- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятели или Гадже ?
За мен на първо място винаги са били приятелите (предимно момчета).Винаги предупреждавам гаджето да не се опитва да ме дели и да ревнува от тях.Заради гадже приятелите си няма да зарежа.А отнсно гаджетата ... с тях пък като скъсаме си оставаме приятели,глупаво е да не кажеш едно "Здравей" на човек с който до скоро си споделял толкова неща.С бившите ми сме в отлични отношения,ако аз или той имаме проблем-помагаме си.
spored men i dvete no nai vajnoto e da ima s kogo da spodelqh nezavisimo dali ti e gaje ili priqtel![]()
Приятелите.Каквито и да са обстоятелствата за мен прителите са винаги по-важни.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Приятелите ако са истински,с гаджето все някога ще скъсаш а приятелите остават за цял живот!
Eстествено,че приятелите...гаджетата са до време... макар,че в някой случай и приятелите,но говорим за истински![]()
Приятелството, защото е вечно, а пък при гаджетата все някога ще се скарате или ще ти разбие сърцето, и ако това се случи имаш приятели, към които да се обърнеш.
Говорим естествено за истински приятели.
Приятелите, разбира се и то истинските. Може някой ден с гаджето да се разделите, но с истинските приятели....![]()
абе тфа е мн относително ве ....
приятела![]()
Приятелите ест, даже имах едно гадже което като излезем с моите приятели и млъква не си говори с тях и постоянно искаше да сме сами а аз няма да изоставя приятелите си заради едно момче и скъсах с негоно тва беше изключение понеже по принцип с когото и да ходя търся златната среда както се казва и го сприятелявам с моите приятели .. а и ако ми има доверие няма да се дразни от най-добрите ми приятели (повечето са момчета) ...
![]()
приятелите естествено!истинските приятели ще са с теб когато имаш нужда и ще те подкрепят докато не се знае гаджето ти днес може да е с тебе но утре може да е с друга..така че за мен на 1во място са приятелите
![]()
Гаджето бих избрала, говоря за сега, ако беше преди, щяха да са приятелите, но не и сега. Приятелите забиват нож в гърба в най-неочаквания момент, и гаджето го може (зависи от човека и връзката) но имам човек до себе си, на който да разчитам и който ме убожава, а и предавали са ме мн, и мога да разграничавам хората. Ходим сериозно и тн. (няма да се впускам в обяснения), но избирам него, по ред много причини.![]()
Evanescense
Фен
Фен
МнениеПуснато на: Съб Авг 01, 2009 7:50 pm Заглавие: Отговорете с цитат
Гаджето бих избрала, говоря за сега, ако беше преди, щяха да са приятелите, но не и сега. Приятелите забиват нож в гърба в най-неочаквания момент, и гаджето го може (зависи от човека и връзката) но имам човек до себе си, на който да разчитам и който ме убожава, а и предавали са ме мн, и мога да разграничавам хората. Ходим сериозно и тн. (няма да се впускам в обяснения), но избирам него, по ред много причини. Smile
i az sum na tova mnenie![]()
Гаджето! И мисля,че въпроса не е зададен както трябва.Според мен трябва да го зададеш така: Любовта или Приятелството? И тогава ще отговоря любовтаЩо пък гаджето трябва да е само за 1 седмица не мога да ви разбера
![]()
аа зависи.. попринцип залагам на приятелите - но знаеш ли , и те могат да те предадат някога.. нищо не се знае.А момчето пък може да се окаже това , с което ще прекараш остатъка на живота си.. неща да се филмирам , ама и тва го има![]()
тей че съм пас.
Hip Hop, Rap
,
Приятелите.
![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Първоначално написано от Python5
licemernite si salzi??? izvinqvai ako 6te sme licemerni togava za6to 6te pla4em...?
a i po temata ako ako ti e istinski priqtel nqma da te kara da izbira6 mejdu nego i gadjeto si i obratnata...