.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Повече от фен

противозачатъчни

дебелее ли се от тях и имат ли странични ефекти , имам в предвид противозачатъчните ясмин

Незнам със сигорност Консултирай се с генеколог преди да предприемеш каквото и да било на своя глава,защото наистина можеда има странични ефекти

Град
    София
    аз качих от тях, спрях ги доста бързо

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Глупости!
    Не се качва от противозачатъчните.
    Не ми се обяснява подробно , но съвременните хапчета са със съвсем нискодозирани хормони , неспособни да повлияят върху теглото ти, количеството хормони е точно такова , че да изпълни основната си цел => предотвратяване на овулацията. Никакви геномодифициращи , зомбиращи и мумифициращи фактори , каращи те да се надуеш като бременна хлебарка и да обраснеш като храст. Т'ва да не ти е научен експеримент?

Аман от "напълнях от тях" , и как по-точно разбра , че е от тях?

Цитирай Първоначално написано от Ufff
    Бих казал че ти трябват противозатъпяващи.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: противозачатъчни

Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    дебелее ли се от тях и имат ли странични ефекти , имам в предвид противозачатъчните ясмин
    Страничните ефекти и нежеланите лекарствени реакции са описани в листовката. Прочети я.
    Има литературни данни за повишаване на ТАГ при прием на ОК, затова не е зле да попиташ личния си лекар на колко време да правиш изследвания.
    По въпроса с дебелеенето ще ти кажа едно нещо- всеки организъм е индивидуалност и отговаря по различен начин на лечението.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sme6ko123
    бих казала да си затваряш устата. не стига че качих, а и корема ми се беше наадул като балон. много е индивидуално и е възможно да се случи. така че млъкни.

Град
    пространството на Дисе
    Ufff, не си хаби нервите. Явно не е пил Ясмин и не може да сподели мнение от опит.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Ufff, не си хаби нервите. Явно не е пил Ясмин и не може да сподели мнение от опит.
    Охх, добре

Супер фен Аватара на maybelline
    Не се дебелее, нямат ужасни странични ефекти, най-много малко да ти пораснат гърдите.
    Разбира се, хапчетата трябва да отговарят на нивото на хормоните в кръвта ти, затова се отива на гинеколог. Ако пиеш противозачатъчни, които не са ок с хормоните ти, всичко става, може и да надебелееш, може и пъпки да ти излязат, всичко може.
    Ако си с твърде високи нива на естроген, не бива да пиеш потискащи тестостерона хапчета и обратно.

Град
    Wonderland
    Консултирай се с гинеколог,защото при всеки организъм е различно.

Град
    Пловдив

Re: противозачатъчни

Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    Спокойно можеш да използваш главни букви и най-накрая да се научиш (визирам не само теб) , че В ПРЕДВИД е ГРЕШНО!!! Пише се само ПРЕДВИД.
    А по темата: Да, дебелее се , но не при всички. Това са хормони, които действат различно на всеки организъм.

Град
    под криВата ти ^^
    Цитирай Първоначално написано от sme6ko123
    .....

Град
    София
    защо ми трябват, я кажи?

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Защото не можеш да кажеш еднозначно че от тях си качила , защото няма как да си сигурна , защото може да е от 100 други неща , но го твърдиш със сляпа увереност , и объркваш и всяваш страхове у тези , които не са го пили , само заради глупавите си предположения и псевдо-компетентност
    Това достатъчен отговор ли е?

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Не се дебелее, нямат ужасни странични ефекти, най-много малко да ти пораснат гърдите.
    Само стой и гледай сега как всички девственици ще почнат да се гълтат като луди с Ясмин и тем подобни

Супер фен Аватара на rakiQ
    Пия ясмин от 3 месеца и съм много доволна!
    Четох какви ли не глупости за тях.Започнах да ги пия от 1-я ден на цикъла (както пишеше в листовката)и след това кървенето(не точно кървене ами по 2-3 капчици на ден) ми продължи до следващия цикъл.В момента в който ми дойде следващия цикъл кървенето свърши и така (но е съвсем нормално да имаш кървене)
    Нямам никакви странични ефекти ,менструалните болки вече ги няма , гърдите не ме болят както и кръста !нито съм надебеляла нито съм се изпъпчила даже смея да кажа че свалих килограми (бях 62 сега съм 57) .
    Нямам промяна в гърдите ,идва ми като по часовник и всичко е ОК
    Препоръчвам ти ги!

Град
    София
    мне, никакъв страх не всявам в никой. казала съм че е индивидуално и на мен така ми подействаха. по-добре ли е да казвате че са ок и да се успокояват хората и да си ги предписват сами?
    а и знам че от тях качих, след като бях +3 след месец при това на стриктен хр режим . както и да е.

Град
    пространството на Дисе
    ^Не го приемай лично. Просто за всеки медикамент има и положителни, и отрицателни отзиви.

Ясмин спада към антиандрогенните ОК, т. е. не би трябвало да се получи нежелано окосмяване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си