- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- pomognete molq vi
zdraveite na 14 godini sum ne sum devstvena vmomenta sum v menzis oba4e mi te4e i kruv ot dypeto molq vi kajete za6to taka![]()
![]()
![]()
Първо надали ти тече кръв от дупето ,може да си го внушаваш или кръвта от цикъла ти да се е стекла надолу....А другата възможност е да имаш хемороиди...Но спокойно...най-вероятно е първото....в противен случей отиди на лекар-няма неща страшно.... Успех![]()
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
Според мен си внушаваш
и пиши на кирилица
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
ima li 6ans da sum bremenna??![]()
![]()
в цикъл,но бременна![]()
/ добре де изключваме цветната бременност
/
досега не спомена да си правила секс![]()
![]()
п.п. ти от къде мислиш излизат бебетата от 'дупето' ли![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
има шанс да си мн тъпа.
ne sum devstvenaПървоначално написано от ElinoOor
на никой не му пука девствена си или не... не ти тече нищо от задника, разбираш ли
божеПървоначално написано от kotenceto121
вие нова биология ще измислите бе
![]()
Както каза някои преди мен : Внушаваш си...
А пък ако се притесняваш - иди на лекар.....Ние как можем да знаем...има си специалисти за тези работи...![]()
Иска ми се да те обидя на майка ама тя жената няма нищо общо ореховото ти мозъче![]()
още сиг.косми по сливата си нямаш и вече се ебеш че и питаш дали си бремена дай една цица и ще след като я оцоцам и ще ти кажа дали си бременна и пиши на кирилица дявол да те вземе в БЪЛГАРИЯ сме може да има правописни грешки ама трябва да е на БЪЛГАРСКИ
Как разбра, че ти тече кръв точно от там не ми е ясно ..
Пиши на кирилица!
Едва ли е точно от дупето..
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти
и на мене ми тече кръв от задника като видя такива като тебе да пишат такива глупости така ме напушва на смях,че като се опитвам да се здържа и почва да тече кръв от задника като пожарникарски кран
ААААААААААААААААААААААААА АААААААААА НЯМА ТАКЪВ СМЯХХХ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
НЕНЕНЕНЕ ЗАДУШАВАМ СЕ ОТ СМЯХ
НЕ МОГА ДА СИ ПОЕМА ВЪЗДУХ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
мале ти чела ли си некви книжки бе ??? аз съм момче и знам че един от сигурните признаци че не си бременна е цикъла(освен при цветна). Цикъла означава че изхвърля6 неоплодената яйцеклеткаПървоначално написано от kotenceto121
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Може да са ти поотворили дупето повече от колкото трябватакам,базикам се ..
Първоначално написано от Ufff
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()