.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    "Омъжи се за мен".....но няма да ги чуя скоро. Всичко друго е казано или изпитано.

Мега фен
    Град
    Earth...
    ба ли те

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    "винаги ще бъда до теб"
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Не искам да чувам свалки от сорта на тези, с които дядо е свалял баба. Звучат толкова банално. Вместо да ме размекнат по-вероятно е да ме вбесят и да му лепна един шамар. Единственото нещо, което искам да чуя от едно момче е "обичам те" (и то само, ако наистина го мисли).

Бих искал да чуя от момичето Благодаря, че те има или Само твоя съм (за протокола чувал съм ги и двете и е страхотно )
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Бих искал да чуя от момичето Благодаря, че те има или Само твоя съм (за протокола чувал съм ги и двете и е страхотно )
    Аз повече на момче "само твоя съм няма да кажа просто ей така". Прекалено много почвате да се възгордявате и ви изпускаме от юзди. Щом съм с него би трябвало да знае, че съм само негова, но не и негова собственост, че да ме има като даденост.

Мега фен
    Искам да гледам мача с теб.

Супер фен
    Искам да чуя нещо от сорта: Обичам те, искам всичко да е като преди...
    (Уф, дано е по-скоро)....

искам да чуя че ще ме обича ВИНАГИ .. дори да сме разделени винаги когато го потърся ще е готов отново да е с мен (каквото и да му струва) .. скоро ще дойде и този миг

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Искам да чуя:

"Искам да ме чукаш като диво животно и да ми разцепиш задника.."
    точно това искам да чуя и аз

искам да ми прави повече комплименти... деа знам не че ги няма но искам още иначе всичко друго което искам да чуя го получавам.... че ме обича, че няма да прави нищо на тъпото море, защо да го прави като има мен....и т.н. моя мъж няма грешка
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

[[!]] ИЗВИНЯВАЙ!!!Беше права...за всичко!!!ще опитам да се променя!!! [[!]]

Наслушала съм се на всичко, най- много ме удовлетворява и ме успокоява фразата: (След кавга) " Мило, ти си моят живот- не разбираш ли, че искам само теб! Не искам никоя друга и нищо друго! Искам само да бъда с теб! Обичам те! "

А колкото до това:
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Искам да гледам мача с теб.
    Аз бих искала да го чуя от моя приятел!!!

Град
    Варна
    Целуни ме или ще те убия
    All I hear is "Burn!

Досадни съфорумници - НЕ ЧЕТЕМ ! !

Всичко което съм искал да чуя от нея вече съм го чул

mii toi wsichko mi kazwa che sum imala hubavi kraka dupe gurdi...chee sum krasiwa che e shtastliw s men che nai hubawo se celuwam ot wsichki s koito e bill .. ;dd
    Tell me how I'm supposed
    to breathe with no air
    Can't live,can't breahte with
    no air..It's how i feel whatever you
    ain't there..no air

Емии искам да чуя : '' Обичам те '' ... '' Имаш най-прекрасните очи на света '' .... '' Сладко дупеце имаш''

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си