- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Тук пишете за компютърните си проблеми ще ви помагам........
Та в тази тема пишете за компютърните си проблеми ще ви помагам като мога да оточня не мога да ви помогна с езици за програмиране какво и с програми да ви правяно с проблеми някакви бих могъл да се опитам поне.
Можете да пишете и за проблеми с телефоните си.......
Ще ви помоля да ми пишете лс-та с проблемите си тъи като рядко ми остава време да влизам в форума и да гледам темата а лс-тата ми ги пише на меила когато имам ново.......предварително ви благодаря!
Ami az iskam da popitam kak da si opravq pesnite shtoto kato cykna na samata pesen...i tq po4va prez media player a ne prez winamp..prosto neznam kak go napraih tfa...she sam ti mno blagodarna ako mi kajesh kak da go opravq tfa...10x predvaritelno![]()
Ne e vajno s koi i kak.....vajno e da e s merak..~!~
десен бутон после "open With" и след това "choose program" намираш Winamp и готовоПървоначално написано от sosexxy
![]()
![]()
My life is music !![]()
![]()
избираш една песен и даваш open with след това choose program след това има отдолу една отметка always use the selected program to open this kind of file...... активираш отметката и избираш уинамп и това е всичкоПървоначално написано от sosexxy
поздрави.
да бе и аз така..ама такае много дълго..напреди като натиснех два пъти върху песента и автоматично почваше с уинамп пък ся..те хиляда процедуриПървоначално написано от no_baby
![]()
Cruel Intentions
Ползваи моя метод веднъж като се направи никога повече няма да иска да го правиш.Първоначално написано от mystery`girl
и си виж темата за телефона.
правила съм го и по този начин но имах малко проблеми щото и други програми и отваряше с уинампа...пф както и да е ; )Първоначално написано от loveandemotion
Cruel Intentions
Направи по моя начин и няма да имаш проблеми освен ако след това не направиш ауто асоцирането на фаиловете с други програми.Първоначално написано от mystery`girl
zna4i predi mi bqha kazvali za NOD32 4e sled izvestno vreme po4ervenqva i trqbva da se smenq potrebitlq i parolata ot saita www.nod321.com kude to4no pisheshe parolata i potrebitelq 4e zabravih,to nali i bez tva e na djigitaiski![]()
ъъъ тогава да се изтрият по долните песни и в този раздел да остане само твоята![]()
![]()
Как е линукса, бе? Я кажи някви работи, че мисля и аз да го слагам, ама като дойде някоя ваканция та да имам време да го разучавам..Първоначално написано от tqnkо
като ти гледам другите постове вече си го оправил защото те са на кирилица. Иначе относно нод 32 отиваш в меню update след това set up и там пишеш юсер и кеи които земащ от саита нод321Първоначално написано от tqnkо
Значи,да питам. На една фр на компа вентилатора май е тръгнал да гори, а тази сутрин компа сам се е изключил без причина. Възможно ли е да се е изключил заради вентилатора?
愛 子供
Warning:
This user is unable to hate
Избери си определени песни които слушаш и наведнъж ги пусни с Winamp.Трябва да ти се запеметят да се отварят с дадената програма,поне при мен така ставаПървоначално написано от sosexxy
![]()
Ако е изгорял процесорния вентилатор компа се изключва при захрането не мисля пак ставаше така........ решението е сменя на вентилатора за процесор или ако е на захранването вентилатора тои се сменя или цялото захранванеПървоначално написано от Neverafter
за предпочитане е да се използва захранване fortron поне 400w PFC
а процесорен фан има наи различни примерно cooler master по скъпите модели които са и тихи както и artic cooler...... и други dekada.bg е саит за вентилатори и други неща![]()
![]()
Freedom of speech!
пребиите моя брут http://kevinmitnik.mybrute.com
http://hgfjkhjklk.mybrute.com
http://www.neobux.com/?rh=656C666572
Десен бутон върху песента и натискаш properties. След това натискаш change и сменяш плейъра с този, който искаш. Като промениш една песен,другите песни в тази папка се променят автоматично. И защо използваш Winamp? Това е най-тъпия плейър. Изтегли си Total Video Player. Той чете абсолютно всички аудио и видео формати,а Winamp не чете много от тях.Например: AVI, FLV и др.no_baby написа:
sosexxy написа:
Ami az iskam da popitam kak da si opravq pesnite shtoto kato cykna na samata pesen...i tq po4va prez media player a ne prez winamp..prosto neznam kak go napraih tfa...she sam ti mno blagodarna ako mi kajesh kak da go opravq tfa...10x predvaritelnoдесен бутон после "open With" и след това "choose program" намираш Winamp и готово
_________________да бе и аз така..ама такае много дълго..напреди като натиснех два пъти върху песента и автоматично почваше с уинамп пък ся..те хиляда процедури
zna4i pi4 mn sry latinicata. 6e si slagam windows xp media center i mi trq da go ka4a na cd, oba4e mi trq cd-to da se startira avtomati4no s restartirane na kompa. primerno kakto kato slo4i6 cd s originalna igra i nastroikite na instlaciqta se otvarqt avtomati4no, mislq 4e tova moje da se naglasi s nero o6te pri zapisvane na cd-to ama ne s1m siguren. ako e taka pls kaji mi i koq versiq na nero, obqsn mi vsi4ko kak stavamesri predv.
mersi mn![]()
http://i.data.bg/08/10/11/1193784_orig.jpg
Нормално ли е лентата с инструменти да е толкова светла?
ei za tazi tema mi pomagai mn e spe6noo http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=203148![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
И на какво ли се дължи това, че ми е така искрящо?Първоначално написано от tqnkо
Намалих яркоста на дисплея, намаля си се, но лентата с инструменти не става по-тъмна на цвят.
![]()
Готовооо!Първоначално написано от tqnkо
Просто натиснах Персонализиране, Облик и цвят и избрах графит и стана така, както е в подписа ти.
![]()
Ами аз искам да задам само един въпрос... виждала съм някои компютри нямат таксбар, старт, ала-бала, ами горе посредата като сложиш мишката и има движещо меню, и иконите са някакви по-странни, закръглени- нещо такова http://www.techmixer.com/pic/2008/02...-x-leopard.jpg тва Linux ли е или и Уиндоус може да стане така? ;/![]()
Ъм.. Windows XP , ако това ме питаш, защото тия термини хич не са ми понятни![]()