- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Завръщането на Шумахер ?
http://www.skysports.com/story/0,195...460365,00.html
Как мислите дали е вярно...Силно се надявам това да е истина,въпреки че не очаквам много от Шуми,но все пак самото завръщане ще е "празник"..
п.с:Според мен няма да се завърне![]()
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
не мисля , че ще се върне ! веднъж вече се е отказал няма смисъл да се връща пък и вече не е много млад ...
Ааааааа...върна сееееее,върна сееееее!!!!!!Казаха го по новините преди малко,просто откачих!!!
![]()
А някой знае ли до кога Шуми ще замества Фелипе?![]()
Докато се възстанови.Първоначално написано от fenche22
Като гледам бразилеца сериозно се е заел със задачата да не ни даде да видим Шуми..дано му остави поне едно състезание та да си спомним какво беше Формула 1 преди няколко години и кой беше царя тогава![]()
Този Шумахер ме кефи на макс.Дано пак им ''нарита задниците''.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
то тази година стана супер объркана тази формула : ) ... ще го видим какво ще направи .. но определено няма да обърне класирането
яко маркетинг...
незнам дали шуми ще направи нещо...въпреки че спря да се състезава във формулата...но не и в други автомобилни състезаия...ще му трябва време за да влезне в кондиция
тва е като да си бил добро баикарче навремето...след като си зел книжка , качил си се на колата и след 10 години ти дават колело...ае пусни се по рампата![]()
... " Цецоооооо"
колкото повече - толкова повече...каза мечо Пух и умря от зоб http://kachi-snimka.info/images/arx1254396390d.jpg
Ооо, ако се завърне за постоянно ще бъде много интересно да гледаме надпревара между него и Валентино Роси, когато мине във Ф1.![]()
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
До края на сезона майПървоначално написано от fenche22
nicolepcd
Като гледам бразилеца се е наел бързо да се завръща ,но явно е лошо наранен и няма да успее.Първоначално написано от elsy
даПървоначално написано от fenche22
![]()
nicolepcd
нямам търпение, бееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Шумииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
искам да го видяяяяя пакккккккк ... както предиииииииии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Изобщо не го харесвам, но някак-си ще го изтърпя до края на сезона. И не знам какво толкова се вкарвате във филми. Да се върнел да станело като преди 3 години, та да сме го видели как сритва задници. Е точно преди три години Алонсо му срита задника, че и два пъти подред. Не, че не му признавам 7-те титли, ама човек трябва да знае кога да спре. Не като баба Лили да умре на сцената. Алонсо е моят човек или всеки, който е против Хамилтън, когото ненавиждам. Иначе щом Шуми ви кефи, радвайте му се - няма лошо! Но не искам да го гледам и догодина. Нагледах му се при последните му загуби, в който не показа и капка спортменство, виждайки, че губи!![]()
Първоначално написано от amk933
Честно казано повечето които харесват Шуми (+1),ненавиждат Хамилтън![]()
А почти всички от тези като мен, които харесват Алонсо мразят Хамилтън и МакЛарън. За мен идеалната комбинация е Ферари + Алонсо.![]()
Шумахер няма да се завръща... Жалко![]()
Доколкото разбрах няма да се връща...
Все едно аз съм го написал това (с изключение на това, че не съм от Алонсо, а от Райконен, но преди няколко години ме кефеше Алонсо много), подкрепям те на 100%Първоначално написано от amk933
![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89