- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Херния?.. Или просто болка?..
Здравейте, Момче съм на 14, но имам един проблем, който се появи вчера вечерта. Точно от двете страни, където започва пениса (т.е. слабините най-долу отляво и отдясно) ме боли. Попринцип ме боли като го пипна... В скоро време не съм се натоварвал много, ама все пак не знам..![]()
Дебелото черво? Знам ли.. най добре отиди на лекар, не мисля че ще е нещо сериозно, но все пак по-добре късно, отколкото никога.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
От кога си така?
Забелязваш ли подутина?
Проблеми с изхождането?
Как си с килограмите?
И защо мислиш,че е точно херния?
ОДИН!!!
От кога си така? - Снощи, лежах на леглото и като станах да вечерям нещо ме заболя.
Забелязваш ли подутина? - Ммм не...
Проблеми с изхождането? - Не..
Как си с килограмите? - 14 год, 157 см, 47 кг
И защо мислиш,че е точно херния? - Попринцип съм чувал че тези болки се дължат на херния..![]()
Не е хернияПървоначално написано от mitaka93
ОДИН!!!
ако още те боли --на доктор
успех))
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Поеми дълбоко въздух и се напъни все едно си в тоалетната - ако е херния ще се появи балонче или в от едната страна, или и от двете ако си я спукал и от двете страни. Ако не - може да е мускулно, изчакваш 1-2 дни и ако болката не премине или се усили отиваш на лекар.
Отиди на лекар..
Във форума няма как да те прегледаме и да ти кажем какво ти има![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥