- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странен проблем
Значи по принцип нямам здравословни проблеми, но когато правих секс последните 2 пъти и било то с презерватив или без имам някакво странно гъсто бяло течение.. Мисля се да отида на лекар, но нали трябва да са минали 6 месеца когато отиваш пак с направление.. НезнамА по принцип това течение го има само при секс, иначе нищо ми няма.. На някой случвало ли му се е?
П.С Незнам дали темата е за тук или за Здравословни проблеми и болести. Моля ако съм объркала раздела, нека бъде преместена. Благодаря.
Мила, и аз имах такъв проблем, но след няколко седмици, точно когато мислех да отида на лекар и ми се махна. Всъщност до колкото знам е нормално ПО ВРЕМЕ на секс на имаш влагалищен секрет (от възбуда) и според мен може и да е от това ... Нз ... Според мен почай още няколко дни и ако продължи да ти се случва след секс се консултирай с лекар ... Мани ги тия направления, отиди на частен ако трябваА някаква болка има ли ?
Марио
^^^ Не, абсолютно никаква болка, всичко си е нормално. Само дето като започнем и като се появи това бяло гадно нещо и направо е отвратителноУбива ти желанието
Но сега ми се очертава пътуване с приятелят ми за 10тина дни извън града и след това ако още го има мисля да отида на лекар.. Просто исках да знам дали и на друго се е случвало подобно нещо...
![]()
Сигурно си много разтворена и капе сперма от момчето..![]()
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
А ти си толкова разтворен, че и мозъка ти е изтекъл ...Първоначално написано от l0lz
По темата: Мацко нема се притесняваш ... Това е от възбуда ... Явно сте стигнали до този момент, в който адски много те е възбудил ... Не се притеснявай, ясно ?!Всичко си е точно
![]()
Марио
АХАХХА..Първоначално написано от slun4evka
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
пич си иначе ... ама бива ли така да се гъбаркаш с момичетоПървоначално написано от l0lz
![]()
![]()
Марио
Обаче представи си, ако наистина е затва и да й тече сперма?Първоначално написано от slun4evka
![]()
![]()
![]()
глупости на търкалета ... народа превъртя ... Дишай спокойно .. Живей !Първоначално написано от t1n4e7o
Марио
ммм нормално е при секс, не е проблем
Въйй.. много сте зле..
Вие биология учите ли?.. Всъщност кой ти ходи вече на даскало..
При полов контакт се отделя обилно течност от половите органи на жената! Добро утрро..
Ти млъкни ма, овца заспала..![]()
schoolgirl, това НЕ Е Кофата!
Ако имаш мнение по въпроса зададен от авторката изкажи го, ако си тук само за да спамиш и обиждаш по-добре напусни !
Млъквай, курво и недей да спамиш.. Идвай в кофата като искаш да се разправяш.Първоначално написано от schoolgirl
![]()
^ Не го е казал за теб!
Като е необразован не значи, че трябва да оспамвате темата с излишните си обидни коментари!
СПРЕТЕ !
Не съм необразован, а лигав. Има разлика и ай аз спирам със спама.Първоначално написано от ItalianMafia
И все пак е по-интелигентен от теб, schoolgirl, защото спира да спами в момента в който му се направи забележка, не повишава тон, не се държи невъзпитано и не обижда, най-вече.. А ти няма да спреш със спама, защото не можеш да разбереш какво ти се говори.. Убедена съм, че ще отговориш и на този ми пост, но ще бъдеш игнорирана, защото от моя страна спама беше до тук.. Оправяй се..
Пп:Нямам какво да се преглеждам, защото знам, че от мен не излиза сперма, ако от теб излиза проблема си е лично твой..
По темата: Мисля, че проблема е решен, защото момичето сигурно разбра, че няма нищо ненормално в това..
^ Пак повтарям - не бяха за теб ..
t1n4e7o, само по време на секс ли го имаш ?
Първоначално написано от schoolgirl
Речникът ти и без това не е на момиче, не виждам какво си седнала да се тръшкаш.
Авторката има мозък, колкото този на амеба...
неси ли чувала че и момичетата свършват като момчетата обаче при нас е малко по различно за това не се притеснявай няма нищо страшно но ако искаш за да си по спокойна иди на доктор той ще ти каже със сигурност дали е нормално или не защото ние не сме доктори и не можем да ти гарантираме спокойствие такаче не чакай а отивай