- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо хората крият сълзите ?
Било то момиче или момче почти всеки крие сълзите си и не разбирам защо.Нима тва не е нормално? Ще те помислят за слаб ?Не показвай че ти е гадно хората са още по гадни така ли е наистина или само аз си го мисля ..Сега си седях и си мислех че аз на всеки си показвам емоцийте и казвам как се чуствам ...Трябва да криеш кво ти е и да казваш че си добре и да ти тежи или да кажеш и да ти олекне... Случвало се е на скайп да си напиша плачещи емотикони и един мой приятел ми каза махни ги не показвай кво ти е....Как смятате прикривай чувствата или не...!?
Не, не е нормално.. Някои крият сълзите си от срам, други от гордост, трети, защото не искат да изглеждат слаби пред другите.. Четвърти, защото искат да се справят сами.. Различните хора по различни причини ..
Много правилно. И все пак аз си мисля,че рано или късно сдържаните емоции излизат на яве.Първоначално написано от ItalianMafia
Темата ти направо ме разчувства.
Утре отивам да рева пред БНБ да плача, защото обменния курс на еврото е много неизгоден и направо не ми се мисли как ще събера пари за таксата тази есен ...
*глас на Георги Мамалев* иии ... направо ми се къса сърцето ...
Да, човек като държи всичко в себе си в крайна сметка идва момент в който се пречупва и всичко излиза наяве..Първоначално написано от Kukumqvka
И аз съм такава, събирам, събирам, събирам, ама и хората които винаги се усмихват накрая..........
Или защотото хората са гадни и ще гледат да ти напраат по гадно![]()
да и зашото хората са гадни и ако плачеш пред хора - те ще се смеят...Първоначално написано от beb4yy
хората са гадни няма спор....
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Че и света е гаден .. ама кой ни е крив?Първоначално написано от PurpleDream
+++Първоначално написано от Kukumqvka
Въпреки, че аз пред някои хора не мога да ги скрия ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
егати защо аз немога да си представя да се смея на друг е така кат му е гадно, а винаги помагам в крайна сметка аз като искам помощ всички ми казват ча0![]()
Мдам - аз лично съм от хората които сами се справят, но това не пречи една вечер да се разрева пред една приятелка ^^Първоначално написано от Kukumqvka
All I hear is "Burn!
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Такъв е живота .. труден и безличен.Ама свиква се като намериш средно положениеПървоначално написано от beb4yy
или както каза PurpleDream хората са гадни
Майната им на останалите - ако на тях не им пука за теб, ти трябва ли да им се връзваш ? Случвало ми се е доста често да плача и въпреки че съм момче нито един важен за мен човек не ми се е подигравал заради това.
All I hear is "Burn!
И аз крия сълзите си по същите причини .. най-вече защото се приемат за признак на слабостПървоначално написано от ItalianMafia
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Е чак до такова нещо не съм стигал. А и причината за да стане това трябва да е наистина сериозна.Първоначално написано от PurpleDream
All I hear is "Burn!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ми някак си не върви да тръгнеш да плачеш примерно пред хора, които не са ти близки. в такава ситуация веднага ще последват въпроси от сорта на ''какво ти е'' и т.н. от хора, на които не им пука всъщност какво ти е, а само искат да разберат, щото са селските клюкари да кажем, и после ще го раздухат насам- натам. ;д аз също предпочитам да крия отрицателните си емоции и определено бих предпочела, ако някой път ми е адски гадно, да си плача вкъщи, вместо който и да било да разбира колко не ми е добре. предполагам, че го приемам като 1 вид показване на слабост.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Елементарно - хората са ГАДНИ.На тях не им пука защо плачеш - за тях си слаб,за тях си някой който се прави на жален,в общи линии падаш в очите им.Всеки има своята причина,но за всеки тя е различна....
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Аз не крия, плача си вкъщи някой път, или ако се скараме с приятелката ми до такава степен,че да не издържа и пред нея плача някой път...със слаби нерви съм, пък и не искам да тая нищо в мен.
Правят го хората, които не могат да си сдържат емоциите и се чувстват безсилни.![]()
ми по принцип никой не трябва да прикрива чувствата си .. но понякога просто се налага , и аз не знам защо , просто всичко така е устроено и понякога наистина се налага ..![]()
.. аз лично съм толкова емоционална , че за най - малкото мога да се разрева ;д .. да и го правя , щото ако си го тая ей така в себе си , ми става още по - гадно и още повече ми се плаче ;д .. ето вчера се разплаках от едно нещо , не беше кой знае кво , само за няколко думи , ама все пак емоцията излиза навън , бута , докато не я пуснеш .. и аз винаги я пускам ;д ..
.. иначе няма абсолютно никакъв смисъл да ставаш , железния кретен , на който не му пука за нищо , просто няма смисъл![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.