- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Зелен китайски чай за отслабване ?
Здравейте искам да попитам дали някои го е използвал и дали има ефект ? Видях миналата година лятото една съседка тя си го беше взела и беше отславнала бая ,но сега като чета из нета никой не е доволен от негоТа ако някои го е използвал да каже има ли поне някакъф ефект имам 3 седмици и искам да отслабна още малко че ще ходя на море
Сумати жени е вкарал в болници...
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Да,точно! Очиства водата,което мож да ти докара до обезводнено състояниеПървоначално написано от mArMaLaDkA
LastFM
оО Аз всеки ден пия зелен чай. И баща ми всеки ден пие зелен чай... Не ми действа разхлабващо... Не знам ;/
Ама съм чувала, че е полезен. Много го обичам.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Така, изяснихме нещата, сега да си дадем и мнението(компетентно, както винаги).
kamelchety, колко е това "малко"? Ако са 2-3 килца, кардио, мнооого разходки, коремни, за да не ти се отпусне коремчето и така. Ако е нещо по-фрапантно, няма за кога. То не става с магическа пръчица.
Не вярвам метаболизма да ти е забавен. Ако е - след като хапнеш по-обилно, върви да хвърлиш боклука или пък да обиколиш блока, за да се раздвижиш и да ти се забърза метаболизма. Няма смисъл да се блъскаш с боклуци, след като си млада и метаболизма ти е бърз.
Смятай и че тея чайченца могат да ти докарат такива "кафяви фантазии", че да ги помниш с години.
И не на последно място - на морето се отслабва малко или много. Колкото и да е, постоянно се горят калории, защото човек не се спира на едно място. Или се плацика във водата, или цъка волейбол, или обикаля плажната ивица и куп други неща.
Разхлабително?Болници?
Зелен чай и аз пия почти всеки ден,с мед е пер-фек-тен.
Сутрин ме събужда,по-хубаво е от кафе,ободрява.Иначе и аз съм чувала,че помага при отслабване.
Доколкото знам ако се запарва до 3 минути се извлича кофеина и ободряващите съставки,ако го оставиш повече става горчиво(заради танина нали така?) и се проявява и ефекта му за отлабване.
Този който аз го пия е насипен,на листенца,натурален.Иначе има 10000 вида,ароматизирани различно.
Аз пия
Lipton-Green tea-Orient
Запарвам го 5-6 мин (1 литър), не слагам мед или захар, просто ми е вкусен и без тях и си го пия... Баща ми ме научи да пия зелен чай...
Няма странични ефекти до сега. Баща ми е отслабнал, въпреки, че нямаше нужда. Аз не съм, защото ям куп глупости, до като той не си позволява да изяде 1 кутия бонбони.
![]()
Обикновеният не е слабителен,но китайският (Леда се казваше,100% не съм сигурен) е.
Иначе и аз пия зелен чай всяка сутрин и не ми се е случвало нищо обезпокоително.
LastFM
Как пиете чай в тея горещини?
Оная крилата фраза "пий през лятото топло, за да ти стане хладно" не действа при мен.![]()
Като се събудя сутрин към 4-6часа (ако съм спала, де) го пия. Ако е по - късно-пропускам. :ДПървоначално написано от mArMaLaDkA
Аз и зелен чай и кафе... мазало.
Аз чая го пия студен или много,много леко затоплен на слънце![]()
LastFM
Аз четох, че е много полезен. Дори и да не отслабне, поне ще е пила нещо полезно.Първоначално написано от XENON
![]()
еми можи ако е наистина доказаноПървоначално написано от Snickers
тва не мога да кажа дали е така
![]()
Toгава защо викаш да не се занимаваме с глупостиПървоначално написано от XENON
![]()
Чай (антиоксидантен) си е природна напитка,в която няма нищо лошо да се пие и никога няма да има,за разлика от соковете,газирани и т.н
LastFM
Океееей![]()
LastFM
Никога не съм го правила за отслабване. Просто ми харесва. Много е вкусен.
не просто го казах щото сам си патил от нещо което ми препоръчаха![]()
eдна зелена опаковка нале .. отслабва се но адски много боли корем![]()
![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
хора мерси за отговорите все пак така и така съм си го взела ще пробвам дали ще има някакъв ефект пък ако няма здраве да е !Ще се надявам да сваля некое килце,че като гледах мойта съседка беше станала като момиче на мойте годинки а е на 36г.
![]()
Без да съм чела 2те страници коменти ще кажа че си имам мнение и това е че зеленият чай не помага за отслабване аз пиех нито ми действаше разхлабително нито отслабнах така че ефектите които са описани не мисля че ги има![]()
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
имам чувството че ако ви направа корейски сандвичи за отслабване ще се скъсате да ги купувате
но това е идея
1 сандвич - $50