

абе тфа е мн относително ве ....

приятела

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Приятелите ест, даже имах едно гадже което като излезем с моите приятели и млъква не си говори с тях и постоянно искаше да сме сами а аз няма да изоставя приятелите си заради едно момче и скъсах с него но тва беше изключение понеже по принцип с когото и да ходя търся златната среда както се казва и го сприятелявам с моите приятели .. а и ако ми има доверие няма да се дразни от най-добрите ми приятели (повечето са момчета) ...

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    приятелите естествено! истинските приятели ще са с теб когато имаш нужда и ще те подкрепят докато не се знае гаджето ти днес може да е с тебе но утре може да е с друга..така че за мен на 1во място са приятелите

Гаджето бих избрала, говоря за сега, ако беше преди, щяха да са приятелите, но не и сега. Приятелите забиват нож в гърба в най-неочаквания момент, и гаджето го може (зависи от човека и връзката) но имам човек до себе си, на който да разчитам и който ме убожава, а и предавали са ме мн, и мога да разграничавам хората. Ходим сериозно и тн. (няма да се впускам в обяснения), но избирам него, по ред много причини.

Evanescense
    Фен
    Фен

МнениеПуснато на: Съб Авг 01, 2009 7:50 pm Заглавие: Отговорете с цитат
    Гаджето бих избрала, говоря за сега, ако беше преди, щяха да са приятелите, но не и сега. Приятелите забиват нож в гърба в най-неочаквания момент, и гаджето го може (зависи от човека и връзката) но имам човек до себе си, на който да разчитам и който ме убожава, а и предавали са ме мн, и мога да разграничавам хората. Ходим сериозно и тн. (няма да се впускам в обяснения), но избирам него, по ред много причини. Smile

i az sum na tova mnenie

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Гаджето! И мисля,че въпроса не е зададен както трябва.Според мен трябва да го зададеш така: Любовта или Приятелството? И тогава ще отговоря любовта Що пък гаджето трябва да е само за 1 седмица не мога да ви разбера

аа зависи.. попринцип залагам на приятелите - но знаеш ли , и те могат да те предадат някога.. нищо не се знае.А момчето пък може да се окаже това , с което ще прекараш остатъка на живота си.. неща да се филмирам , ама и тва го има

тей че съм пас.
    Hip Hop , Rap ,

Град
    Бикини-Ботъм
    Приятелите.

"Аз съм това,което оцелее от мене."

Цитирай Първоначално написано от Python5
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Ае немога да ви разбера нямате ли мозък в тея глави .. Много ясно,че приятелите
    Ти понеже вложи много мозък в изказването. Ако гаджето ти се окаже човекът, с който ще прекараш остатъка от живота си, разбира се, че той/тя.

Но разбирам по-горното изказване - днешните "гаджета" са по-нетрайни от носните кърпички, с който бършете лицемерните си сълзи, след като скъсате.

licemernite si salzi??? izvinqvai ako 6te sme licemerni togava za6to 6te pla4em...?

a i po temata ako ako ti e istinski priqtel nqma da te kara da izbira6 mejdu nego i gadjeto si i obratnata...

А най-добре гаджето да ти е бест фр

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си