България - бледо лилави стени, на които има много снимка от списания около тоалетката, един пъзел от 2500 части на бюрото ми и доста гоблени,картини и мои рисунки над леглото - тва е по стените. Има една голяма библиотека, едно бюро, едно легло с лилави завивки, доста плюшки, книги и тетрадки с мои модели. До леглото слагам големият розов заек от бащами, който разнасям навсякъде
Унгария - 2 червени 1 зелена и една стена с гототапед(един хубав пейзаж с коне на залез ) на едната червена стена където е леглото ми има много рисунки,плакати,гоблени и рафчета със плючки и книжки и разни сувенири от различни места и разбира се до леглото големият розов заек . На другата червена стена тоалетка,гардероб,много плюшки, и едно рафтче със разни мои странни творби На зелената имам една библиотечка с бюро и разни книжки и т.н. На стената с фототапета имам нещо като канапенце, но не точно..и аз не мога да го обесня...И банята ми в унгария, тя е на един ъгъл на червената стена. Там е със зелени плочици а на мивката има много момичешки неща

Любим предмет и от двете стаи - големият розов заек от тати ми