- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви фрази ИскатЕ да чуете от гаджето си:
ба ли те
"винаги ще бъда до теб"
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не искам да чувам свалки от сорта на тези, с които дядо е свалял баба. Звучат толкова банално. Вместо да ме размекнат по-вероятно е да ме вбесят и да му лепна един шамар. Единственото нещо, което искам да чуя от едно момче е "обичам те" (и то само, ако наистина го мисли).
Бих искал да чуя от момичето Благодаря, че те има или Само твоя съм![]()
![]()
(за протокола чувал съм ги и двете и е страхотно
![]()
)
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Аз повече на момче "само твоя съм няма да кажа просто ей така". Прекалено много почвате да се възгордявате и ви изпускаме от юзди. Щом съм с него би трябвало да знае, че съм само негова, но не и негова собственост, че да ме има като даденост.Първоначално написано от Ilikeliljon
Искам да гледам мача с теб.
Искам да чуя нещо от сорта: Обичам те, искам всичко да е като преди...
(Уф, дано е по-скоро)....![]()
искам да чуя че ще ме обича ВИНАГИ .. дори да сме разделени винаги когато го потърся ще е готов отново да е с мен (каквото и да му струва).. скоро ще дойде и този миг
![]()
точно това искам да чуя и азПървоначално написано от l0lz
![]()
![]()
![]()
искам да ми прави повече комплименти... деа знам не че ги няма но искам ощеиначе всичко друго което искам да чуя го получавам.... че ме обича, че няма да прави нищо на тъпото море, защо да го прави като има мен....и т.н. моя мъж няма грешка
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
[[!]] ИЗВИНЯВАЙ!!!Беше права...за всичко!!!ще опитам да се променя!!! [[!]]
Наслушала съм се на всичко, най- много ме удовлетворява и ме успокоява фразата: (След кавга) " Мило, ти си моят живот- не разбираш ли, че искам само теб! Не искам никоя друга и нищо друго! Искам само да бъда с теб! Обичам те! "
А колкото до това:
Аз бих искала да го чуя от моя приятел!!!Първоначално написано от FeelMyPain
Целуни ме или ще те убия![]()
All I hear is "Burn!
to breathe with no air
Can't live,can't breahte with
no air..It's how i feel whatever you
ain't there..no air
Емии искам да чуя : '' Обичам те '' ... '' Имаш най-прекрасните очи на света '' .... '' Сладко дупеце имаш''![]()
![]()
![]()
![]()